Social

Primaria Pascani luata cu asalt de adultii cu handicap – UPDATE FOTO

Publicat: 19 feb. 2014
In cursul acestei dimineti, la Primaria Municipiului Pascani s-a deplasat o comisie de evaluare a persoanelor cu handicap, fiind vorba despre o analiza a dosarelor adultilor cu deficiente. Scopul intalnirii a fost acela de a reevalua unele dosare, dar si de a primi unele noi, in vederea acordarii pensiilor de handicap pentru pascanenii care sufera de diferite forme de invaliditate. 
Potrivit medicului de serviciu, implicat in procesul de evaluare, Beatrice Talif, la intalnirea de astazi a luat parte un numar de aproximativ 45 de pascaneni, cu putin peste media normala, iar in cele mai multe cazuri a fost vorba despre persoane bolnave de cancer sau dementa, restul fiind cazuri obisnuite.
UPDATE „Dosarele se aduna la Serviciul de Asistenta a Primariei si mai apoi, la un anumit numar, suntem solicitati sa ne deplasam la Pascani. Astfel evitam ca cetatenii cu probleme sa se deplasaze ei pana la Iasi. Cei mai multi dintre cei prezenti au venit cu probleme de cancer, dementa si alte probleme medcale”, a declarat Beatris Talif, medic a Serviciului de evaluare.
 


loading...

Adauga un comentariu