Titlurile zilei

Primăria Municipiului Iași scoate la licitație mai multe locuri de parcare în luna august! În ce perioadă va avea loc procedura și ce persoane pot depune dosar

Publicat: 03 aug. 2022
masina neagra parcata
Primăria Municipiului Iași scoate la licitație un total de 13 locuri de parcare, situate în Alexandru cel Bun, Dacia și Păcurari

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași va organiza, în data de 16 august 2022, o nouă licitație cu scopul închirierii de locuri de parcare. Procedura se va desfășura la etajul 6 al clădirii cu adresa pe șoseaua Națională, nr. 43. Dosarele pot fi depuse până în data de 11 august 2022, ora 13:00

Licitațiile de la jumătatea lunii august vor fi 3 la număr și vor viza locurile de parcare situate în zonele Alexandru cel Bun, Dacia și Păcurari. Este vorba de un total de 13 locuri de parcare. Printre documentele pe care trebuie să le conțină dosarul se numără cerere de înscriere la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor pentru participarea la licitație.

Primăria Municipiului Iași scoate la licitație mai multe locuri de parcare

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași va organiza, în data de 16 august 2022, 3 noi licitații în vederea închirierii locurilor de parcare. Sediul clădirii este amplasat pe șoseaua Națională, nr. 43, etajul 6.

Zonele din care provin locurile de parcare sunt Alexandru cel Bun, Dacia și Păcurari.

Astfel, de la ora 10:00, va avea loc prima licitație în vederea închirierii unui număr de 2 locuri de parcare, cu numerele 22 și 31, amplasate în parcarea de reședință din strada Mușatini, nr. 19, iar cei care au drept de licitație sunt locatarii din blocurile R4-1, R4-2, T2, X6, X6BIS și X9.

La ora 11:00, va fi organizată cea de-a două procedură de licitație a locurilor de parcare, fiind vorba de 2 locuri, cu numerele 2 și 30, regăsite în parcarea de reședință din șoseaua Națională, nr. 46 A. Locatarii din blocurile A1, A2, A3, A4, D5, C6 și C7 sunt cei ce au drept de depunere a dosarului.

Ultima licitație, din data de 16 august, va porni de la ora 12:00 și va avea în vedere un total de 9 locuri de parcare, cu numerele 49, 50, 52, 53, 88, 90, 95, 96 și 97, amplasate în parcarea de reședință din șoseaua Moara de Foc, nr. 12, iar locatarii care au drept de licitație sunt cei din blocurile 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 și 408.

Doritorii au termen până pe 11 august 2022, ora 13:00, să depună dosarul, în format electronic, pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu.

Cum trebuie să arate dosarul pentru a putea participa la licitație

Documentele necesare înscrierii la licitație trebuie depuse în format electronic (scanat) la adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, adresă al cărei scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații. Adresa este [email protected] Ieșenii care au drept de licitație și care-și doresc acest lucru pot depune dosarul de înscriere la procedură până joi, 11 august 2022, ora 13:00.

Acesta trebuie să conțină mai multe documente, printre care cererea de înscriere la licitație, al cărei formular se găsește pe site-ul Primăriei Municipiului Iași. Totodată, este necesară atașarea unui act care să facă dovada locuirii într-unul dintre imobilele ai căror locatari au drept de licitație. Mai mult, este necesar actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului locuit, precum și certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a vehiculului. Mai sunt necesare certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație.

Persoanele care au dreptul de a solicita locuri de parcare gratuite vor depune o cerere tip, alături de documentele mai sus menționate, iar contractul de comodat autentificat care dovedește folosirea autovehiculului va fi trimis alături de o declarație notarială din care să rezulte că autoturismul respectiv este utilizat în folosul unei persoane cu handicap.
Comentarii
  • Locuri verzi stimabililor, cate aveti in parcarile astea si in altele? Masinile el le vedeti in Iasi? Cata nesimtire pe voi, va intereseaza doar licitatiile pe milioane.

  • Oameni buni, nu va lasati pacaliti de dungile trase de cei de la Primarie in locul nostru din resedinta. Nu-l veti mai obtine niciodata. E un drept al nostru fiindca platim taxa auto si impozitul pe case pe care putem sa=l pierdem usor. Mai ganditi-va cand solicitati locuri de parcare!!!

Adauga un comentariu