Eveniment-Social

Primaria consulta iesenii pentru proiectul de buget pe 2017

Publicat: 03 ian. 2017
1
Municipalitatea ieseana a trecut la consultarea cetatenilor pentru stabilirea obiectivelor importante ale orasului in proiectul de buget pe 2017. Autoritatile locale au distribuit pliante si chestionare la centrele de cartier, dar si la Centrul de Informatii pentru Cetateni, unde iesenii isi pot exprima parerea si pot veni cu idei.

Bugetul va fi dezbatut cel mai probabil in luna februarie sau martie la Consiliul Local, dupa ce va fi pus initial in dezbatere publica. In decursul anului trecut, municipalitatea ieseana s-a bazat pe un buget de aproape 900 milioane de lei, suma suplimentata ulterior in urma alocarilor venite de la nivel central si nu numai. Chestionarele vor fi completate pana pe 27 ianuarie, dupa care vor fi centralizate si studiate de reprezentantii municipalitatii iesene.

Primaria municipiului Iasi supune dezbaterii publice proiectul bugetului local pe 2017. Credem intr-un parteneriat real intre primarie si dumneavoastra, prin care iesenii sa fie cu adevarat consultati si implicati in procesul de luare a deciziei publice. Propunerile vor fi centralizate, iar ideile cetatenilor vor fi analizate si incluse in proiectul bugtetului municipiului Iasi, care va fi supus dezbaterii publice la sfarsitul lunii ianuarie 2017″, au aratat reprezentantii municipalitatii iesene. 

Adauga un comentariu