Magazin

Prigoana, tata din nou?

Publicat: 24 apr. 2013
1

Silviu Prigoana continua seria dezvaluirilor in ceea ce priveste casnicia pe care a avut-o cu Adriana Bahmuteanu.

Politianul demonstreaza, cu acte, ca fosta lui sotie a cheltuit sume colosale de bani in toti anii de casnicie cu el si ca nici nu se pune problema ca aceasta sa se fi imbracat cu haine ieftine, asa cum a afirmat ea.

„Cheltuia intre 10 si 50 de mii de dolari, in functie de excursie. A cheltuit nu intr-o excursie, ci intr-o jumatate de ora 50.000 de dolari. S-a intamplat intr-un magazin din Las Vegas de unde a luat o lesa pentru caine de 5000 de euro. Cand te duci sa faci platile cu cardul, iti vin extrasele de cont cu toate facturile. Asta nu inseamna ca i-am tinut eu evidenta. A cheltuit doar de pe cardul meu. Cardul meu era cardul nostru si cardul ei era al ei”, a declarat Prigoana la Happy Hour.

„Mie imi spunea „Am nevoie de rochie, da-mi 3000 de euro” si ea spune ca se imbraca de la Dragonul Rosu. Probabil si le lua de acolo si restul banilor ii praduia. E exclus. Eu, de exemplu, mi-am cumparat costume numai la 100 de euro bucata. Cu 2.000 de euro, cat as putea sa dau pe un costum, imi iau 20. Eu nu fac rabat de la electronice.

Ultimul scandal s-a facut pentru ca am facut niste donatii catre cei patru copii, iar ea a fost deranjata ca nu am trecut actiunile copiilor mici pe numele ei. Ea mi-a spus ca-mi lasa copiii daca ii dau niste lucruri. S-a negociat din 22 pana in 28 februarie si voi aduce actele pe 20 mai ca sa demonstrez. Asta m-a deranjat cel mai mult. Avea nevoie de un apartamet si un teren, dar a suplimentat in fiecare zi, voia mai mult”, a mai spus Prigoana, precizand ca, in opinia lui, Adriana a incercat sa-si vanda copiii in acest fel.

Politicanul a vorbit si despre planurile pe care le are pentru viitor, dar si despre cel mai mare regret din casnicia cu Adriana. „Eu imi doresc fetita in continuare, la anul e posibil sa fiu din nou tata”, a declarat Prigoana in premiera.

„Eu discut mult si cu Darius (n.r baiatul din casnicia cu Adriana care a trait numai trei saptamani) , lumea zice ca sunt nebun, dar trebuie sa discute cineva si cu el. Momentele alea sunt relaxante pentru mine. In ultimele doua luni am fost de vreo 20 de ori la el, dar nu m-am intalnit cu Adriana niciodata. Uneori imi iau laptopul si stau cate o zi intreaga. Mi-am taiat piciorul, mi-am ingropat nevasta, dar peste moartea lui Darius nu am trecut”, a incheiat Silviu Prigoana, conform cancan.ro

Adauga un comentariu