Mozaic muzical

Prima reactie a lui Florin Ristei dupa ce a fost concediat de la Antena1: „Raspund aici, pentru cine e interesat, ca sa evitam tot felul de telefoane si intrebari penibile. Pe Diana Munteanu o…”

Publicat: 17 feb. 2019

Anunt trist facut de Florin Ristei pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce artistul a fost concediat de la Antena 1. Incercand sa evite, asa dupa cum a scris chiar el, telefoanele si intrebarile penibile”, Florin Ristei a dorit sa lamureasca lucrurile si sa isi spuna punctul de vedere, inainte de a fi lansate alte ipoteze.

Ristei marturiseste ca experienta pe care a trait-o la Antena 1 a fost una ”misto” si ca a avut parte de o echipa ”profi”.

„Raspund aici, pentru cine e interesat, ca sa evitam tot felul de telefoane si intrebari penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena 1. Dupa 2 ani de emisiune, am ales sa schimb ceva, de aici si plecarea mea. A fost o experienta foarte misto, cu o echipa de productie profi, cu o Diana Munteanu asa cum nu o stiam si cu care, zic eu, ca am facut echipa foarte buna, si un context in care m-am simtit bine, am vorbit ce am vrut si de care sunt mandru”.

Totodata, Florin Ristei i-a anuntat pe fanii sai si unde o pot vedea, in continuare, pe Diana Munteanu.

”Pe Diana o puteti urmari, curand, in alte formate ale Antena 1, eu, in schimb, iau o pauza de tv si ma concentrez pe ce am de facut cu FreeStay in perioada asta. Hai ca ne mai vedem 2 saptamani la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricand :D”, a anuntat Florin Ristei pe contul sau de socializare.

Diana Munteanu, relatie cu nabadai!

Colaborarea cu Florin Ristei a fost doar una profesionala. In plan sentimental, Diana Munteanu a inceput o relatie, in anul 2015, cu Bogdan Nemteanu, dar a ascuns-o o buna perioada de timp. Apoi, cei doi au facut-o publica, insa relatia nu a mers deloc ca pe roate. El ar fi fost cel vinovat! Ar fi calcat stramb de mai multe ori. Diana tot l-a iertat, dar a pus piciorul in prag, doi ani mai tarziu.

Interesant este ca tocmai Roxana, care ii va darui lui Bogdan un copil, a fost ”capul rautatilor”. Ea l-a cunoscul pe ”donjuan” in timpul relatiei acestuia cu Diana Munteanu. Iar prezentatoarea TV l-a dat afara pe Bogdan din casa ei din Pipera, momentul final al relatiei cu nabadai.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit