Cancan ultimă oră

Prima fotografie postată de Vulpița după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! Detaliul care i-a speriat pe fani

Publicat: 25 iul. 2020

Vulpița, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a postat prima fotografie după ce a aflat că ea și soțul său s-au infectat cu noul coronavirus. Imaginea a fost însoțită de câteva dezvăluiri făcute de tânăra din Vaslui, iar unul dintre detaliile surprinse i-a speriat pe fani.

În urmă cu câteva ore bune, invitata permanentă a Mirelei Vaida la “Acces Direct” a publicat un selfie mai vechi și a împărtășit câteva dintre gândurile sale din timpul războiului purtat cu boala rară din China. Ea și-a arătat recunoștința față de sutele de fani care i-au trimis gânduri pozitive și a dezvăluit că soțul ei, Viorel Stegaru, se simte bine, că simptomele virusului SARS-CoV-2 nu îi chinuiesc prea tare pe niciunul dintre ei.

„❤️ Mulțumesc pentru mesaje ❤️ Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine”, a scris Vulpița pe contul ei de Instagram.

Mulți dintre fanii săi au remarcat că nu are strop de machiaj pe față, cearcănele, dar mai ales poziția în care s-a fotografiat… ca o influenceriță adevărată! Unii dintre telespectatorii emisiunii de la Antena 1 nu cred că Veronica Stegaru și soțul ei au contractat CoVid-19.

„Exact, asta e regie, nu are nimeni coronavirus”, „Pierde audiență emisiunea”, „Ooo, Vulpița este nemachiată!”, sunt câteva dintre comentariile strânse de postarea tinerei devenită peste noapte vedetă.

Adauga un comentariu