National

Prigoana nu mai candideaza la primaria Bucuresti pentru ca „greii” PDL il ataca

Publicat: 21 mart. 2012
1
Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat astazi pentru Mediafax ca nu mai candideaza din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti, fiind nemultumit ca „greii partiduluiTeodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu nu il considera „suficient de intelectual” ca sa reprezinte partidul.
„Am spus ca nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti datorita faptului ca greii intre ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu au o campanie impotriva mea, ca nu pot reprezenta partidul. Ei nu considera ca e corect sa fie reprezentati de un cetatean care si-a facut notorietate cu pliciul in Can-Can. Am decis ca las intelectualii sa reprezinte partidul, sa fac partie, daca eu nu sunt suficient de intelectual sa-i reprezint, daca notorietatea nu conteaza”, a explicat Silviu Prigoana.
El s-a aratat nemultumit de faptul ca atacurile la adresa sa care vin din partea colegilor de partid nu au legatura cu munca lui politica.
Prigoana a mai spus ca el nu a facut de rusine partidul, a fost disciplinat, ca intr-un final sa se ajunga ca Baconschi sa spuna despre el ca este copia palida a lui Oprescu.
„Eu n-am facut de rusine partidul, am fost disciplinat, ca intr-un final sa se ajunga ca greii partidului, intelectualii partidului sa spuna ca sunt o copie palida a domnului Oprescu. Atunci am sa-l las pe domnul Baconschi sa fie copia imbujorata a domnului Oprescu”, a precizat Prigoana.
Prigoana a mai spus ca a ajuns deputat PDL „pe vot popular”, aratand ca el a fost singurul deputat democrat-liberal din Bucuresti care a intrat in Parlamentul Romaniei „pe vot popular, cu aproape 60%”.
Silviu Prigoana a mentionat ca ramane in PDL si ca mai e timp pana la alegeri.
„Raman in PDL, nu sunt un tradator, nu plec din PDL la prima adiere. Daca partidul e nemultumit de declaratiile mele, sa ma excluda”, a precizat Silviu Prigoana.
Intrebat daca intentioneaza sa candideze la alegerile din Bucuresti ca independent sau din partea altei formatiuni politice, Prigoana a raspuns ca mai e timp pana la alegeri.
„Mai e timp pana la alegeri. Poate sa doreasca UDMR sa-i reprezint sau alte aliante, cum este PNG-PRM, se vor orienta sa-i reprezint pe ei in alegeri”, a adaugat Prigoana.
Adauga un comentariu