News Flash:

Primaria Municipiului Iasi aduce la cunostinta publicului

4 Februarie 2009
2494 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Iasi
Proiectul de hotarare privind modificarea Regulamentului de refacere a domeniului public al municipiului Iasi afectat de lucrarile la retelele tehnico-edilitare subterane.
Principalele prevederi ale proiectului sunt:

Art.2 Obligatii ale detinatorilor de utilitati sau delegatii acestora, la efectuarea unor astfel de lucrari:
2.1. sa anunte in scris Directia Tehnica, privind executarea lucrarilor la retelele tehnico edilitare;
2.2. sa aiba un contract de refacere a domeniului public afectat (pentru toate categoriile de folosire a acestuia, respectiv spatii verzi, strazi, trotuare, esplanade, pasaje, parcuri, piatete etc.) cu o unitate specializata, utilizand acelasi material cu cel initial, in conditiile in care executantul nu este specializat in astfel de lucrari si nu are experienta in domeniu;
2.3 sa respecte conditiile de refacere a domeniului public afectat, conform anexelor;
2.4. sa anunte Primaria Municipiului Iasi, respectiv Directia Tehnica, de executarea si finalizarea refacerilor in urma interventiilor, obligatoriu in scris, cu schita unde s-a efectuat interventia si documentatia care a stat la baza executarii acesteia (se exclud situatiile privind refacerea in urma avariilor), pentru a se putea verifica calitatea lucrarilor executate;
2.5. obligatia de a reface carosabilul in 5 zile, in caz contrar Primaria Municipiului Iasi, va reface lucrarea pe cheltuiala beneficiarului, care va deveni "rau platnic" - debitor la bugetul local".


Art.3. Contraventii :
3.1. in cazul nerespectarii articolelor 2.1 si 2.4 valoarea contraventiei este cuprinsa intre 1.500.-2.500 lei;
3.2. in cazul nerespectarii articolelor 2.2, 2.3 si 2.5 valoarea contraventiei este cuprinsa intre 2.000.-2.500 lei.
Tot proiectul de hotarare, precum si continutul anexei, pot fi consultate la Centrul de Informatii pentru Cetateni, ghiseul 6 sau pe site-ul www.primaria-iasi.ro.
Propunerile, sugestiile si opiniile cu valoare de recomandare pot fi remise in scris Centrului de Informatii pentru Cetateni - Biroul de Relatii cu Publicul - ghiseul 6, luni, marti, miercuri si vineri intre orele 8.30-16.30 si joi intre orele 8.30-18.30 sau pe email informatii•primaria-iasi.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

directia tehnica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015428 (s)