Actualitate

Primarii PSD sunt impotriva nominalizarii lui Dan Carlan pentru functia de prefect – FOTO,VIDEO

Publicat: 20 aug. 2014
Primarii PSD din judetul Iasi se impotrivesc nominalizarii lui Dan Carlan pentru functia de prefect al judetului, asta deoarece Dan Carlan a facut parte dintr-o guvernare care a taiat fondurile alocate primarilor PSD si a diminuat pensiile si salariile. Primarul Gheorghe Nichita a fost nevoit sa convoace si o sedinta de urgenta, pentru a rediscuta nominalizarile pentru functia de prefect al judetului, in urma presiunilor PSD.
„Fac un apel pe aceasta cale si la presedintele PSD, Victor Ponta, sa numeasca o alta persoana pe functia de prefect. Nu se poate ca intr-o guvernare PSD sa pui prefect o persoana care a facut rau acestui partid”, a spus Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu – Duca.
Comentarii
  • Dintr-un Centru Universitar puternic NU s-a gasit o persoana COMPETENTA pentru functia de Prefect???? Au uitat cei de la PSD cat rau a facut acest personaj care a inchis o fabrica si a lasat pe drumuri multe familii??? Ce fel de social – democrat este acest individ care va asigura in judetul Iasi o administrare PSD?? Ce raspunde dl NICHITA la aceste spuse?? Oare va raspunde???

  • Politica in jud Iași a ajuns o mistocareala din cauza acestui,semidoct..semidobitoc pardon,spagar infect care ar trebui dus coleg de pat cu Fenechiu!!

  • PORCI SUNTETI SI VOI ZIARISTI DE DOI LEI, ATI LUAT SPAGA DE LA MIHALACHE DE STERGETI COMENTARIILE NEGATIVE LA ADRESA MISTRETULUI(PORCULUI)

  • Bai Lache ,de Mihalache tu faci gat ? mai vacarule stii proverbul ,Râde hârb de oală spartă se potriveste perfect in cazul de fata

Adauga un comentariu