Curiozitati

Prima reactie publica a miliardarului care a pierdut 3 copii in atentatele din Sri Lanka

Publicat: 19 mai 2019
9

Coplesiti de valul de simpatie si compasiune cu care au fost inconjurati dupa tragedia cumplita care le-a lovit familia, miliardarul danez, din spatele brandului Asos, Anders Holch Povlsen si sotia lui Anne au facut un gest impresionant.

Cu o avere estimata la peste 6 miliarde de euro, danezul Anders Holch Povlsen si sotia si partenera lui de afaceri, Anne, au vorbit pentru prima data despre tragedia care le-a indoliat familia. Imagini de la funeraliile copiilor gasiti in galeria foto din acest articol!

Anders si  Anne au publicat in doua ziare scotiene, locale, scrisori deschise prin care le multumesc localnicilor pentru sprijinul aratat dupa moartea celor 3 copii ai lor: fiul Alfred, de 5 ani, fiicele Alma, de 15 ani si Agnes, de 12 ani.

Printre cele 258 de persoane ucise in atacurile devastatoare, de pe 21 aprilie, s-au numarat si trei dintre copiii cuplului danez. Toti erau cazati la hotelul Shangri-La din capitala Colombo, cand au inceput atentatele. Singura care a supravietuit este fiica lor de 10 ani, Astrid, lucru pentru care cei doi parinti s-au declarat ”recunoscatori”.

Impresionati de compasiunea si mesajele primite de la scotieni, cei doi danezi au decis sa le multumeasca in mod public. De altfel miliardarul este cel mai mare detinator privat de terenuri in Scotia, unde obisnuia sa mearga in vacante cu toti copiii.

Redam mai jos scrisoarea deschisa a cuplului:

”Va suntem recunoscatori din inima pentru condoleantele, compasiunea si gandurile calduroase pe care le-am primit dupa pierderea tragica a celor trei copii iubiti si frumosi : Alfred, Agnes si Alma.

Regiunea Scottish Highlands a oferit amintiri trainice si speciale familiei noastre. Tocmai din acest motiv, numeroasele cuvinte de alinare ne-au dat putere si ne-au atins inimile.

Gandurile si condoleantele noastre merg catre multe familii nevinovate care de asemenea au pierdut persoane iubite in tragedia din Sri Lanka.

In aceasta imensa tristete, suntem sincer recunoscatori ca am ramas uniti cu fiica noastra, Astrid.

Amintirea plina de iubire a celor trei copii ai nostri, spiritele si sufletele lor minunate vor fi mereu in inimile noastre”.

Adauga un comentariu