Economic Local

Primaria Iasi face angajari la Directia Arhitectura si Urbanism

Publicat: 30 ian. 2019
1

In perioada urmatoare, municipalitatea ieseana organizeaza un concurs pentru ocuparea unui numar de trei posturi in cadrul Directiei de Arhitectura si Urbanism.

Se cauta consilieri grad profesional superior si principal la Serviciul Autorizare Constructii, Birou Autorizare Retele si Compartimentul Urbanism IT.

Citeste si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

"Conditii specifice de participare la concurs: Postul de consilier grad profesional superior: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în domeniul arhitectura/urbanism, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, minimum 7 ani. Postul de consilier grad profesional principal: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în domeniul arhitectura/urbanism, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, minimum 5 ani", se arata in anuntul publicat de Primarie.

Dosarele de inscriere pot fi depuse pana pe data de 18 februarie. Proba scrisa este programata pentru data de 7 martie.
 

 

 

Adauga un comentariu