Economic Local

Primăria Iași a semnat contractul pentru construirea grădiniței din Bucium! Costurile sunt de 850.000 euro

Publicat: 21 mai 2020

Recent, Primăria Iași a finalizat licitația pentru construirea unei grădinițe în Bucium. Astfel, contractul a fost semnat cu societatea Alconf SRL, din Iași, care a depus o ofertă financiară de 3.958.608, fără TVA, aproape 850.000 euro. Societatea este controlată de asociații Georgeta Bugeac și Anca Monica Vânătoru. În 2018, cifra de afaceri a firmei a fost de 3,6 milioane lei, profit de 47.663 lei, cu un număr de 18 angajați. Lucrările sunt finanțate printr-un program european

Primăria Iași vrea să construiască săli de sport pentru trei școli

Lucrările trebuie terminate în trei ani

Proiectul trebuie implementat în termen de 36 de luni. Suprafața utilă a clădirii va fi de 706 metri pătrați. Grădinița va avea program prelungit.

„Obiectivul general al proiectului este reprezentat de construirea și dotarea unei grădinițe cu 9 săli de grupă, cu un regim de înălțime parter+etaj și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare, situată în stradela Bârnova (zona Bucium). Îndeplinirea obiectivelor specifice ale proiectului va conduce la o mai bună satisfacere a nevoilor și așteptărilor beneficiarilor de educație, deci la o creștere a calității procesului educației, contribuind la dezvoltarea personală a copiilor și la bunăstarea societății în general, care trebuie să fie o prioritate a oricărei instituții de învățământ”, se arată în caietul de sarcini.

Primăria Iași începe o nouă campanie de schimbare a bordurilor! Investiția este de 3,8 milioane de euro
Adauga un comentariu