Eveniment-Social

Primaria anunta reparatii de strazi in trei cartiere

Publicat: 28 iun. 2015
1

@ Iesenii se plang de mizeria din zona Spitalului Arcadia, care nu a mai fost stransa de trei ani

In perioada iunie – iulie, reprezentantii primariei au anuntat deschiderea mai multor santiere in cartierele din oras. Ca urmare a sesizarilor ajunse pe adresa primariei, au fost anuntate pentru saptamanile urmatoare o serie de asfaltari in zona Nicolina, mai precis pe Aleea Tudor Neculai. Totodata, de la finele saptamanii trecute, mai precis de sambata, 27 iunie, au fost programate si lucrarile de reabilitare a unui tronson din strada Visan din zona Bucium – Barnova. Avand in vedere si lucrarile de amenajare a catorva parcari de cartier pe strazile Mircea cel Batran si Cerna, locatarii din cartier au solicitat municipalitatii si amenajarea acceselor pietonale la blocurile A2 si A3, din zona statiei RATP. In vederea autoritatilor a fost adusa si problema salubrizarii zonei albiei majore a Nicolinei si a terenului din preajma Spitalului Arcadia.

„Observ ca initiativa include si o salubrizare generala a spatiilor verzi. Nu stiu insa daca e inclusa si albia majora  – spatiul verde a Nicolinei. Aceasta n-a fost curatata de cel putin 3-4 ani, iar in zona podului pietonal dintre cartierul Mircea cel Batran si zona Spital Arcadia e o mizerie de nedescris. Poate ar trebui avut in vedere si acest aspect, mai ales ca pista pentru role, din ce inteleg, va fi situata tot pe aleea pietonala de-a lungul Nicolinei”, a transmis municipalitatii Andrei Chirila.

Comentarii
  • Domnule Chirica, ce ar fi sa aprobati si asfaltarea strazii Vamasoaia cu trotoarele ei, caci pe aceasta strada nu a intrat picior de deputat din anul 1978 de cand a luat fiinta microcartierul Galata I. Ce ar fi sa luati legatura si cu E-ON ca sa ia masuri de reabilitare a punctului de distributie electrica. din spatele blocului B21, ca se darama pe trecatori, ce ar fi sa faceti o discutie si cu politia rutiera ca sa puna restrictii de viteza pe aceasta strada ingusta, ocupata de ambele sensuri de masini parcate. Distanta dintre blocuri e f. mica si poluarea din cauza masinilor e f. mare. Nu e mare lucru daca aveti de gand sa candidati la functia de primar al Iasului.

  • da in loc sa asfalteze Tudor Neculai a asfaltat parcarea blocului in care sta Lacramioara Vernica si anume blocul 999A,verificati ca sunteti cam lenesi!

Adauga un comentariu