Cancan

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu susține că a prevestit moartea lui Ion Manole

Publicat: 13 sept. 2020
Maria Ghiorghiu in casa sa
Maria Ghiorghiu a prezis moartea lui Ion Manole, tatal Madalinei Manole

Maria Ghiorghiu susține că a prevestit moartea lui Ion Manole, tatăl celebrei cântăreţe Madalina Manole. Bărbatul s-a stins din viaţa miercuri, 9 septembrie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tatăl Mădălinei Manole a fost înmormântat vineri, lângă soția sa.

Maria Ghiorghiu spune că a prevestit totul după ce a visat-o pe celebra cântăreaţă.

Cum a murit Ion Manole

Ion Manole a murit miercuri, 9 septembrie, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Bătrânul fusese internat în stare gravă cu o săptămână înainte și în ultimele zile se aflase la Terapie Intensivă, în comă.

Tatăl cântăreţei a fost înmormântat vineri, lângă soția sa, moartă în urmă cu 3 ani, în același cimitir unde se află și cripta Madalinei Manole.

După nefericitul eveniment Maria Ghiorghiu a făcut o postare unde reaminteşte despre un vis ce ar fi prevestit moartea lui Ion Manole.

”Dragii mei, scriam cu mult timp în urmă, două articole cu și despre regretata artistă Mădălina Manole, dar și despre modul în care Mădălina își așteaptă tatăl acolo, sus în Ceruri: Știm dragilor că tatăl Mădălinei Manole a plecat și el la ceruri acum două zile”, este mesajul postat acum de Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a prevestit moartea lui Ion Manole?

Iată cum susține Maria Ghiorghiu că a visat-o pe cântăreaţa în premoniţia să despre dispariţia lui Ion Manole.

”Dragii mei, astăzi de dimineață trează fiind, mai stăteam în pat cu ochii închiși. Când, spre uimirea mea fraților, văd spre Răsărit, Cerul ca de noapte ce a fost străfulgerat de o lumină albă strălucitoare. După care, Cerul a devenit negru ca abanosul și în acest

Cer negru a apărat o fereastră de Lumină albă, iar în mijlocul Luminii albe foarte strălucitoare, apare vie, ca și în carne și oase, Mădălina Manole. (…) Mâna sa stângă o ținea pe lângă mijlocul ei, iar cu mâna dreaptă făcea semne de vino încoace, cuiva pe care eu nu-l vedeam. Mădălina Manole, radiind de fericire și cu mâna întinsă către cineva din față, să o vadă cineva care se îndrepta spre ea, dar pe care eu nu-l vedeam. Mâna sa stângă o ține îndoită în jurul mijlocul ei, și chiar apăsa cu brațul pe abdomen ca și când ar fi durut-o ceva, în partea stângă a abdomenului.

Mădălina Manole era tare fericită. Chipul ei râdea cu tot cu ochii frumoși, iar cu mâna dreaptă chema încontinuu pe cineva. Părul ei roșu ca de foc, îl bătea vântul pe umărul ei drept și-l ridicase în aer. Mădălina Manole era îmbrăcată cu ceva de culoare închisă. Putea fi ceva de un albastru închis cu un mic decolteu.

Din nefericire dragilor, vom auzi de plecarea din această lume a lui Ion Manole, dar care, va pleca fericit, pentru că acolo Sus, fata cu părul de foc îl chemaă și îl așteaptă cu brațele deschise”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru români

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră pentru români, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit clarvăzătoarei, ne așteaptă o perioadă cu furtuni și ploi torențiale.

”Dragii mei,

În această seară, în timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA DOMNULUI, văd înspre Nord -Est, munţii sub un Cer de noapte

Brusc , Cerul s-a făcut negru de nori, iar fulgerele au început să fie cât mai dese şi cât mai puternice”

Comentarii
Adauga un comentariu