Eveniment-Social

Primaria nu renunta la semaforul de la Popas Pacurari

Publicat: 24 oct. 2010
1

Chiar daca sefii Directiei Regionale Drumuri si Poduri (DRDP) au spus clar ca nu vor aviza semaforizarea unei treceri de pietoni de pe drumul national din zona Popas Pacurari, oficialii primariei sustin in continuare ca este nevoie de o trecere destinata pietonilor, deoarece traversarea drumului poate deveni o aventura periculoasa. De aceea, edilii au convocat pentru maine o intalnire cu reprezentantii DRDP. „Marti ne vom intalni cu cei de la Drumuri Nationale pentru a discuta despre trecerea semaforizata din zona strazii Ion Petru Culianu. Ei au spus ca nu dau aprobare. Dar cred ca nu au inteles despre ce este vorba. Le vom explica. Daca o sa vada un accident in zona…”, a declarat Mihai Chirica, director general la Directia Tehnica si Investitii. Saptamana trecuta, sefii DRDP au precizat ca zona nu poate fi semaforizata deoarece urmeaza sa fie montati parapeti axiali care sa desparta sensurile de mers. Ba mai mult, semaforul poate fi instalat doar daca sectorul de drum trece in administrarea primariei. 

Comentarii
  • Este o prioritate si mai ales un gest preventiv pentru toti oamenii care traverseaza starda in acea zona pentru a avea acces spre cele doua statii, cea dela Popas si cea de la Floraland sau poate daca se solutioneaza cu trecerea de pietoni de la Popas se renunta la statia de la Floraland si asta tit spre binele celor care traverseaza si pe acolo.Am vazut travesand pe acolo copii singuri, batrani…poate e mai bine sa prevenim. Felicitari pentru initiativa.

  • pai nu e mai usor sa desenam o trecere pe drum decat sa facem un pasaj suprateran??? trecerea semaforizata va bloca traficul si asa sugrumat in zona respectiva ..si se vor crea blocaje!!!! un pasaj suprateran ar fi exact ceea ce lipseste de acolo!!!

  • De fapt e ceva se se vrea pt oamenii importanti care au fost destul de fraieri sa isi faca vila acolo si nu vor sa faca dreapta pana la rond ERA ca sa intoarca, vor sa faca direct STANGA spre Iasi. II doare pe aia de la primarie de pietoni cum m adoare pe mine de primar.

Adauga un comentariu