Stiri si curiozitati

Prezentatoarea TV Geanina Ilies a facut accident de masina

Publicat: 21 nov. 2018
3

Se pare ca blestemul utilizarii telefonului mobil in timpul condusului a ajuns si la Geanina Ilies iar asta putea sa o coste viata.

Geanina Ilies este constienta ca aceasta greseala putea sa o coste enorm, si nu ne referim la aprtea financiara. Insa spune ca a invatat ceva din aceasta experienta si ii sfatuieste pe toti sa nu faca aceeasi greseala.

„Nu as mai sta atat de mult pe telefon. De fapt acum fac o retrospectiva a unui moment. Nu as mai lovi masina… nu as sta atat de mult pe telefon… stateam prea mult pe telefon si am lovit masina. Un exemplu prost, nu faceti asa ceva”, a povestit Geanina Ilies, la Star Matinal.

Geanina Ilies a declarat ca acest accident i-a schimbat viata si modul de a gandi si actiona, si de acum incolo va fi mult mai responsabila la volan, motiv pentru care si-a cumparat tot felul de dispozitive pentru a nu mai folosi telefonul atunci cand conduce.

„A fost o prostie in capul meu. Nu a fost grav, o mica tamponare, dar m-am speriat foarte tare. Acum am casti in urechi, bluetooth pe masina. Sunt un mic extraterestru, super dotata. Trebuie sa ne asumam greselile vietii si trebuie sa invatam din ele”, a spus Geanina Ilies pentru Star Matinal.

Din pacate, accidentele provocate de utilizarea telefonului mobil in timpul condusului sunt tot mai frecvente, iar oamenii, si in special tinerii, par sa nu invete nimic din greselile altora.

In acest sens s-au facut multe campanii de atentionare, insa pana acum nu prea au avut succes. Chiar daca este vorba despre ceva extrem de important, care ne poate ucide pe loc, multi o iau ca pe o gluma si cred ca lor nu li se poate intampla nimic.

 

Adauga un comentariu