Eveniment-Social

Primaria baga 140 mii euro in biciclete

Publicat: 15 iul. 2010
1

Municipalitatea ieseana vrea sa promoveze mersul cu bicicleta in cadrul unei campanii din cadrul programului Civitas. Pentru echipamentele de promovare este asigurata o finantare de 618 mii lei, insemnand peste 140 mii euro. Jumatate din aceasta suma este contributia primariei, restul reprezentand fonduri europene. Ieri a avut loc o licitatie la care au participat doua firme. AB Plus Events SRL a oferta suma de 610.502 lei, in timp ce Artis Show SRL a venit cu o oferta de 606.504 lei. „S-au prezentat doua firme si urmeaza sa evaluam ofertele. S-a inscris si Rodotex SRL, dar nu au fost acceptati pentru ca au intarziat cu oferta”, a declarat Cosmin Coman, director Directia Programe si Servicii pentru Comunitate. Promovarea are mai multe componente. Conform caietului de sarcini, municipalitatea intentioneaza sa achizitioneze 500 flyere, zece bannere stradale, o suta steaguri publicitare, 20 mii bloc notes, 10 mii orare scolare, 5 mii pixuri inscriptionate, 5 mii brosuri informative, 5 mii tricouri inscriptionate, o mie bidoane inscriptionate si o mie rucsacuri inscriptionate. In ceea ce priveste promovarea media, edilii vor sa asigure difuzarea a 27 spoturi radio, 9 spoturi TV, 12 difuzari in presa scrisa sau patru machete de presa. Totodata, vor fi organizate evenimente de educare si promovarea utilizarii bicicletei. Nu in ultimul rand, va fi realizata si o pagina web care va fi lansata cu ocazia evenimentelor. Mai precis, va fi organizat concursul „Pe roti verzi”, concursul de orientare pe biciclete, parada bicicletelor si concursul „IESI pe bicicleta”. Iasul participa in cadrul Civitas alaturi de Aalborg (Danemarca), Brighton (Marea Britanie), San Sebastian (Spania), Monza (Italia), Usti nad Labem (Cehia). Bugetul total al proiectului pentru Iasi este de aproximativ 4,7 milioane euro, din care aproximativ 55 la suta reprezinta finantarea nerambursabila acordata de Comisia Europeana.

Comentarii
  • Daca proiectul e de 140000 de euro si primaria spuneti voi ca finanteaza 50%, cum se explica partea primariei tot 140000 de euro. Mai faceti un pic de matematica, pentru ca vad ca supararea pe primarie v-a facut sa uitati sa socotiti. Zic eu ca ar trebui sa nu mai induceti oamenii in eroare, ca are sa va mai citeasca n…. daca umblati doar cu minciuni si prostii.

  • mai bine de banii aia cumparau biciclete si organizau concursuri …erau mai castigati iesenii decat sa le dea pe bloc note-suri si pe spoturi radio si tv … se puteau lua cateva sute de biciclete …dar nah … probabil cineva avea interes sa-si vanda marfa (vreo firma de advertising …nu dam nume ca nu e frumos)

  • Titlu prost, articol slab!
    DIn titlu se inteleg ca ar cumpara biciclete primaria, cum e posibil sa scrii asa un articol de slab si sa alegi acest titlu???

  • ca cumpara pixuri, tricouri, inele, cercele am inteles din articol. da’ biciclete mai cumpara ?
    ca titlul vorbea de biciclete parca…

Adauga un comentariu