National

Prima declaratie a Gabrielei Firea dupa preluarea sefiei PSD Bucuresti

Publicat: 09 feb. 2016
1

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat marti ca va face o echipa unita cu Robert Negoita, ales la CExN al partidului in functia de secretar regional pe Bucuresti – Ilfov.

„As vrea sa le multumesc colegilor mei din CExN pentru votul de astazi, in special dlui presedinte Liviu Dragnea pentru incredere. Dar as vrea sa fac o mentiune speciala fata de Robert Negoita, presedintele pana acum al PSD Bucuresti, care a anuntat in cadrul CExN propunerea ca eu sa devin presedinte interimar al PSD Bucuresti. Ii multumesc pentru aceasta incredere, ii garantez ca impreuna cu domnia sa (…) vom fi o echipa unita si vom face in asa fel incat tensiunile dintre unii colegi sa dispara, sa muncim impreuna in folosul cetatenilor din Bucuresti si din Ilfov. Sunt absolut convinsa ca bucurestenii si ilfovenii au nevoie de oameni responsabili, de oameni care sa le faca viata mai buna, sa nu mai fie poluare atat de mare, sa nu mai fie un trafic infernal si tot ce au nevoie acesti cetateni sa fie rezolvat atat la sectoare, cat si la Primaria Municipiului Bucuresti”, a afirmat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului, la finalul reuniunii CExN al PSD.

Citeste si Gabriela Firea, presedinte interimar la PSD Bucuresti

Robert Negoita, primar al sectorului 3, i-a urat la randul sau mult succes Gabrielei Firea in noua pozitie pentru care acesta a propus-o.

„Si o sustin cu toata convingerea si cu toata puterea mea. E o chestiune de principiu, si anume ca cel care isi asuma candidatura trebuie sa si conduca. Este cea mai buna formula, am avut mai multe discutii cu presedintele partidului in care mi-am exprimat dorinta de a nu candida la Primaria Generala, pentru ca am prea multe proiecte la sectorul 3 pe care le-am realizat si care unele, multe dintre ele, inca trebuie finalizate.

Citeste si Firea: Raportul MCV noteaza progresele justitiei. Criticile la Parlament trebuiau formulate cu mai multa atentie

In consecinta, tocmai ca discutam de principii, eu respect principiile, de aceea am facut un pas lateral”, a precizat Negoita. El si-a exprimat sustinerea pentru Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei.

„O sustin pe doamna Firea si am credinta ca are sanse maxime sa castige Primaria Generala, mai ales ca avem nevoie de o schimbare in Bucuresti si avem nevoie sa schimbam acest oras in bine. Asa cum ne place sa mergem in Vest si vedem orase frumoase, bine organizate, sa vedem si aici in Bucuresti. Si, mai ales, avem nevoie de o buna colaborare intre primarul general si primarii de sector. Este esentiala aceasta colaborare. Sunt convins ca astazi s-a format o echipa puternica pentru campanie si in PSD, o echipa care va aduce castig in primul rand bucurestenilor”, a spus Negoita.

Comentarii
  • TARA DE *****,BARBATUL BARON SI MAFIOT,CURVA VREA BARONATUL BUCURESTIILOR. AM CREZUT CA NUMAI MOLDOVENII SUNT PROSTI DAR VAD CA SI BUCURESTENII NE URMEAZA IN PROSTIE. TARA ASTA NU MAI ARE LEAC DE REVENIRE…

Adauga un comentariu