Stiri si curiozitati

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu „a vazut-o” pe Sorina in pragul casei parintilor adoptivi din SUA

Publicat: 20 sept. 2019

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca a avut mai multe viziuni cu Sorina, fetita din Baia de Arama, care a fost adoptata de o familie de romani din SUA.

Sorina se afla, alaturi de noua familie care a adoptat-o, in SUA, de doua luni, iar informatiile transmise de parintii ei sunt pozitive. Familia Sacarin a oferit imagini cu Sorina in SUA, in care micuta este vesela, s-a adaptat, si a inceput chiar si scoala.

Pe de alta parte, in tara, asistentii maternali la care Sorina a crescut pana cand a fost adoptata, sustin ca adoptia a fost ilegala si incearca sa o aduca pe fetita inapoi in tara.

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu sustine ca a avut mai multe viziuni cu Sorina. Ultima chiar zilele trecute.

”18 Septembrie 2019, ora 6,44 !

Dragii mei, in aceasta dimineata, ma trezeste o Lumina alba si foarte stralucitoare, lumina ce-mi arata o vila frumoasa inspre Apus, cu o curte mare in fata. In pragul casei, sta o fetita trista, imbracata in haine bleu-vernil. Afara se innoptase deja, iar fetita priveste trista spre Rasarit. Era singura si avea parul legat in crestetul capului.

Cine era aceasta fetita? Era micuta Sorina,fetita luata cu japca de dna Procuroare asistata de politisti si mascati. Chiar daca se spune ca Sorina este vesela si ca s-a adaptat situatiei ei actuale, nu este deloc asa. Micuta Sorina sufera tare mult dupa parintii care au crescut-o,dupa fratii si surioarele ei din Baia de Arama.

Sa nu uitam dragii mei, ca la un moment dat, ceva stiut numai de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ,se va intampla”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu, despre Sorina! ”Sora mai mare putea sa o ia pe Sorina”

Nu este prima data cand prezicatoarea face referire la Sorina, fetita de 8 ani, din Baia de Arama, care a intrat in atentia publicului, dupa ce in mediul online au aparut imagini cu ea tarata prin curte de procuroarea Maria Piturca. Iata ce scria Maria Ghiorghiu in urma cu cateva luni.

”26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata

 Dragii mei,

Astazi dimineata, am primit din nou un MESAJ pentru Sorina, fetita agresata de Procuroare. Glasul spunea asa: "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului,arata ca sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."

Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari. Sora mai mare are si la Parintii legali adoptivi care, au luat-o cu forta din casa celor care au crescut-o, si carora fetita le spunea mami si tati. Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.

Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rau, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni”, scria Maria Ghiorghiu despre Sorina, fetita din Baia de Arama care a ajuns in SUA, cu familia Sacarin, parintii ei adoptivi.                          loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit