Cancan ultimă oră

Prima reacţie a lui Liviu Dragnea, după ce Irina Tănase a dezvăluit cum ,,i-a dat papucii”. Nu mai vrea să audă de ea

Publicat: 08 ian. 2022
Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a cunoscut pe vremea când fostul lider PSD era încă căsătorit

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea, după ce au ”explodat” stenogramele discuțiilor cu presupusul iubit

Liviu Dragnea vrea să lase trecutul în urmă, iar după despărţirea de cea care i-a fost alături opt ani s-a focusat pe muncă. Fosta sa parteneră a vorbit în urmă cu câteva zile despre ceea ce s-a întâmplat în relaţia lor, iar recent a venit şi replica din partea fostului lider PSD.

Liviu Dragnea pare hotărât să nu se mai întoarcă la fosta relaţie. După ce parlamentarul a aflat că a fost înşelat nu a dorit să mai ştie nimic de Irina Tănase, după cum a declarat chiar ea în cadrul unui interviu.

Încercările tinerei de a-l aduce înapoi nu au funcţionat, deşi tânăra a încercat în repetate rânduri să îi dovedească faptul că este nevinovată.

După declaraţiile emoţionante făcute de Irina Tănase, Liviu Dragnea a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, însă nu îi era adresat acesteia. Fostul lider PSD este în acest moment mult mai interesat de ceea ce se întâmplă la noi în ţară, decât de a-şi reface viaţa amoroasă.

„În cursul zilei de azi au fost depistate pesticide într-un anumit lot de portocale.
De asemenea, ieri s-au găsit chimicale în cantități mari într-o serie de legume. Zilnic, poporul român este anunțat că este obligat să consume doar produse otrăvitoare. Opriți-vă!”, a transmis Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Irina Tănase nu îşi revine după despărţirea de Liviu Dragnea

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta…

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă.”, a povestit tânăra cu ochii în lacrimi.
Adauga un comentariu