Cinema

Prima imagine din serialul Loki il poarta pe Tom Hiddleston in anii ’70

Publicat: 10 iun. 2019
6

Prezenta personajului in aceasta perioada este explicata prin ideea de multivers introdusa in Endgame
Loki, unul dintre cele mai asteptate seriale ale Disney+, s-a prezentat in fata fanilor cu o prima imagine oficiala.  Aceasta (un concept-art ce include si logo-ul seriei) a fost dezvaluita in cadrul unei intalniri avute de Kevin Feige, presedintele Marvel, cu investitorii Disney.

Dupa titlul filmului din background (Jaws) Loki s-ar afla in 1975 – de la haine la masini, este clar ca personajul a nimerit in anii ’70. Va fi, se pare, doar unul dintre momentele din trecut in care „aterizeaza” (conform unor comentarii anterioare ale realizatorilor, il vom vedea in diverse momente „cu greutate” din istoria omenirii).

Vezi si: Primul film romanesc disponibil acum pe Netflix! „Oh, Ramona” apare pe cunoscuta platforma

Intr-un interviu acordat publicatiei The Insider, cineastii Joe si Anthony Russo (Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, Captain America: The Winter Soldier) au explicat cum stau lucrurile dupa „evadarea” lui Loki si daca exista „un trecut” in care personajul inca exista.

„La final, cand Capitanul America repune la locul lor in timp Pietrele Infinitului, oare corecteaza si acele linii temporale ce nu ar fi trebuit sa existe? Aceasta era intentia lui”, spune Joe Russo. El explica apoi cum, subtilizand una dintre Pietre, Loki are sansa de a-si crea propria linie temporala.

„Lucrurile devin foarte complicate”, continua cineastul. „Ar fi imposibil pentru Capitan sa corecteze acest lucru daca nu il gaseste pe Loki. In momenul in care acesta face un lucru atat de dramatic – ia Piatra Spatiului – el creeaza o ramificatie a realitatii”, mai explica el.

Tom Hiddleston va reveni in rolul Zeului Inselaciunii in serialul platformei de streaming Disney+ (ce se va lansa la finalul acestui an). Personajul a fost ucis in linia temporala principala – din Avengers: Infinity War – iata insa ca ideea de multivers, introdusa la finalul lui Endgame, ii asigura biletul de revenire in fata publicului in Loki.  
Adauga un comentariu