Eveniment-Social

Primaria cauta solutii pentru a evita falimentul Bazarului

Publicat: 29 aug. 2013

@ Municipalitatea iesena infiinteaza doua noi statii RATP langa noul Bazar @ Totodata, va incepe o campanie publicitara agresiva pentru noua locatie

Inaugurarea noului Bazar de la hipodrom a stat sub spectrul falimentului chiar din prima zi. Comerciantii s-au declarat nemultumiti de faptul ca noua locatie este izolata si in afara oricarui vad comercial. Pentru a compensa neajunsurile, primaria va directiona fluxurile de calatori ai RATP mai aproape de Bazar.

„Am facut o vizita la Bazar. Am luat o serie de decizii dupa ce ne-am consultat si cu comerciantii. Vom infiinta doua noi statii in care vor opri mijloacele de transport in comun. Acestea vor fi infiintate la capatul podului, in partea dinspre Bulevardul Poitiers, pe ambele sensuri. Vom face acolo si treceri de pietoni. In acele statii vor opri toate mijloacele de transport in comun care tranziteaza zona. De maine (astazi – n.r.) Citadin incepe lucrarile pentru o bretea de legatura dinspre pod spre Bazar. SC Servicii Publice SA va face si o scara la baza podului, pentru ca cei care opresc in statiile de pe Poitiers sa aiba un acces facil spre Bazar”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Potrivit alesilor locali, acoperisul vechiului Bazar va fi relocat, urmand sa acopere parcarea noului complex comercial. In parcarea noului bazar va functiona in weekend si un talcioc.

Alesii locali au anuntat ca toate spatiile de la noul Bazar au fost ocupate, in perioada urmatoare urmand sa inceapa o campanie ceva mai agresiva, prin care se va face reclama comerciantilor relocati de sub Pasarela Nicolina. „Cristi Starica (directorul EcoPiata, care administreaza Bazarul – n.r.) trebuie sa inceapa sa faca o reclama ceva mai agresiva. Vom realiza bannere, mesh-uri care vor fi amplasate in oras pentru a anunta noul amplasament. Vom cauta o solutie si pentru acoperirea spatiului dintre cladirile Bazarului”, a mai anuntat viceprimarul Mihai Chirca.loading...

Comentarii
  • Domnul director Chirica si dl Starica au un studiu de marketing care sa le sugereze mutarea bazarului pe actuala locatie ?
    Sa incercam sa ne imaginam ce flux de cumparatori va fi la iarna pe viscul sau pe noroi.Asa se intimpla cind avem conducatori care se pricep la toate .Nu ne invatam minte nici dupa experienta Ceausescu ?

  • bine ca acum se poate ca de 25 de ani nu s-a facut nimic cu toate ca acolo era hipodromul,piata de masini.targul de cherestea nu contau nu?a si targul de animale!nenoricit de la dorohoi!arntrebui ca toate,aproape toate comentariile sa fientrimise pe adresa dorohoianului sa vada parerile iesenilor!

  • BAI ZIARISTII LU’ PESTE —BRETEAUA NU O FACE CITADINUL O FACE CEA MAI BUNA ECHIPA DIN CITADIN IN FRUNTE CU CEL MAI BUN INGINER DUPA CUM URMEAZA:MINA-grebla_asfalt#CORNEL-meseriasul#MODUL-grebla#MOS MIHAI-artistul lopetii#si nu in cele din urma DOMNUL INGINER SUPER OMUL BIRZU MIHAI BV VOUA HALAL DE VOI TOTI FACETI O TREABA DE MILIOANE SI MERITATI MULT MAI MULTI BANI DECIT LUATI ACUM SI MULT MAI MULTE CONSIDERENTE —referitor la ce jigniri primiti din partea unor sefi precum stiti voi dragi cititori P U L A BLEAGA DE BILBIILA DIAVOLUL CITADINULUI UNGUREANU—-HAI VA POOP SI *** LA CEI RAI@@@@@@@@@@@@@@@@@SEMNEAZA DACA VA INTERESEAZA FOST SEF DE ECHIPA :CORBAN GHEORGHE SI SA TRAIASCA DOMN DIRECTOR LAICU OVIDIU…………………..AI AUZIT BAI BILBIITULE?????????

Adauga un comentariu