Curiozitati

Prima reactie a italianului care a impuscat o fetita romanca, de 1 an, aflata in bratele mamei

Publicat: 25 iul. 2018
9

Italianul de 50 de ani, care a impuscat o fetita romanca, de etnie roma, in varsta de 1 ani, care era in bratele mamei sale, spune ca a comis gestul ”din greseala”.

Barbatul este un fost functionar din cadrul Senatului italian. Dupa incidentul de acum o saptamana, de pe o strada din estul Romei, anchetatorii i-au confiscat doua arme cu aer comprimat, relateaza La Stampa.

”Am impuscat-o din greseala”, a spus italianul care, martea trecuta, a tras cu arma cu aer comprimat in directia unui grup de persoane intre care se aflua si fetita cu mama ei.

”Faceam niste probe cu arma, am tras in aer si am lovit din greseala acea familie”, a spus barbatul in timpul anchetei. Anchetatorii suspecteaza, insa, ca in spatele gestului se ascunde un motiv de ura rasiala.

Cerasela, fetita de 1 an si 3 luni, a fost dusa la spital, unde a medicii au depus eforturi ca sa-i salveze viata. Fetita este in stare stabila acum si a parasit sectia de terapie intensiva.

Medicii se tem inca ca fetita ar putea ramane intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii sale, din cauza leziunii la coloana vertebrala care a fost provocata de munitie.

Adauga un comentariu