Magazin

Prietenul lui Victor Slav, Bogdan Vladau, da din casa

Publicat: 24 ian. 2013
1
Bun prieten cu Victor Slav, manechinul Bogdan Vladau spune ca prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro TV este foarte fericit de cand s-a cuplat cu Bianca Dragusanu.
„Ieri (n.r- miercuri) am fost la sala si am vorbit un pic despre asta. Pare foarte happy si l-am intrebat cum e Bianca. Mi-a spus ca e neasteptat de misto, fata de cum spun oamenii ca este.
Victor nu e genul de om care spune prea multe despre viata amoroasa. Bianca e o femeie frumoasa, dar nu o cunosc personal si nu stiu ce principii, ce valori are. A slabit cam mult dupa parerea mea, sa nu mai faca treaba asta! 
Nu stiu daca Victor este indragostit, dar este mult mai liber acum. Eu i-am spus ca este important sa faca ceea ce simte, ce ii spune inima si, atata timp cat e fericit, nu conteaza restul”, a spus Bogdan Vladau, joi, in emisiunea „Povestiri adevarate”, de la Acasa TV.
Manechinul si cantaretul a vorbit si despre Anda Adam, fosta iubita a lui Victor Slav, pe care o considera o super femeie.
„Anda e un om foarte determinat, serios… . Nu am cunoscut o cantareata, o artista care sa munceasca mai mult decat Anda. Ea vrea sa faca totul, sa compuna, sa conduca masina pana la concerte, e un fel de ‘Croitorasul cel Viteaz’. Nu stiu cum rezista, eu nu cred ca as putea sa fac cate face ea”, a spus Bogdan Vladau, precizand ca despartirea Andei Adam si a lui Victor Slav, dupa 6 ani de relatie, l-a intristat.
Adauga un comentariu