Eveniment-Social

Primaria a infiintat un comandament de Paste

Publicat: 10 apr. 2015
1

In perioada Sarbatorilor Pascale, municipalitatea va asigura permanenta in functionarea serviciilor edilitare, infiintand un comandament, care poate fi consultat de ieseni la numarul special de telefon 0232.984.

Daca RATP va functiona cu un numar redus de personal, serviciile administratiei locale vor fi inchise insa doar in ziua nelucratoare de luni, 13 aprilie, urmand ca de marti programul sa reintre in normal. „Directia Locala de Evidenta a Persoanelor va avea un program special în aceasta perioada. Pentru activitatea de stare civila, doar în cazul înregistrarii nasterilor sau deceselor se va lucra atât sâmbata, 11 aprilie, cât si luni, 13 aprilie, în intervalul orar 08 – 12″, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.

In ceea ce priveste ordinea publica, Politia Locala va scoate la strada peste 180 de agenti, inclusiv pentru fluidizarea traficului rutier. Patrulele vor actiona in principal in zonele aglomerate, centrul orasului, strazile din cartiere si spatiile limitrofe cluburilor, in noaptea de Inviere efectivele fiind concentrate pe zonele bisericilor si cimitirelor din oras, dispeceratul Politiei Locale putand fi contactat la numarul 0232/232.099.

„Echipe de interventie vor fi mobilizate în zilele de sarbatoare si la Termo-Service. Clientii administrati de societatea municipalitatii pot apela la dispeceratul permanent: 0232.218.253 sau 0332.441.918 pentru a semnala eventualele avarii la retelele interioare de apa – canalizare ale blocului. În acelasi timp, problemele în alimentarea cu apa potabila sau avarii la retele pot fi semnalate la societatea ApaVital la telefon call center: 0232.969″, au mai transmis reprezentantii municipalitatii.

Comentarii
Adauga un comentariu