Titlurile zilei

Primăria Iași a asfaltat strada pe care se află afacerea lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD! Citadin a astupat gropile din fața spălătoriei auto a politicianului – GALERIE FOTO

Publicat: 15 ian. 2022
Lucrări efectuate de firma Citadin SA pe bulevardul C.A. Rosetti, în fața vulcanizării deținute de consilierul PSD Bogdan Crucianu
Firma de asfaltări de la Primăria Iași a făcut lucrări tocmai în fața vulcanizării deținute de Bogdan Crucianu, consilierul local PSD

Primăria Iași a ajuns să aibă grijă de afacerea lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD, din zona C.A. Rosetti. Autoritatea locală a ajuns să facă o serie de lucrări tocmai la vulcanizarea și spălătoria auto ridicate de consilierul PSD la drumul național DN24. Afacerea consilierului local ridică mai multe semne de întrebare

Un ales local PSD a ajuns să facă legea în Primăria Iași. Bogdan Teodor Crucianu, consilier local PSD și directorul Casei de Cultură a Studenților, a beneficiat recent de un bonus de la autoritatea locală pentru afacerea pe care o are la bulevardul C.A. Rosetti din Iași. Crucianu are în zonă o spălătorie auto și o vulcanizare, făcute pe firma Safe Wheels Invest SRL. Afacerea alesului PSD a beneficiat de sprijinul Primăriei, cea care i-a facilitat mai nou și asfaltarea intrării la vulcanizare și spălătorie.

Primăria Iași a nivelat intrarea la vulcanizarea deținută de Bogdan Crucianu, consilier PSD

Reprezentanții Citadin SA au precizat că în zonă au fost făcute lucrări de ridicare a căminelor la cotă. Practic, s-a nivelat terenul unde se află gurile de canal pentru ca accesul la vulcanizare și spălătorie să se facă mult mai ușor.

”Ne dorim ca locuitorii să beneficieze de condiţii de trai cât mai bune. Se efectuează lucrări de ridicare a căminelor la cotă pe strada Rosetti şi strada Codrescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Dorim să efectuăm lucrările într-un timp cât mai scurt pentru îmbunătăţirea confortului cetăţenilor acestui municipiu”, au transmis cei de la Citadin SA.

Mai mult, consilierul PSD a blocat parcarea în fața afacerii sale, montând unele conuri folosite de asfaltatori la lucrări. Cu alte cuvinte, acesta a pus stăpânire pe șoseaua administrată de autorități.

Bogdan Crucianu, consilier PSD: ”Habar nu am”

Contactat de reporterii BZI, Bogdan Crucianu a negat vreo legătură cu lucrarea făcută de Citadin SA în zonă. Este vorba despre porțiunea de drum național aflată în administrarea Primăriei Iași.

”Habar nu am. Nu cunosc, nu știu absolut nimic. Voi verifica pe camerele de supraveghere să văd și eu”, a fost reacția lui Bogdan Crucianu, consilier local PSD.

În plus, Primăria i-a făcut, în același loc, pârtie să construiască un imobil cu 4 etaje într-o zonă de case, spre nemulțumirea vecinilor din zonă.

Bogdan Crucianu, consilier local PSD, a devenit bugetar de lux

Alesul PSD a devenit în ultimii ani un adevărat bugetar de lux. În ultima declarație de avere, depusă în vara lui 2021, aferentă lui 2020, Bogdan Crucianu a arătat că deține un teren extravilan în comuna Lețcani, de 5.123 mp, din care deține 2/5, dar și terenul intravilan din Iași, luat în 2016 cu o suprafață de 493 mp. Crucianu a arătat că mai are spațiile comerciale, cu o suprafață construită la sol de peste 80 mp, dar și o suprafață construită desfășurată de aproape 340 mp. Acesta mai are o anexă de 133 mp, tot din 2016. Crucianu are un credit contractat din 2016 cu termen până în 2041, din care mai are de plătit 156 de mii de lei.

De la Casa de Cultură a Studenților a ridicat 42.628 de lei, iar alți 12.045 de lei din postura de consilier local. Liderul de grup al aleșilor PSD a mai ridicat 23.448 de lei din postura de consilier parlamentar la cabinetul lui Bogdan Cojocaru, actualul prefect. De la cele două firme pe care le are, Bogdan Crucianu a încasat și dividende. Astfel, de la Safe Wheel Invest SRL a ridicat 124.025 de lei, iar de la Safe Wheels Prest SRL a ridicat 138.989 lei. Dividentele ar fi aferente anului 2019. La Safe Wheels Invest SRL, Bogdan Crucianu este administrator și asociat unic. La Safe Wheels Prest SRL este administrator și asociat. Bogdan Crucianu, consilier PSD, mai are o calitate de administrator și asociat la societatea Safe Dyeing SRL.

Comentarii
 • Dacă și acest pulică franarul fost membru a galeriei și cărător de servieta a lui Harabagiu și Chirica este politician și încă de top ,de viitor,înseamnă că nu ne mai vindecam.

 • Daca Chirica nu face ceva sa repare aceasta rusine a iesenilor, vom picheta Primaria. Nu se poate asa ceva, sunt strazi neasfaltate de zeci de ani, ca strada Dealul Zorilor si vine acest neica nimeni, ajuns peste noapte mare politcian si isi imbunatateste afacerea. Public il somam pe Chrica cu aceasta nemernicie.Sa faca public pana luni, cum a remediat.

 • Si locul unde este facuta spalatoria prin Start Up arata niste smecherii. Este practic lipita de liceul Spiru Haret, blocand si coltul strazii. Na, unii smecheri trebuie sa faca bani cu orice pret! DNA unde esti acum?

 • DNAul este de partea cealalta a liceului Spiru Haret, unde credeti ca fac serviceul si spala masinile, cum a luat acest pulica terenul de la liceul Spiru Haret unde acum este spalatoria

 • Intr-o discutie de acum cateva zile, acest neica nimeni il porcea si-l bifea pe Harabagiu si Boca de nu se mai putea….atit a concluzionat: sa faca puscarie, da-i in p….a mea

 • Cine e HAPLEA asta ca tot văd ca se bagă-n seamă prin cluburi ca e sculă de sculă! Mă răoănosu-le pișate-aș in găoz și slobozit-aș in bidon,pai ai uitat cum veneai si stăteai ca un cățel prin jurul cafenelei să-l aștepți pe sefu? Te-n gât de cioară de Dumești ti sa urcat la cap șmecheria ? Las că te dau eu pe goarnă mizerie umană care ești ! Ne vedem la celulă , ai grijă la ficy-ficy .

 • Îl știu pe cocomârlă asta.Omul e săgeată,a fost a lui Harabagiu ,a lui Chirica,a lu Popa. E bun la toate,la pus Harabagiu sa ii aducă ștoarfe care veneau pe la CCS,apoi și lui Chiric ii aducea câte-o cadaoală.Un pupincurist periculos.

 • Un papagal.
  …cu mari pretentii de mare politician si mare om de afaceri!
  Mai are si teren luat de la
  Primarie unde vrea sa faca nuj ce bloc!
  Ii injura pe sefi peste tot in incercarea de a se da mare dar, cand e in fata lor e preș.

 • Lăsați prostiile,e incontinuare acoperit,joacă la doua capete (așa se laudă)e omul lui Chirica,dar are o înțelegere cu astă astfel încât sa poată înregistra și transmite tot ce se întâmpla in PSD.Sub aparenta de răzvrătit joaca un teatru perfect.De la Chirica vrea teren și avize,de la Hara vrea protecție fiind de fapt o săgeată.prin care Hara colectează tainul iar de la Popey Marinarul vrea promovări politice câștigându-i încrederea prin transmiterea unor informații pe care le pregătește cu Churica pentru a părea credibil.Ca să pară si mai credibil inregistreaza livrând marfă de calitate si la unii si la alții.Mai mulți imobiliari așteaptă momentul să-l cotonogească,a promis ca ii rezolva fiind omul lui Mișu (de asta ia si asfaltat,la solicitarea lui) dar a luat mălaiul si e prins la mijloc.O sa iasă mare scandal cât de curând cu șpăgile luate pentru a transmite informații baietilor din imobiliare.Cune naiba poate crede că unul care a pus trompa si sa dedulcit la cascaval se va cuminți peste noapte?

 • Un animal de pradă periculos.Sconscule fii cu ochii cât cepele,ai belit belingherul.Să vezi ce iureș iasă cu Max și Târlă Mărdoiu pe care i-ai făcut,i-ai combinat.

 • Verificati incredintarile de lucrări la
  Casa Studenților făcute de acest față-pocită aceleiași firme in fiecare an a renovat fațada mai ceva ca Ceaușescu , DNA nu dormi

 • Sunt curios unde isi face domnul consilier sprancenele. As vrea sa ma duc si eu.. Cica daca ai sprancenele asa, daca stai in cap faci reclama la nike

 • Acest Crucianu Bogdan se lauda ca are protectie la ANAF de la Harabagiu… de asta isi face de cap cu rotile de pe CA Rosetti!!! Nu bon, nu factura, oameni la negru…muncesc cate 12-14 ore pe zi!!!

 • O specie rară. Pupa acum dosul popei.
  Saracul de el . Un accident în viață politica a Iașului. Ales pentru ca știe unde sa pupe

 • un om în stare de orice pentru bani și funcții…a trădat pe toți cei care l-au ajutat sa nu moara de foame, afacerea i-a rămas după ce și-a țepuit asociatul

Adauga un comentariu