Eveniment-Social

Primaria schimba politica de preturi la Ciric

Publicat: 30 mai 2013
1

Aprobarea bugetului anual al Bazei de agrement Ciric a starnit discutii aprinse in cadrul plenului Consiliului Local. Desi a fost promovat, gratie sprijinului USL, proiectul privind aprobarea unui buget de 1,2 milioane de lei pe an a Bazei de la Ciric, din care circa 0,2 milioane de lei ar urma sa reprezinte salariile angajatilor, acesta a fost privit cu circumspectie de catre reprezentantii opozitiei. In conditiile promovarii unui buget municipal de aproape un miliard de lei noi, reprezentantii PDL au cerut primariei sa justifice un buget al veniturilor la Ciric de peste un milion de lei. „Este posibil sa nu se realizeze, dar este posibil sa fie depasiri ale incasarilor preconizate. Avem obiective care nu au fost inaugurate si care vor aduce mai multi bani”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica. In cadrul sedintei de plen, s-a decis modificarea modului in care se pot inchiria ambarcatiunile disponibile in debarcaderele de la Ciric. In ceea ce priveste inchirierea barcilor si hidrobicicletelor, tarifele sunt diferentiate, de 20 de lei pe ora in timpul saptamanii si de 30 de lei/ora in weekend. Incepand de saptamana viitoare, cel mai probabil, barcile si hidrobicicletele vor putea fi inchiriate si pentru cate jumatate de ora, pana in prezent perioada minima pe care se inchiriau fiind de 60 de minute. „Sunt destul de multe persoane interesate si posibilitatea inchirierii pentru cate jumatate de ora ar creste si numarul persoanelor care ajung sa foloseasca aceste dotari”, a precizat consilierul Daniel Matasaru.

Comentarii
  • Da pentru Mihai Chirica as propune sa foloseasca masina de servici doar jumatate de ora pe zi pentru a face economie de carburant si pentru a beneficia de pietonalul de pe stefan.
    CHIRICA SI NICHITA LA PUSCARIE!

  • au prostalaii astia din primarie cate minute sa pedaleze lumea la Ciric ?In loc sa ne spuna cand termina amenajarea,cati bani castiga primaria/orasul din investitia facuta ?…. ne aburiti cu prostii ei se usor,usor se acopera si uite asta uni se ingrasa cu multe zeci de mii de euro si noi tacem … ca suntem multi si prosti ,mai ales la Iasi.

  • rusine NICHITA rusine CHIRICA rusine PRIMARIE rusine CJ CIT MAI AVETI ATITA NERUSINARE SA VA BATETI JOC DE noi CEI CARE V-AM VOTAT/p

  • Aduc la cunostinta tuturor ca fostul autointitulat lider al disponibilizatilor de la cet a infiintat Asociatia Cetatenilor Abuzati din Romania ca o ultima modalitate de a mai obtine ceva banuti pt propriul buzunar intrucit atit el cit si alti colegi nominalizati de iordache in nr de treizeci si-au primit banii integral totodata va mai spun ca s-a epuizat orice cale de atac pe cale judecatoreasca impotriva cet iar promisiunile lui iordache ca ne va ajuta prin intermediul asociatiei sale sa ne recuperam banii in calitate de membri nu este dect o abureala si o metoda de a-si mai baga ceva banuti la portofel SA ITI FIE RUSINE VIRGILE UITATE IN OGLINDA SI VEZI CA AI AJUNS UN MIZERABIL Orice decizie judecatoreasca se anuleaza datorita insolventei

Adauga un comentariu