Local

Primaria taie plopi in cartierul Alexandru

Publicat: 22 iul. 1999

In ultimele doua zile, locuitori ai cartierului Alexandru cel Bun ne-au sesizat faptul ca lucratorii Primariei au taiat mai mult de zece plopi, situati pe strada Roman Voda, in dreptul blocului de locuinte F2.
„Lucratorii au justificat aceste taieri prin faptul ca, fiind prea mari, radacinile copacilor au afectat sistemul de canalizare de pe strada Roman Voda”, ne-a declarat Constantin Pohoata, unul din locatarii blocului F2. Cu toate acestea, au fost taiati aproape toti plopii existenti pe aceasta strada, in ciuda faptului ca doar o parte afectau canalizarea.”
Pentru locuitorii acestei zone a Iasului, acesti copaci au o valoare sentimentala. „Majoritatea lor au fost plantati cu propriile noastre miini, in urma cu mai bine de 30 de ani”, a precizat Constantin Pohoata.
Ieri dupa-amiaza, copacii taiati erau incarcati in camioane. Cu toate ca Primaria s-a ocupta de actiune, cantitati apreciabile de lemn au intrat in posesia unor asa-zisi „intreprinzatori”, care si-au asigurat astfel o rezerva considerabila pentru lemne de foc.
Mihai ANDREIloading...

Adauga un comentariu