Cancan ultimă oră

Prietena Cristinei Țopescu, declarații uluitoare: „Nu avea serviciu, avea promisiuni”

Publicat: 14 ian. 2020

Prietena Cristinei Ţopescu, cea care a alertat poliţia,a făcut noi declaraţii despre viaţa jurnalistei. Din spusele ei, aceasta avea probleme cu banii. Vecina, dar şi prietena Cristinei Ţopescu, este cea care în seara de 12 ianuarie a sunat la 112 pentru a anunţa că jurnalista Cristina Ţopescu nu dă semne de săptămâni întregi. Ea a făcut acum dezvăluiri despre vedeta de televiziune, despre faptul că avea probleme cu banii.

„Cristina nu avea serviciu, îngrijea din 2015, 12 căţei plus hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: utilităţi, chirie, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente.

(…) Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a plătit o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare. „, a declarat ea într-un fişier audio postat pe Facebook.

Din spusele prietenei sale, depresia s-ar fi accentuat atunci când tatăl ei, Cristian Ţopescu, a decedat. Aceasta mai adaugă că jurnalista Cristina Ţopescu a murit aşa cum şi-a dorit:

„Cristina a murit aşa cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. „

Cristina Ţopescu va fi încinerată

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Prezent va fi fratele mai mic al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.loading...

Adauga un comentariu