Mozaic muzical

Prima reactie a lui Smiley, dupa moartea Emmei Neagu de la Romanii au talent

Publicat: 19 apr. 2019
3

Emma Neagu, pe care foarte multa lume o stia si o aprecia de cand a participat la ”Romanii au talent”, a murit pe 7 aprilie la varsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boala cu care a fost diagnosticata in anul 2017. Dupa aflarea vestii, a aparut si prima reactie a lui Smiley.

Emma Neagu a devenit cunoscuta si in Romania dupa aparitia in sezonul noua „Romanii au talent“, unde a impresionat prin ambitia si spiritul ei. Pasionata de gimnastica si dedicata ei inca de la varsta de trei ani si jumatate, Emma a reusit sa faca performanta in acest domeniu in ciuda faptului ca a ales sa-i fie amputat piciorul, tocmai pentru a-si urma pasiunea.

Din pacate insa, organismul Emmei nu a mai putut lupta cu boala. Adolescenta s-a stins din viata in urma cu cinci zile, insa abia astazi s-a aflat vestea si in tara la noi. Printre cei care au fost devastati de moartea fulgeratoare a fetei s-a numarat si Smiley. Artistul a dat share la o fotografie publicata de Florin Calinescu cu Emma Neagu, pe scena de la ”Romanii au talent”, marturisind tuturor ca este suparat de cand a aflat vestea.

Adauga un comentariu