Local

Primaria arde lumina de pomana prin oras – FOTO

Publicat: 16 iun. 2011

Odata ce aprind luminile, cei de la Primaria Iasi uita sa le mai si stinga, atunci cand afara se lumineaza. Strada Milcov, din cartierul Alexandru cel Bun, este ultimul exemplu in acest sens. Ieri dimineata, la 8.00, la cateva ore dupa ce se facuse ziua, iluminatul stradal din zona inca era functionabil. Becurile ardeau in continuare. Locatarii de acolo sustin, insa, ca noaptea acele becuri nu functioneaza, ci se aprind mai mereu atunci cand se crapa de ziua. „Nu mai inteleg nimic. Ori becurile astea functioneaza doar ziua, ori primaria le aprinde noaptea, doar de proba. Ar trebui sa se faca ceva, nu este normal ca noi sa platim toate serviciile, iar ei sa faca doar ce ii taie capul. Sa-si tina mai bine becurile aprinse in primarie, poate asa vad cum sta treaba”, a spus un iesean care locuieste pe strada Milcov.
Nu este prima data cand primaria isi da in petec cu iluminatul stradal. In urma cu cateva saptamani, locuitorii strazii Vovidenie, din spatele Colegiului National de Arta „Octav Bancila”, au reclamat ca becurile de pe stalpi au fost aprinse timp de doua zile, atat ziua, cat si noaptea, fara ca cineva sa ia o masura.

Comentarii
  • oricine se poate adresa e-on ca sa opreasca alimentarea cu energie electrica la iluminatul public si invers, deci e un articol slab si denatureaza … in primul rand esti slab informat … si asta dece la aparitia acestui articol

Adauga un comentariu