Magazin

Prima declaratie a Danielei Crudu dupa demisie

Publicat: 18 ian. 2013
1

Daniela Crudu si-a tinut promisiunea si si-a dat demisia de la emisiunea „Un show pacatos„. Anuntul a fost facut miercuri seara de Dan Capatos. O zi mai tarziu, Daniela dadea si prima declaratie. Bruneta a spus ca este obosita fizic si psihic.

Daniela Crudu a luat o hotarare care ii va schimba viata. Dupa discutia pe care a avut-o cu Gigi Becali, Cruduta a decis sa-si dea demisia. „Asta a fost decizia mea, ii multumesc echipei. Nu o sa renunt in totalitate la televiziune, dar momentan nu mai pot. Sunt obosita fizic si psihic. Pentru telespectatori este egal cu zero ca eu am plecat. Oamenii au probleme mult mai importante, ce sa puna pe masa, ce au in frigider, nu ca am plecat eu de la emisiune”, a spus Daniela, potrivit rtv.net.

Daniela a dezvaluit ca si-ar dori foarte mult sa urmeze o cariera in actorie. „Sunt inca tanara, mi-ar placea sa fac o scoala de actorie, sa-mi slefuiesc talentul. Am jucat pana acum in cateva scene”,  a spus Daniela.

In presa au aparut informatii cum ca Daniela Crudu a hotarat sa renunte la emisiune din dragoste pentru Mihai Costea. Daniela Crudu si Mihai Costea formeaza un cuplu de mai bine de un an, dar Gigi Becali nu a fost niciodata de acord cu relatia lor. Si asta din cauza job-ului Danielei. Gigi i-a spus Crudutei ca daca il iubeste pe Nila atunci sa renunte la fotoliul de asistenta si sa nu-l mai faca gelos pe fotbalist. Ceea ce, in cele din urma, bruneta a si facut, scrie cancan.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu