National

Prima reactie a Ralucai Podea dupa ce fostul ei iubit s-a casatorit cu Brigitte Nastase

Publicat: 08 iul. 2019

Raluca Podea a fost logodnica lui Florin Pastrama, care a cerut-o de sotie anul trecut. Cei doi nu s-au mai casatorit, fiindca Pastrama s-a indragostit de Brigitte Nastase in timpul emisunii FERMA – Un nou inceput. aluca Podea a ramas tacuta in aceste zile, cand Florin si Brigitte Pastrama si-au unit destinele in cadrul unui eveniment organizat de Oana Roman. Luni, dupa ce lucrurile s-au mai sedimentat, fosta logodnica a lui Florin Patrama a reactionat amar pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ea in costum de baie.

„Nimeni nu-ti va putea lua vreodata locul”, citat care poate fi valabil si pentru ea, si pentru el, depinde de situatie. 

Vezi si: Exact dupa ce s-a casatorit cu Florin Pastrama, Brigitte are grave probleme cu fiul sau

Florin Pastrama a cerut-o, dar n-a luat-o

Raluca Podea a fost ceruta de sotie de Florin Pastrama dupa un an de relatie. S-au logodit si urmau sa faca nunta in primavara acestui an. Insa, l-a pierdut pe Pastrama, care s-a indragostit de Brigitte Nastase in cadrul emisiunii FERMA – Un nou inceput. aluca Podea a mai avut ghinion in dragoste si inainte de a-l intalni pe Florin Pastrama. A fost casatorit cu un medic stomatolog, insa a divortat de el din cauza ca i-a fost infidel. Raluca Podea si-a crescut singura fiul pe care-l are cu fostul sot.

Cand l-a cunoscut pe Pastrama, a crezut ca el e alesul, desi n-a fost dragoste pe prima vedere.

„Locuiam impreuna acasa la el, ne comportam ca o familie. Am fost ceruta in casatorie de mai multe ori. Am trait alaturi de el cea mai grea perioada pe care a avut-o din punct de vedere financiar. La inceput, am stat cu el din mila”, a spus Raluca Podea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit