National

Prezentator de televiziune din Romania, batut cu salbaticie de interlopi. Copilul sau de sase ani a fost rapit

Publicat: 07 oct. 2015
1

Caz incredibil in Bucuresti, acolo unde unui cunoscut prezentator de televiziune, Mihai Heimann, i-a fost rapit fiul de doar sase ani. Barbatul castigase in instanta custodia fiului mic.

Mihai Heimann, un cunoscut realizator TV din domeniul auto, spune ca a fost batut cu bestialitate si copilul i-a fost rapit in plina strada. Incidentul a avut loc la putin timp dupa ce prezentatorul a castigat in instanta custodia copilului.

Mihai Heimann s-a aflat in proces de divort cu sotia sa si a castigat custodia fiului de sase ani.

„Am primit dreptul initial sa iau copilul de doua ori pe luna, dar mereu mergeam cu executorul judecatoresc. Sotia a pus cinci interlopi sa ma atace. M-au lovit in inima. Copilul mi-a fost luat ca pe un bagaj. Eu m-am ridicat, m-am dus dupa ei, mi-au blocat drumul. Doi dintre cei cinci atacatori au fost arestati. Problema este ca nu stiu unde este copilul de doua luni”, a povestit Mihai Heimann.

Mihai Heimann este divortat si are doi copii cu fosta sotie. Dupa patru ani de lupte in justitie, realizatorul a reusit sa-i reuneasca pe cei mici, insa cu o luna si jumatate in urma, Heimann a reclamat ca baiatul cel mic i-a fost luat cu forta.

 „Am luptat 4 ani pentru fiul meu. Am castigat in apel la divort, stabilindu-se astfel definitiv si executoriu domiciliul lui V.A. Heimann la tata. M-am ocupat de fiul mei imediat, care cu toate ca avea 6 ani, dezvoltarea lui verbala si cognitiva era la nivelul unui copil de 3-4 ani. Pe 23 iulie am fost atacat de cinci interlopi care m-au trantit la pamant, rapind copilul. Acesta se afla inchis in casa socrilor din judetul Prahova si nu reusesc sa-l recuperez. Mi se rupe inima cand stiu cat sufera fiul meu. Cica s-a execut hotararea si incepe circul de la inceput cu refuzul minorului, consiliere la care fosta sotie nu se va prezenta etc”, a scris Mihai Heimann pe un cont de socializare.

Adauga un comentariu