Eveniment-Social

Primaria modifica timpii de la semafoare in mai multe zone. Vezi unde!

Publicat: 21 feb. 2013
1
Municipalitatea ieseana a luat decizia de a face o serie de modificari in trafic. Astfel, de aseara, au fost ridicati timpii de semaforizare de la intersectia strazilor Sararie cu Independentei (zona Bucegi). Pentru ca apareau ambuteiaje, s-a luat decizia de a se ridica acesti timpi de la semafoare. Astfel, de la 25 de secunde, timpii de la semafor au fost fixati la 35 secunde. 
Totodata, in aceste zile se lucreaza la marirea timpilor de la intersectia Cotnari cu zona Nicolae Iorga, pentru fluidizarea circulatiei. Primaria intentioneaza sa prelungeasca timpul de „verde” cu zece secunde si la intersectia Socola cu strada Bucium, in zona Granit. O alta masura vizeaza coordonarea timpilor de la semafoare in zona strazii Timpului cu Costache Negri (zona Prefecturii) si cu cea de la Liceul Vasile Alecsandri.
Comentarii
  • Trebuie modificati timpii si la semaforul de la Gara, intri in intersectie pe verde si te prinde „rosu” in mijlocul intersectiei, si asa se blocheaza…

  • PE TRECEREA DE PIETONI DIN PODUL ROS LANGA POSTA SUNT 21 DE SECUNDE , TREBUIE CA PIETONII SA TRAVERSEZE CU BICICLETA.AR TREBUI DL. PRIMAR SA ASIGURE NISTE BICICLETE.

Adauga un comentariu