Actualitate

Primarii din Iasi, obligati sa curete santurile de frica inundatiilor

Publicat: 01 oct. 2013
1
Autoritatile judetene au trimis recent adrese catre toate unitatile administrativ-teritoriale din Iasi, pentru ca acestea sa ia masuri pentru a preveni efectele unor posibile inundatii. Astfel, edilii din judet vor fi obligati sa desfunde toate santurile si sa curete podetele pentru ca, in caz de inundatii, sa nu existe probleme.
„Acest lucru a fost facut pentru prevenirea situatiei de urgenta in caz de coduri”, a spus prefectul Romeo Olteanu.
Comentarii
  • Pe vremea lui Ceausescu (nu scriu „a impuscatului” ca s-au mai „impuscat” doi de atunci, unul in k.o.a.i.e.-raspopitu socru mic al lui PINOCHIO-PONTA si altul in fular, Hadrian Nastase), fiecare familie avea norma ANUALA in metri liniari de sapat-curatat santuri. Acum nici macar aia buni de munca dar beneficiari de ajutoare sociale nu sunt scosi primavara la munca. Dar sa goleasca pet-uri pe marginea santului si sa le arunce in sant, stiu.

  • Autoritatile judetene ar trebui sa-l oblige si pe primarul de MIROSLAVA sa ceara locuitorilor din HORPAZ de pe strada Principala sa faca TROTUARE pe unde sa circule pietonii , fiindca ele neexiatand acum se expun accidentelor si ingreuneaza circulatia masinilor pe sosea

Adauga un comentariu