Eveniment-Social

Primaria a gasit firma care sa furnizeze picioare din fonta pentru bancile din parcuri

Publicat: 15 mai 2019
1

Recent, Servicii Publice Iasi (SPI) SA, societate subordonata municipalitatii, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea de picioare din fonta pentru banci.

Necesarul maxim este de 1.600 bucati. Prevederea bugetara a licitatiei este de 630.000 lei, fara TVA, adica 134.000 euro. Insa, este vorba de un contract-cadru, ceea ce inseamna ca societatea poate cheltui in functie de necesitati.

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

Contractul subsecvent, in valoare de 187.800 lei, fara TVA, a fost castigat de catre societatea Turnomex Phoenix SRL, din Iasi.

"Pentru picioarele de banci se precizeaza urmatoarele: sa fie executate din fonta cenusie FC250, talpa de sustinere a piciorului de banca trebuie sa aiba gauri filetate pentru fixare cu suruburi M10, suportul pe care se fixeaza stachetii va avea gauri de o parte si de cealalta a piciorului, inaltimea piciorului sa fie de 735 cm, distanta talpa fata-spate 530 cm, suprafata pe care se monteaza stachetii trebuie sa fie polizata neted la ambele tipuri de picioare, picioarele din fonta vor fi dublu grunduite si vopsite cu vopsea neagra, rezistenta la intemperii, intr-un spatiu usor vizibil, picioarele de banca vor avea imprimata sigla P.M.I", se arata in caietul de sarcini.

 

 

 

Adauga un comentariu