Actualitate

Prima reactie a Andei Adam dupa dezvaluirea mesajelor cu Victor

Publicat: 12 feb. 2014

Jurnalista Mara Banica a declarat in cadrul emisiunii „Un Show Pacatos" ca a vorbit cu Anda Adam care a negat faptul ca mesajele prezentate de revista Ciao! Sunt adevarate. Cantareata a facut referire la mai multe argumente care sa-i sustina pozitia.

Mara Banica a spus in cadrul editiei de marti a emisiunii „UN Show Pacatos" ca a vorbit cu Anda Adam, care a infirmat veridicitatea SMS-urilor dintre ea si Victor, publicate de Revista Ciao!. Jurnalista a declarat ca Anda Adam i-a spus ca mesajele nu-i apartin. Anda Adam i-ar fi explicat Marei Banica faptul ca acele SMS-uri au fost transmise de pe Ymessenger form Facebook, aplicatie pe care ea nu o are instalata pe telefon. Un alt argument invocat de cantareata a fost faptul ca se spune ca acele mesaje au fost transmise de pe mobil, dar in capturile prezentate scrie „from web". Un al treilea argument prezentat de Anda Adam face referire la softul telefonului de pe care s-ar zice ca au fost transmise mesajele.

„Am venit de 3 zile, eram plecat de o luna si ceva. A trebuit sa ma intorc pentru un concert. Acele mesaje sunt date de pe Messanger from Facebook. Eu nu am activat acest program pe telefon. Daca acele mesaje sunt date de pe telefon, de ce la acele mesaje scrie „sent from web". Grafica prezentata este a unui iPhone4, iar eu am iPhone5", i-ar fi spus Anda Adam Marei Banica.

Dupa interventia Marei Banica, Luis Lazarus a spus ca el crede ca mesajele apartin Biancai Dragusanu si ca totul este doar o manevra a roscatei pentru a-si spala imaginea publica.loading...

Adauga un comentariu