Magazin

Prezervativul anti-viol!

Publicat: 15 mai 2010

Cupa Mondiala din Africa de Sud le da autoritatilor africane batai de cap! Acestia se tem de o explozie a prostitutiei si a violurilor si au pus în folosinta prezervativul anti-viol!

Un medic din Africa de Sud a gasit solutia perfecta împotriva violului: Rape-aXe, prezervativul anti-viol. Inventia este autorizata de aproape 5 ani si se bazeaza pe un principiu simplu: prezervativul se prinde precum o clema pe organul violatorului, cauzandu-i acestuia dureri groaznice. „Prezervativul” nu poate fi îndepartat decat printr-o interventie chirurgicala. „Ai impresia ca ajungem la zilele în care femeile erau obligate sa poarte centuri de castitate. Ideea ca femeile ar trebui sa se adapteze si sa poarte un asemnea dispozitiv este de-a dreptul terifianta. Femeile au fost fortate sa poarte aceste centuri în fiecare minut al vietii lor de frica sa nu fie violate” a declarat experul Lisa Vetten.

La Campionatul Mondial din 11 iunie 2010, sunt asteptati peste 500.000 de suporteri în Africa de Sud asa ca vor fi puse în vanzare peste un miliard de prezervative. Chiar daca vi se pare ceva neobisnuit, la Olimpiada de Iarna de la Vancouver s-a vandut un numar record de 100,000 de prezervative în numai 17 zile. Cat despre problema violurilor si a prostitutiei, în 2006 la Cupa Mondiala din Germania, autoritatile au optat pentru redeschiderea bordelurilor!loading...

Comentarii
Adauga un comentariu