Local

Prima reacţie a tatălui fetiţei de 2 ani care a decedat, după ce suspecţii au ajuns în faţa instanţei: „Sper să primească pedeapsa maximă” – VIDEO

Publicat: 17 sept. 2021
Acest tată este distrus de durere după ce și-a pierdut copilul de 2 ani

Tatăl fetiţei de 2 ani care a decedat după ce s-a înecat în cadă a avut o primă reacţie după ce suspecţii au ajuns în faţa instanţei ieşene cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce ieri, 16 septembrie 2021, au fost reținuți de oamenii legii pentru 24 de ore. Distrus de durere, bărbatul şi-a adunat ultimele puteri şi le-a transmis făptaşilor că spera să primească pedeapsa maximă pentru ceea ce au făcut.

„Sper să primească pedeapsa maximă pentru ceea ce i-au făcut fetei mele”, a spus bărbatul, vizibil afectat de tragedie.

Ce spun autoritățile

„La data de 08 septembrie ac, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale despre faptul că, în seara zilei de 07 Septembrie ac, o minoră de 2 ani a fost adusă de mama sa, care le-ar fi declarat că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe aceasta aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient.

Întrucât la data de 12 septembrie ac, a fost constatat decesul copilului, a fost dispusă efectuarea necropsiei.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor care se impun.

Astăzi, 16 septembrie ac, în baza probatoriului administrat în cauză, un bărbat și o femeie, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști și introduși în Arestul IPJ Iași.

La data de 17 septembrie ac, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, este comunicatul oficial.

Fetița a fost adusă în stare gravă la spital cu mașina personală a mamei

Amintim că marți, 7 septembrie 2021, Mădălina și-a dus fetița în vârstă de 2 ani, cu mașina personală, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon”. Aceasta le-a spus medicilor că ar fi găsit-o inconștientă în cadă, după ce a lăsat-o nesupravegheată 3 minute. Copila se afla în stare foarte gravă în momentul în care a ajuns la spital. Aceasta a fost preluată de urgență de medici, care au început efectuarea manevrelor de resuscitare.

După stabilizare, copila a fost transferată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria”. Polițiștii au fost sesizați și au deschis o anchetă. În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru luarea măsurilor care se impun. Medicii au fost cei care au anunțat organele de poliție, după ce au observat pe corpul fetiței multiple răni mai vechi. În ciuda eforturilor făcute de medici, după două zile de spitalizare, fata a decedat.

 

Comentarii
  • La puscarie si asistenta sociala de la Aroneanu si cei de la Protectia Copilului care au facut treaba de mantuiala in frunte cu conducerea dezinteresata de soarta copiilor . Niste neglijenti cu totii. La puscarieeee!

  • Dar tu, tatăl ei natural unde mortii mătii erai de nu ai putut salva copila? La puscarie si cu tine, drogatule, bag-om poola in tine de drogat

  • Tot citesc articolul de când am văzut despre aceata fetița…tot văd fel și fel de aberații din partea familie acestui așa zis tata biologic al fetiței… voi toți Știați ca acest monstru maltratează copila ca o bate ca o tine flamandă și nu ați făcut nimic in cazul asta iar acum tipati sa își primească pedeapsa maxima dar in aceiași oală ar trebui sa intri și tu Daniel ca știai toate alea ce se întâmpla cu copila și cum se comporta așa zisa mama cu fetița toți Știați ce se petrecea in casa ei și nu ați făcut nimic … ce fel de bărbat de tata ești tu dacă nu ai fost in stare sa faci nimic ???de ce nu ați luat fetița la voi sa o Creșteți ca sa nu se ajungă aici ??? Dc dc dc ??? Nu doresc răul nimănui… dar sa va dea Dumnezeu după suflet și sa nu aveți liniște toată viața voastră pentru ca vati bătut joc de un auflet nevinovat … tu Daniel ai știut sa stropești și după te-ai văzut de viața ta …La pușcărie si cu tine complicitate la toate infracțiunile de care este acuzat criminala sa fii in aceiași oala cu ea pentru ca știai tot ce se petrece iar acum vorbești in stânga si in dreapta ca sa își primească pedeapsa maxima … la pușcărie si cu tine sa nu aveți parte de liniște toată viața voastră de orfani de criminali nu ați avut mila de un suflet nevinovat… trebuia sa al dați la casa de copii dacă nu erați in stare sa al Creșteți si nu l-ați dorit alții se chinuie săracii sa aducă pe lume un copil si voi l-ați chinuit l-ați omorât… prin ce chinuri a trecut copila aia nevinovata așa sa dea bunul Dumnezeu sa treceti si voi ?

Adauga un comentariu