News Flash:

Primarul care fura si din piatra seaca

17 Ianuarie 2011
39629 Vizualizari | 144 Comentarii
Alexandru Ivanuca
• Plangere penala impotriva primarului comunei Trifesti, Alexandru Ivanuca, pentru savarsirea unor infractiuni economice grave cu banii bugetului local • Acest primar nu are nici o retinere sa bage banii primariei direct in buzunar, chiar daca este vorba si de cateva sute de milioane • Primarul Ivanuca a platit unei firme private peste 1 miliard de lei vechi, in anul 2009, pentru pietruirea drumurilor comunale, banii au fost achitati, dar inspectorii care au efectuat verificari la Primaria Trifesti nu au gasit documente care sa arate ca piatra a si fost furnizata • Ivanuca este acuzat ca a savarsit si infractiunea de deturnare de fonduri • Mai exact, in anul 2009, Guvernul a alocat 1,5 miliarde lei pentru modernizarea Scolii de Arte si Meserii din Trifesti, dar primarul a folosit banii in alte scopuri, "cum au vrut muschii sai" • Fraudele cu banul public se fac in familie, nevasta primarului fiind contabila primariei, adica cea care intocmeste documentele pentru "platile" efectuate de primar

A fost descoperit primarul care face avere si din piatra seaca. Pentru ca este membru al PD-L, primarul comunei Trifesti, Alexandru Ivanuca, crede ca poate sa bage in buzunar bani din bugetul primariei ori de cate ori are chef si cat crede de cuviinta. Un document intocmit de institutiile de control ale statului, care va ajunge cat de curand pe masa procurorilor, arata ca Alexandru Ivanuca se "servea" cu bani din casieria primariei (din fondurile incasate direct de primarie din taxe si impozite) pentru nevoile personale. Aceasta este prima concluzie a unui control efectuat recent la Primaria Trifesti. Acesta este doar maruntisul. Ceea ce va dezvalui in urmatoarele randuri cotidianul BUNA ZIUA IASI va explica cum Ivanuca s-a transformat, in numai doi ani, din cel mai sarac primar intr-unul cu o situatie materiala de invidiat. Acum conduce un SUV Volkswagen nou-nout, si-a terminat si casa, si a pus si ceva bani deoparte.

Peste 1 miliard

A descoperit ca se pot face bani din piatra sparta. In primele zile de mandat a pus cateva camioane de piatra pe drumurile comunei. Dupa aceea, in fiecare an a platit bani frumosi firmei care se ocupa de pietruire, dar piatra nu a mai ajuns pe drumurile comunale. Numai in 2009 s-au facut plati nejustificate de 1 miliard de lei vechi catre firma cooptata sa se ocupe de pietruire. Nu se stie unde s-au dus banii. Probabil, vor afla procurorii. Probabil, numai in 2009, 1 miliard de lei a fost impartit intre primar si firma respectiva. Dar afacerea s-a derulat si in 2008, si in 2010. Institutiile de control nu au apucat inca sa verifice platile facute in 2010.
Cotidianul BUNA ZIUA IASI detine in exclusivitate informatii si documente care arata ca platile s-au facut fara incheierea unui contract cu o firma in urma unei proceduri de atribuire prin licitatie, asa cum prevede legea. Astfel, pe 28 octombrie 2010 s-au achitat, prin doua ordine de plata, 310 milioane lei vechi plus inca 280 milioane. Se presupune ca, in urma acestor plati, s-a pus ceva piatra pe drumurile comunale, deoarece Ivanuca era la primele luni de mandat. Pe 15 aprilie 2009 s-au platit 150 milioane lei vechi, pe 29 aprilie 350 milioane lei vechi, iar pe 16 iulie s-au achitat inca 500 milioane. A fost atat de disperat sa faca aceasta afacere, incat, prin incalcarea legii, a achitat si rovinieta camioanelor care au adus piatra in 2008. Nu avea voie sa achite rovinieta masinilor care se afla in proprietatea unei firme private. Primaria Trifesti poate sa achite numai rovinieta pentru masinile Consiliului Local.

Deturnare de fonduri

Bineinteles ca nu putea face aceste ilegalitati fara complicitatea unui contabil, adica a functionarului care intocmeste efectiv documentele de plata. Dar acesta nu este nimeni altul decat sotia primarului Ivanuca. Elena Lucica Ivanuca este contabila Primariei Trifesti. Adica se fura in familie! Fac ce vor cu banii din bugetul local, fara sa tina cont chiar si de proiectele demarate de Guvern in comuna Trifesti. In 2009 Guvernul a alocat 1,5 miliarde lei pentru modernizarea Scolii de Arte si Meserii din Trifesti, dar primarul a folosit banii in alte scopuri, "cum au vrut muschii sai". Bani puteau fi utilizati numai pentru modernizarea scolii. Ceea ce a facut Ivanuca se numeste deturnare de fonduri, fapta pentru care va raspunde penal.
Codul Penal prevede ca deturnarea de fonduri se pedepseste cu inchisoare de la unul la cinci ani. In plus, Ivanuca mai vrea un mandat de primar. Si vrea sa obtina acest lucru prin mituirea electoratului tot cu bani de la bugetul local. Astfel, s-a constatat ca in 2009, in comuna Trifesti, s-au platit ilegal ajutoare sociale de 2,75 miliarde lei vechi. Adica au incasat ajutoare sociale persoane din Trifesti care nu aveau acest drept. Contactat, primarul Alexandru Ivanuca a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor cotidianului BUNå ZIUA IASI. Vom reveni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

primaria trifesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (144)

Ninel  | #140492
Acest primar mafiot isi bate joc de comnua , fura de zvanta si e ajutat in aceste faradelegi cu inconstienta de consilierii pdl , care voteaaza fara sa cracneasca si care in curand vor da socoteala impreuna cu Ivanuca . PUSCARIA va manaca mafiotilor !
Profesorul  | #140494
Inca un caz de nerespectare a legii care cu siguranta va duce la inchisoare multe persoane din primaria Trifesti si din Consiliul Local . Desi a fost dat afara din PSD lucru adus la cunostinta CL conform legii partidelor , Turcuman Tranian exconsilier PSD este mentinut pentru a vota cot la cot cu PDL si a crea o majoritate artificiala in Consiliul Local in detrimentul consilierului PSD Carpuic Costel care a fost nominalizat de PSD si validat de comisia locala de validare condusa de liberalul Danaila exprimar . Ivanuca a dat dispozitie ca aceasta dispozitie sa nu fie luata in calcul . PSD a contestat in instanta aceasta decizie , a castigat , este hotarare definitiva si irevocabila dar acest infractor de Ivanuca nu o pune in aplica deoarece nu ar mai avea majoritate in CL !!!! si evident nu ar mai putea fura la doua capete . Pentru aceasta golanie inmfractionala , vor trebui sa dea socotela penala atat secretarul consiliului local cat si consilierii PDL care eludeaza legea
Liuba  | #140499
Profesorul are dreptate , Ivanuca in mod infractional il mentine pe Turcuman Traian in consiliul local Trifesti , acum i-a dat si o sinecura bine platita fiind uns ca sef la recensamantul animalelor si face in paralel si campanie electorala prin satele comunei pentru PDL si Ivanuca !! Oricum , toate hotararile consiliului local Trifesti sunt ILEGALE !!! , prezenta lui Turcuman Traiana acolo e un abuz savarsit de primarul infractor Ivanuca si Secretarul CL care vor trebui sa dea cu subsemnatul . Este inimaginabil ce poate face acest buhai infractor in comuna cum alaturi de nevastasa a bagat teroare in primarie si cum i-a vrajit pe consilierii PDL care voteaza intro veselie uitand ca pot ajunge ( si vor ajunge nici o grija ) la PUSCARIE pentru nerespectarea cu buna stiinta a legii !
Alexa  | #140502
Toate hotararile CONSILIULUI LOCAL TRIFESTI din ultimul an sunt ILEGALE deoarece au fost votate de Turcuman Traian fost consilier local si care e mentinut in mod abuziv si cu sfidarea legii la presiunile acestui Ivanuca ! Atat secratrul comunei cat si consilierii PDL din aceasta comuna sunt partasi la aceast abuz si in curand vor trebui sa suporte rigirile legii . Alo DNA-ul se aude ? Ivanuca trebuie anchetat pentru nerespectarea legii partidelor si nepunerea in practica a unei hotarari judecatoresti !
zoe  | #140507
E mai rau la DELENI, ca ala a furat PIATRA.E bine ca macar exista un singur partid-Partidul Hotilor.In curand se vor duce la locul lor.
Matei  | #140511
Sunt doua abuzuri aici . Unul de care se vorbeste in articol si al doilea din faptul semnalat de cititori . Ivanuca sustine ca are aprobarea CL Trifesti , care a dat o Hotarare de consiliu in acest sens , numai ca hotararea este ilegala deoarece a fost votata de un consilier Turcuman care nu mai este si e mentinut in continuare acolo abuziv . Cu siguranta au fost si alte hotarari luate in acelasi mod de primarul asta infractor deoarece Turcuman prin prezenta sa inclina balanta asupra PDL creind in acest fel o majoritate ilegala . Aici sunt adevaratele abuzuri , de aici se pleaca . Ivanuca este un infractor inrait si e ajutat , sfatuit si instigat sa faca aceste ilegalitati de contabila primariei , adica de nevastasa !!! Ivanuca trebuie sa stie ca mai devreme sau mai tarziu oricum isi va face bucceau si va pleca la bulau , a mai fost luat un primar in catuse de la Trifesti , cu siguranta nu va scapa nici el si nici acolitii sai !
Lazaroiu  | #140522
Iata dovada abuzurilor lui Ivanuca . Sunt 11 CL la niveluyl comunei , 5 PDL , 5 PNL si un PSD , iata componenta :
Ivanuca Alexandru Primar PD-L
2 Ciornei A. Radu Viceprimar
3 Baraboi Gh.Mihai Consilier PD-L
4 Borsanu Alexandru Consilier PNL
5 Ciotoroschi V.Titi Consilier PD-L
6 Cretu M.Ioan Consilier PD-L
7 Danaila Ioan Consilier PNL
8 Edutanu Dumitru Consilier PNL
9 Lazar Liliana Consilier PNL
10 Pavel Petru Consilier PD-L
11 Scumpu Gheorghe Consilier PD-L
12 Spanu Constantin Consilier PNL
13 Tugui Mihaela Gabriela Consilier PD-L
14 Turcuman Mihail Traian Consilier PSD
Se observa foarte clar ca Tur cuman Traian , exclus din PSD de un an deoarece era corupt ( si este incontinuare ) si mentinut in mod abuziv in aceasta demniatate de un primari inconstient , inclina decisiv votul in CL , fiind partasi la furtul pe fata a patrimoniului comunei , a banilor si a trucarii liocitatiilor . Fara votul lui Turcuman , balanta ar fi PNL + PSD = 6 si PDL = 5 , deci nici o lege abuziva nu ar trece , lucru ce ar insemna ca primarul infractor Ivanuca nu ar mai putea fura asa la doua capete impreuna cu nevastasa . ATENTIE : consilierii PDL Baraboi , Ciotoroschi , Cretu , Pavel si Tugui impreuna cu secretarul comunei sunt partasi la faradelegea lui Ivanuca si vor trebui sa raspunda PENAL pentru fapta de a truca voturile in sedintele de Consiliul Local folosind un vot fals al numitului Turcuman cumparat in viou de Ivanuca cu functii si bani !
pentru domnul prefect  | #140536
doamna secretara va rugam dati domnului prefect un pix nou pentru a face acestui primar reclamatie la dna sau este de la portocali domnilor din corpul de control al prefectului ce faceti ati adormit
ionut  | #140545
Acest primar a fraudat alegerile inca de la inceput mituind electoratu cu consilierii lui de la hermeziu si vladomira pe tiffesti i-au avut pe postasi ion cretu iar in ceea lalta parte a tifestiului l-a avut pe vice primarul ciornei radu cu baraboi mihai el doar avenit cu banutii fiecare trebuie sa manince cite ceva de la bugetul comunei in 2009 l-a dezepezirea comunei a fost consilierul lui scumpu celalalt de la vladomira ciotoroshi a promis oamenilor drumul totul a fost aranjat de l-a inceput si gindit dar se pare ca cineva s-a dat drumu la gura si asta o sa-i coste pe totii cei inplicatii masinile care au adus piatra in comun trifeste au venit numai noaptea sa nu se stie cite masini s-au adus si sunt de l-a firma ted construct toate a mai produs el banutii cu piatra din prut cu o alta firma care a carat pe drumurile comunale numai pamint si huma si pufar iar cea buna pleca la iasi (sau in alta parte mai aproape de iasi) si nu se dadea voie l-a oameni sa ia si ei a fost cineva si l-a scos cu politia de frontiera parca ar fi fost piatra lui dar e l-a putere si toti trebuie sa inghitem si sa mergem mai departe o sa se invirta roata o data si cind ai sa cazi in cap osa doara dupa stinta mea sotia lui nici nu are voie sa fie contabila dar se pare ca alt cineva din primaria trifesti este contabil sau a fost de ochi lumi ei invirt banutii statului cu un VW tiguan in valoare de 26000 mii Eur si 2 copii la liceu intretinuti foarte bine nu cred ca cineva dupa citeva luni de mandat ii poate permite o astfel de masina chiar si in leasing sa speram ca dna-ul ne va face dreptate
pentru ziarist  | #140566
aceiasi situatie este si la comuna bals primar apostol constantin iar sotia contabil de primarie (pdl)
Petrut  | #140595
Uitati ce figura bovn- porcina are acest infractor pe numele sau Ivanuca . Stau si ma intreb , cum naiba a reusit pramatia asta sa prosteasca oamenii onorabili din Trifesti si sa voteze asemenea specimen ? Trifestenii tot timpul au votat cu liberalii si nu au facut rau , dar a venit aceasta vraja portocalie si uitati ce canalii au ajuns sa conduca si sa jumuleasca patrimoniul comunei !!! Aceasta va fi invatatura de minte pentru trifesteni care ii vor alunga cu suturi in kwor pw wcesti nemernici si vor vota cu cei care le- au facut bine de-a timpul anilor si le-au adus prosperitate deci cu alianta PSD- PNL singura sansa de a scapa de animale de prada gen acest dihor !
Liberalul  | #140597
PORCOVANUL DE IVANUCA TREBUIE TRAS LA RASPUNDERE , DAR ATENTIE SI CONSILIERII LOCALII PDL ( BARABOI , CIOTOROSCHI , CRETU , PAVEL SI madam TUGUI )LOCUL LOR E IN BOXA ACUZATILOR . SA SPERAM CA BUNA ZIUA IASI NU SE VA LASA INTIMIDATA DE ACEST BORFAS ( asa se lauda de dimineata prin comuna , ca ii va face el pe BZI-isti in..sange ...??!!! ) si va face o ancheta pertinenta sa vada de ce este mentinut consilier turcuman care consimte cu inconstienta la hotiile asa zisului primar si nu e aplicata legea , adica sa fie numit consilier Carpuic ? Cine va plati pana la urma golania asta care persista de un an de zile ? Consilierii PDL si secretarul consiliului local isi inchipuie ca nu vor da socoteala de aceasta hotie ordinara ?
Sateanu  | #140598
Ivanuca a fost vazut dimineata intrand nervos in prefectura cu ziarul BZI in mana ! Probabil a mers sa se planga la prefect ! E clar , ancheta ori se va musamaliza ori Ivanuca va ajunge la parnae acolo unde e locul infractorilor de teapa sa . Se zvoneste prin comuna ca o sa ii traga dupa el si pe viceeprimar ( care semneaza actele in locul sau ) si pe secretar si pe armata de 5 consilieri lingai PDL ! JOS MAFIA PDL-ISTA DIN TRIFESTI ! JOS GOLANUL INFRACTOR !
Asmarandei Nicu  | #140601
"Daţi-ne înapoi ce aţi luat de la noi" şi "PDL partid de zbiri, dascăli şi elevi martiri".Astea sunt o parte din strigatele romanilor disperati de mafia pdl-ista . Voi cei din Trifesti , autori morali ai votarii unui hotoman pdl-ist care sa va conduca , ce faceti ? Va complaceti cum va fura ? Va complaceti la bataia de joc pe care o face in consiliul local unde tine un nenorocit ca acest Turcuman pe care il plateste din banii vostri ca sa va prosteasca acum cu ocazia recensamantului ? Trifestenii trebuie sa se destepte , sa ii puna cu botul pe labe pe acesti infractori de la PDL !JOS CARACUDELE PDL-ISTE !
paul ivan  | #140612
Ivanuca nu este la prima infractiune de acest gen. A fost si este in continuare protejat de oamenii politici din partidul lui msi de lege. Nimeni nu-i va face nimic exact cum nici lui Rusu de la Ion Neculce nu-i va face nimeni nimic. De ce? Pentru ca Prefectul si Consiliul Judetean nu poate face plingere penala impotriva primarului pentru ca nu au calitate procesual activa. Separatia puterilor in stat. Va spun eu pentru ca sa stiti. Guvernul trebuia sa caste ochii si sa verifice bine cui i se dau banii di fonduri bugetare, iar consiliul judetean iasi trebuia sa verifice toate achizitiile prin compartimentul de resort. Nu au verificat, sa le fie de bine.
dan  | #140613
Dar apartamentul de langa tribunal pe ce bani il are?nevasta lui fura si inainte de a fi el primar dar acum are mana libera.Masina si apartamentul achizitionate dupa ce a devenit primar oare nu e din furt?
oare or fi din munca cinstita/NU CRED.in familia lui nu ar fi primul la parnaie mai are un frate care e in puscarie tot pt inselacine tot din cauza banilor nemunciti
Gelu  | #140616
Dane , s-ar putea sa ai dreptate , nenorocitul asta de Ivanuca s-ar putea sa scape de parenaie , dar cu siguranta cei 4 papagali plus papagalita Tugui v-or infunda puscaria . Sa vedem daca le mai da mana prostalailor astor sa voteze incosntient si sa semneze si pe garduri asa cum le spune Ivanuca ! Familiile celor 5 consilieri PDL stiu ca in curand , le vor duce pachete la pentenciar ? Maxar sa le pregateasca bocceluta !
Lili  | #140620
Sunt consilier local in CL Trifesti si va spun cu siguranta ca noi am luat la cunostinta de excluderea lui Turcuman din PSD , am primit de la partid instiintare , au fosatdepuse copii dupa procesul verbal al conferintei PSD Trifesti care l-a exclus pe Turcuman si adresa prin care Carpiuc Costel era nominalizat a fi noul consilier pe postul ce apartine PSD . Comisia de validare a CL Trifesti condusa de consilierul Danaila a luat la cunostinta si l-a validat pe Carpiuc , dar culmea , Ivanuca nu a recunoscut acest lucru si de atunci Turcuman continua sa fie prezent ilegal la aceste sedinte . In prima faza secretarul CL a luat la cunostinta , l-a instiintat pe Carpiuc , dar apoi la presiunile lui Ivanuca a intors-o ca la...Ploiesti . Este bine ca BZI sa faca o ancheta in acest caz si va vedea ce golanii face acest individ , ce presiune pune pe secretar si consilierii locali , cum amentita cetatenii comunei . Este incredibil cum de un an de zile CL Trifesti functioneaza ilegal , toate , dar absolut toate hotararile de consiliu local sunt ilegale si daca Carpiuc va fi validat atunci e clar ca Ivanuca nu va mai avea majoritate si va trebui sa repuna in discutia CL toate hotararile abuzive prin care a fraudat comuna !
ene  | #140627
Daca si in com. Horlesti s-ar interesa redactia Buna Ziua Iasi de felul cum se cheltuiesc bahii publici cu angajari de persoane care nici nu stiu unde este primaria, cu pietruiri de drumuri cu moluz de la demolari iar la plata se deconteaza produse de dalastiera si ajutoarele sociale, ajutoare de incalzire se dau si celor care sunt plecati in strainatate.Veniti la Horlesti si veti afla mai multe.
Doina  | #140628
Priviti ce declara animalul asta de prada pentru newsin " Tot la Iasi si tot demn de trecut pe lista sefilor din administratia publica care nu au reusit sa faca bani mai poate fi trecut Alexandru Ivanuca, primarul PDL din comuna Trifesti. Conform propriei declaratii de avere, Ivanuca are o casa, o Dacie papuc si sase hectare de teren arabil. 'Sunt la primul mandat si nu am de gand sa ma imbogatesc pe spinarea statului', promite edilul democrat-liberal. " Aceasta declaratie a fost facuta la inceputul mandatului , cam ce avere are nenorocitul asta acum ? Ba cei 5 consilieri PDL si tu ba secretarule si tu ba viceprimarulei , cam ce ati agonist voi de i-ati permis badaranului asta sa faca o avere in credibila ? O sa agonisiti ani grei de puscarie neicusorilor , nimic in lumea asta nu va ramane nepedepsit , o sa mergeti incolonati la puscaria din Copou !
organizatia PNL Trifesti  | #140629
eu stiu de ce plangem noi PNL-ul in frunte cu ex-primarul DANAILA si toti consilierii nostri si inproscam cu noroi actuala conducere...PLANGEM CIOLANUL si nu am terminat vila care am inceput-o la iasi si rugam tot electoratul din comuna TRIFESTI la la urmatoarele alegeri sa iesim invingatori sa ne terminam si noi ce nu am reusit AVERILE
om din sat  | #140631
RUSINE!!! de ce nu ati fost instare sa faceti ceva pentru comuna voi astea de la PNL???
va lingeti ranile???
nu va convine ca lumea din comuna sa saturat de magariile voastre...apropo de piatra de ce in timpul mandatului DANAILA-MITITELU sau mai bine spus MITITELU-DANAILA sa umplut curtea de la Burcus cu sute de m3 le pitra si nu a ajuns pe drumurile comunei?
de ce va este usor sa vorbiti de pe margine??? va spun eu nu vreti sa recunoasteti ca ati fost invinsi alegatorii s-au saturat de minciunile voastre sa saturat sa gaseasca stampila primariei la MITITELU (fost sofer primarie)ori de cate ori aveau nevoie de o adeverinta
anonymus  | #140636
cum sa nu ajunga primar Ivanuca daca in campania electorala a fost ajutat de Mihai Baraboi, actual consilier local si de catre Grumeza Petru care in prezent este sef baza receptie la Trifesti in locul lui Ivanuca pana la alegerile din 2008? Nu are rusine cum de a putut sa il tina pe Turcuman Mihail in functia de con silier din moment ce este exclus din partid si in locul sau este in mod legal Carpiuc Costel? Ne mai punem intrebarea cum a platit el(Ivanuca) pe avocatul Costel Soric pentru toate procesele care le-a avut si le are Primaria cu diverse persoane fizice si juridice, din moment ce avocatul Soric are dosar penal pentru pledarea unor cauze si nu este in masura sa faca acest lucru pentru ca nu este in baroul de avocati Iasi. In afara de WW Tiguan pe care il are, apartamentul din spatele Trezoreriei,casa din Trifesti, recent termoizalata, nimeni nu a pomenit de faptul ca are si centrala termica pe gaz, care la o singura alimentare costa cel putin 50.000.000 lei vechi.
Oare prefectului Tomaseschi nu-i este rusine pe cine apara? Sau poate spritul baut impreuna cu Ivanuca este mai gustos.
Voi reveni cu alte comentarii.
anonymus  | #140641
Ba idiotule, tu nu vezi ca Tomaseschi, mai are 2 - 3 zile de prefect? Nu vezi ca si partidul te lasa din brate? Ai cotizat ca prostul si acum nimeni nu o sa mai recunoasca ca le-ai dat bani. Multe zile de primar nu mai ai si vezi ca vicele Ciornei rade pe sub nas de ce ti se intampla, el deja se vede primar. Vezi ca sunt destule persoane care o sa-ti bata in poarta pentru bani, iar acele persoane sint ifluente mai ceva ca tine si viitorul exprefect.
O sa mai revin cu alte informatii.
Fiica satului  | #140642
Draga primarule , spre marea mea uimire m-as bucura sa te vad intr-un loc care ti se potriveste de minune(in cocina) esti un veritabil specimen din rasa care locuieste intr-un astfel de loc.Un incompetent , un nesimtit , un badaran plin de excremente care mergea pe la casele oamenilor si le vorbea intr-un mod in care probabil i se cuvenea lui si care nu tinea cont nici macar de varsta fiecaruia , nici de faptul ca datorita lor (a credulitatii) a ajuns in aceasta functie , nici de faptul ca unii dintre ei au cu mult mai multa scoala facuta la timp si in mom in care scoala se facea pe drept si competenta nu pe bani (bacalaureat obtinut la 40 de ani la Scoala Vladeni si facultate la o facultate fantoma terminata in 2 ani).Dragule tin sa iti precizez ca mi-as dori sa vin la ai mei si sa te privesc in ochi si sa iti spun ce am scis aici si chiar mai multe, desi ti-am mai spus-o odata cand ai avut comportamentul unui om incult , prost crescut , cand ai avut un limbaj demn de cocina care iti poarta numele.Sper din suflet sa se intample asta si sa am ocazia sa te scuip in ochi si sa razbun toti bietii batrani de care ti-ai batut joc (dar se pare ca Dumnezeu are grija de asta - fiica-ta a ajuns in spital aproape in coma datorita consumului de etnobotanice - banii pe care i-ai furat de la batrani si nenorocirea acestora se abate asupra ta prin fiica ta).
As dori sa intreb si eu cum este oare posibil ca toti incultii , analfabetii sa ajunga primari?
D-zeu sa ne aiba in paza!
maria dragan  | #140643
ce salarii au oare acest primar cu nevastasa ?daca in acest timp si cumparat masina,apartament,pamant,renovat si mobilat casa ,centrala pe gaz si tras,termopane de lemn ,a botezatsi cununat,petreceri non stop cu seful politiei trifesti,doi copii de intretinut la licee in iasi ,casa noua la 1oo m de locuinta lui cu ce ,din salarii de bugetari reduse cu 25% ,,,,,,,,?
cristi  | #140644
Cautatii nr de telefon pe paginialbe si injuratil pe direct
nae  | #140649
Trifestenilor stiti cat a luat spaga pentru centrala scolii trifesti,o suta de milioane vechi.mintind ca costa 35o de milioane si ea nu costa in realitate nici 2oo.Rusine bucatarule,gradinarule
Fiica satului  | #140652
Vai dragilor , sunteti atat de rai , masina nu si-a cumparat-o furand din banii vostri ci " I-a dat-o partidul deoarece a fost singurul primar PDL din judetul Iasi" ....Mai flacau esti atat de prost de tampit incat nu te duce mintea nici sa spui o minciuna credibila...Asta este dovada faptului ca esti incomparabil de handicapat mintal de ai crezut ca cineva a crezut cretinatatile tale...
o alta fiica  | #140658
"domnule" primar macar aveti curajul si semnati va cand postati un comentariu.nu mai incerca sa dai vina pe cei care au fost inaintea ta ca ei macar au facut ceva pentru sat nu pentru casele lor.acum cand te vezi tradat de toata lumea incerci sa cauti vina la cei dinaintea ta.din pacate nu prea ai sanse lumea te stie cum esti de cand ai ajuns primar nu ti mai incapi in piele de atata mandrie.Dumnezeu bate incet incet ai sa simti si tu.
sasa  | #140659
Poate se va face lumina si in comuna Trifesti ca tare ne-am saturat de dobitocul acesta de asa zisul primar de origine POLONICAR si vor veni acesti domni de la DNA arestindu-l direct din fotoliul de odaie rusine ticalosule analfabetule ,osa scoti toti banii pe care i-ai furat banii.publici pe care trebuia sa faci ceva in comuna asta dar tie ceti pasa daca ai slugi pe la casa in frunte cu catelusul de RADUCU care si el nare ni o vina fufa curent saracu ce sa-i faci nu-l ajuta capul.LA PUSCARIE CU VOI ca vati inbogatit destul.,,,
Prietena  | #140661
Draga fiica satului si voi restul loazelor de le stiti pe toate,ca va luati de d`nul primar din prostie,na asta e,dar fiica`sa saraca ce vina are?Da,a fost foarte bolnava si nu de la etnobotanice;dar nu fiti ingrijorati,nu s`a tratat din banii publici!Necazul fam.Ivanuca nu va priveste oricum si din banii vostri nici hartie igienica nu si`au luat.Daca sunteti plini de dreptate si capabili...de ce nu va faceti voi primari??
eu-tu  | #140666
Ia auziti trifesteni!! nu si-a luat hartie igenica!! pai de aia este el in mare *****!!! ia faceti o cheta!!! dar de necazurile facute de el altora "draga prietena"ai auzit?stii cumva?cu ce te-a "uns"cu...ceva pentru care iti trebuie si tie hartie igenica???
Prietena  | #140668
Sunteti o doamna,ce sa zic,totusi sa-l pupati undeva pe d-nul primar si mine ca sa simti gustul de...ne sters de hartia igienica.E ok asa?Intr`adevar,"trifesteni",aveti drum pietruit,evenimente mediatizate,culmea toate astea realizate de DOMNUL primar!Totusi,limbajul dumneavoastra nu mi se pare demn de director de scoala,dar daca atata bagaj intelectual aveti,asta e!
eu-tu  | #140669
Multumesc de compliment! mi-as dori sa fiu directoarea de scoala caci comparatia mi-ar face mare onoare:e o femeie desteapta si frumoasa!! Multumesc inca o data!si va las pe voi sa va lingeti...ranile...
eu  | #140671
Dragi impatimi ai acestui articol, chiar daca nu mai puteti dormi noaptea de acum pentru ca vedeti ca in comuna chiar se fac niste lucruri bune si stiti ca nu mai aveti nici o sansa sa va bateti joc iar de locuitorii ei, va rog invatati sa vorbiti civilizat de acum, deoarece aveti drumuri pietruite de acum, apa si canalizare si in curand asfalt, plus multe alte lucruri de care sunt sigur ca o sa se mai faca. Asa expresii ati avut si cand erati la putere in aceasta comuna, voi chiar cat mai sperati sa pacaliti lumea cu aceste minciuni mizerabile? Trifestenii sunt constienti deja de capabilitatile dumneavoastra de a conduce aceasta comuna. Acestea fiind spuse, va doresc la toti o viata cat mai buna. Pentru unii chiar o sa fie sfasitul lumii in 2012 haha
Prietena  | #140672
Daca nimeni nu va complimenteaza macar dvs sa o faceti,nu`i asa?Totusi,nu ar fi mai bine sa nu va supra-solicitati intelectual?Daca suneti asa revolatat/a/ati renuntati la serviciul de tehnician de salubritate si luati-le locul tuturor pers pe care le considerati corupte ptr ca si-au schimbat rama de la ochelari in plina criza!!E strigator la cer : cum sa ai geam termopan,centrala termica,flori in gradina in secolul XXI?
eu-tu  | #140686
Bagajul intelectual este exact cel potrivit acestui om.Cred ca suferiti de un complex de inferioritate...si cine seamana se aduna...mai cititi cateva tratate de psihologie...
Prietena  | #140709
Eu nu sufar de nimic...
Totusi dvs ati vrut ceva de la domnul Ivanuca si nu va...oferit?in ce tratate de psihologie este descrisa tipologia frustratului si nesatisfacutului? As vrea sa v-o printez!!
eu-tu  | #140735
:)) :)) :))
o alta fiica  | #140740
mai "prietena" esti o proasta la fel ca aia care l au votat...avem drum pietruit?!da intradevar avem da de cand era celalalt primar.si canalizarea si apa???intereseaza te si vezi cand a fost facut proiectul:TOT IN CELALALT MANDAT. asa ca nu te mai da tu interesanta pe aici ca esti un nimeni la fel ca ivanuca si nu te mai lua nici de directoarea de la scoala ca saraca femeie n are nicio vina ca noi avem un BOU ca primar si e si frumoasa si inteligenta. si pentru ivanuca va veni sfarsitu lumii in 2011 ca prea mult rau a facut...si asa pentru ca vad ca te crezi foarte intelectuala(chiar daca o lume intreaga constata contrariul) gandeste te si tu asa de ce crezi ca s ar apuca ivanuca de facut cate ceva pentru comuna???se apropie alegerile si domnul incult, dobitoc si tampit se gandeste sa mai fure cativa ani din banii publici...da oricum cred ca satenii s au saturat de impresiile lui de primar asa ca mesaj pentru toti cetatenii comunei trifesti:AVETI GRIJA PE CINE VOTATI
Prietena  | #140760
Da,e frumoasa ca o cioara.si inteligenta tot la fel!!!!daca esti asa desteapta tu si ea frumoasa,ce n-o ... pe dna DIRECTOR!
Nu directoare...invata lb romana si apoi da comment!!!!!!Cat despre domnul Ivanuca,care este domn!nu-i mai atribuiti cuv care nu-l definesc.Totusi tu esti vaca,inculta si nerecunoscatoare,iar lipsurile tale nu-l cauza pe Ivanuca.Recunoaste-i realizarile si fa tu mai mult ca sa demonstrezi ca esti mai buna!Auzea ministrul turismului de Trifesti in 2100 daca nu aveati asa un primar!!Lasati organele competente sa il evalueze,nu voi astia mici si neinsemnati...
eu  | #140764
Pentru cei 10 din comuna care tot comenteaza pe aici: daca doar la atat va duce mintea, ce putem cere mai mult de la voi? Luati si bagati 2 lucruri la cap incultilor:
1. Nimeni nu va baga in seama pentru ca sunteti niste prosti si mincinosi ordinari, asa ca nu va mai zbateti in zadar atat...si va rog terminati cu aceste comentarii de la coada vacii.
2. Nu veti mai castiga nimic pentru ca nu ati facut si nu veti face niciodata ce a facut primarul Ivanuca pentru aceasta comuna.
Cezara  | #140781
Doamna Munteanu,mai bine v-ati vedea de treaba pentru ca sunt multi hoti si infractori neprinsi in comuna noastra.
o alta fiica  | #140782
bai ratatilor care va credeti mari psihologi cand de fapt sunteti niste ratati nu vedeti ca sunteti doar doi oameni de partea BOULUI de ivanuca si mai mult ca sigur faceti parte din familia lui?!(adica din familia lui de bovine)ii spun pe nume(BOU) ca fix asta este.nu i mai luati atat partea ca oricum a incurcat o rau de tot de acum.felicitari celor de la bzi pentru ca au avut curajul sa publice tot ce face TAMPITUL asta de "primar"...si uite asa eu inteligenta si doamna DIRECTOR frumoasa am face mai multe pentru comuna asta decat ai face tu retardata si BOUL de ivanuca.
cezara  | #140784
Doamna Munteanu,mai bine,decat sa stati la baut cu d.Ivanuca si sa postati comment-uri,mai bine ati prinde infractorii si hotii din comuna noastra
o alta fiica  | #140786
aaaa deci doamna munteanu n are treaba acasa si sta si posteaza comentarii...mai femeie mai bine ti ai vedea de treaba ta ca urmati pe lista...dupa ce zboara ivanuca din functie zburati si voi asa ca nu o mai face pe inteligenta anonima
pt voi  | #140794
mai oameni buni ati uitat ca aici e vorba de mafiotul de ivanuca si nu de doamna DIRECTOR asa ca adresati cometarii pentru fraier si nu va mai legati de oamenii care nu au nici o vina ca a nostru primar nu stie decat sa fure.si draga prietena sau draga doamna munteanu(daca va pot numi doamna ca sincer nu meritati asta)nu mai incercati sa-l aparati pe asa distinsul vierme ivanuca ca nu mai are scapare pana aici i-a fost si pentru cultura dumneavoastra generala ciorile mananca viermii curata pamantul de inutilitati.chiar daca m am abatut de la subiectul principal trebuia sa va mentionez ca altfel ati fi fost nesemnificativa in toata povestea asta si apropo dumneavoastra va oferit primarul ce va trebuia???
Prietena  | #140798
D-na director ar pentru face ceea ce a facut si pentru scoala, adica nimic inafara de furat.. cat despre cum se desfasoara orele, probabil stiti cu totii.. singura ei competenta este de a promova analfabetismul. Nu sunt doar doua persoane de partea domnului primar si a demonstrat asta, iar dumneavoastra, in schimb, v-ati demonstrat nivelul de inteligenta printr-un limbaj corespunzator IQ-ului!
Prietena  | #140804
Eu iti inteleg ofticarea, deoarece e justificata: comuna s-a dezvolvat in ultimii doi ani si va continua asa si in urmatorii doi, ceea ce voi nu ati reusit in ultimii 10. Daca subestimat relizarile facute de voi petru comuna, te rog sa precizeci care au fost. Nu cred ca e cazul sa-mi dezvolti tu cultura generala, pentru ca nu ai cum;)
Prietena  | #140809
Daca am subestimat*
Prietena  | #140810
Si terminati cu amenintarile pentru d-na Munteanu, inafara de voi ce alti infractori si hoti mai sunt de prins?
Prietena  | #140811
Si terminati cu amenintarile pentru d-na Munteanu, inafara de voi ce alti infractori si hoti mai sunt de prins?
Paul  | #140822
Pentru toate JIGODIILE SI CURVELE CU 2 FETE care ati scris aici, pro sau contra situatiei din sat. Daca tot aveti asa de mult sange in vene, de ce nu aveti curajul sa va semnati cu numele vostru. Si o intrebare pentru sustinatorii primarului. Cat a castigat la 6/49 de a trecut de la Dacie la VW, de la mocirla din sat, la betonul din oras(ref la apartament), de la fumul de la soba la centrala pe gas(si nu pe lemne). Inca odata, sunteti niste ******* TOTI CARE NU VA SEMNATI CEEA CE SCRIETI
Paul  | #140823
o data*, si in loc de ****** era JlGODII
ZIARISTUL  | #140826
Vesti bune!...DNA-ul tocmai s-a autosesizat.Sa vedem ce va urma.Se pare ca partidul l-a aruncat de la etajul 100.Bafta!Atat lui cat si prietenilor lui.(Scuze daca limbajul folosit este total diferit de cel practicat si inteligibil d-lui primar va rog sa imi aduceti la cunostinta ca voi da pe Google si ii voi traduce)
Erata DNA = Directia Nationala Anticoruptie
Prietena(Diana)  | #140828
Eu nu sunt D-na Munteanu , sunt nepoata unor batrani din Trifesti care nu s`au plans niciodata,ba mai mult nu stiu cum sa`l rasplateasca pe d-nul IvanucaGreseala celor de la bzi este ca permit asemenea discutii!!Voi de`l bfaceti "bou" pe acest domn nu sunteti mai presus si daca ar fi furat macar un sfert din cat mancati voi ciuperci,nu si`ar lua Tiguan in leasing,nici centrala,nici chiloti de matase,cu lucruri de valoare.Iar de ap de la tribunal nu va ami faceti grija ptr ca nu este proprietatea dumnealui sau a familiei dumnealui!!Decat sa va dati cu parerea pe un site pe care el oricum nu`l frecventeaza mai bine v`ati continua viata anosta.
Prietena(Diana)  | #140831
Ziarist PNL-ist,daca Fenechiu era PD-L-ist nu mai aveati nimic cu Ivanuca,nu?Asta e,patronul ziarul BZI apartine altei culori politice decat a domnului in cauza,rezulta deci ca trebuie improscat cu noroi!Asa intelegem noi democratiasi pluripartidismul ,libertatea de a injura pe oricine ne sta in cale;pe principiul "esti cu mine sau esti dusmanul meu".Mda,sunt tanara si mi`e greata ca o sa ma maturizez intr`o tara de imbecili.Iar d`na director daca nu poate sa`l suporte pe d`nul Ivanuca,sa plece din sat,ca sa poata invata si generatiile viitoare macar alfabetul!
****  | #140833
Domnule ziarist, de ce trebuie sa cautati pe google, singur nu sunteti capabil sa-i traduceti? Oricum, sunt sigura ca nu va avea nevoie, domnul primar va depaseste cu mult din multe puncte de vedere...
Paul  | #140837
Nici Tiguanul nu e proprietatea lui,dar plateste pentru a se folosi de masina. La fel si cu apartamentul.
dada  | #140847
Nu ma bucur de necazul acestui individ,dar la foamea care o avea cand a fost ales era evident ca o sa si-o potoleasca.Dar si-a potolot-o cu varf si indesat.ce fraier.Dar prostul daca nu-i fudul....beh imi este scarba de natia lui si de aerele sale.Pacat,putea sa ramana OM
o alta alta fiica  | #140877
Mai frustratilor, primarul Ivanuca a facut ce nu au facut toti primarii la un loc de la revolutie incoace. Nu mai faceti tot felul de supozitii, sunteti in inferioritate! Campania electorala incepe abia peste un an si jumatate, pana atunci mai luati o pauza! Oricum multe se vor mai face in comuna pana atunci datorita acestui primar. Bravo lui!! face ceea ce trebuie chiar daca uneori nu va multumeste, oricum nu poate fi placul opozitiei! Asa ca termiati nenorocitilor!!!!
Paul  | #140881
Ultima fiica bagatoare in seama, esti la fel de JlGODIE ca tot restul de aici. In spatele tastaturii toti aveti gura mare. Vorbiti de profesori ca scot copii analfabeti de pe bancile scolii. Dar voi acasa ce educatie le dati? Dupa gramatica voastra se observa ce oameni sunteti si voi.
o alta alta fiica  | #140882
Educatia mea este atestata de diplome,nu este nevoie de parea dvs si nu va priveste oricum.De abia astept al doilea mandat al domnului primar..cel ce va incepe din 2012!
Paul  | #140887
O diploma poate avea si nota 6 scrisa pe spate, o diploma poate fi si cumparata, si alte cazuri. Nu contesta nimeni educatia nimanui, dar se vede din ceea ce scrieti fiecare. Dar numai o JlGODIE poate avea gura mare in spatele pc-ului, ascunzandu-si identitatea.
****  | #140890
@Paul: cred ca si tu te numeri printre cei care isi ascund indentitatea in comentariile de aici. Nici tu si nici ceilalti ca tine nu au curajul sa ii spuna in fata acestui primar nimic.. Nu iti contesta nimini nici educatia ta, care nu e diferita de a celorlati care isi esprima frustrarile aici. Te rog sa imi corectezi tu greselile gramaticale pe care le-am facut, bineinteles daca ai ce corecta...
Profesorul  | #140892
Toata lumea isi da cu parerea. Nu sunt in stare unii dintre ei nici sa se lege la sireturi exemplul consilierului local ce a intervenit. Vreau sa va spun doar atat de ce u fac toate mustele miere ,... ca nu pot. Asa si ce ce au comentat nu pot nu stiu altceva. Barfa, barfa si cam atat.
Si daca citit invatati ceva "Efortul de a gândi seamănă cu săparea unui puţ; acesta dă la început apă tulbure, apoi ea se limpezeşte încetul cu încetul."
Paul  | #140898
@****: Vezi ca tot ai reusit sa faci 2 greseli gramaticale, dar alea sunt minore pe langa limba romana(care a devenit o alta limba straina in cazul unor absolventi de clasa 12, pe langa en si fr) in lumea messengerului. Revenind la comuna noastra draga, unde cu totii am copilarit, acum 40,30, sau 20 ani in cazul meu. Eu unu nu am ce sa ii spun acestui primar, decat alegand sa nu il votez. In rest nu mai tine de mine ceea ce face el in functia de primar. Pentru ca am ales o alta viata, decat cea de locuitor a comunei in care m-am "nascut". Intrarea mea aici a fost pentru cei ce stiu sa isi spuna of-ul, pro sau contra primarului. Dar o fac precum o curva cu 2 fete, in fata ii spun cat il iubesc si pe la spate cat il urasc.
Fiica satului  | #140969
Buna ziua!Cineva de aici are foarte mare dreptate , chiar acordam prea mare atentie unui incult(care din nefericire datorita revoltei cauzate de comportamentului sau si a slabiciunii noastre in contextul "confortului" social) ne-a facut pe unii dintre noi sa ne coboram mai jos ca el.Singurul comentariu ar fi ca daca era inteligent baga mana pana unde putea fara sa si-o rupa , putea sa se comporte macar civilizat cu alegatorii lui (nu ca un veritabil incult, badaran) si avea mai mult succes.Nu degeaba exista vorbele:1."Vorba dulce mult aduce!" si 2. "Nemultumitului i se ia darul!" Iar ceilalti care au facut comentarii civilizate si care au bagat in discutii alte persoane au incercat sa dea vina pe capra vecinului.Este vina domnului primar si a sustinatorilor lui de ceea ce se intampla si asta deoarece din fericire sau nefericire subiectul principal este D-l Ivanuca.Nu d-l ex primar Danaila este subiectul(chiar daca a bagat mana a bagat-o cu masura), nu doamna Director cum s-o fi numind ea este vina (NU directorul de scoala este cel care face educatia la copii ,ci restul profesorilor (toti din scoala care fac obiectul actului de invatamant) , iar rezultatele slabe la invatatura sunt datorita concursului tuturor cadrelor didactice din institutie.Nici d-na Munteanu sau alte persoane invinuite.Cred ca cei vizati ar trebui sa se preocupe cu rezolvarea problemelor cu care se confrunta si nu cu aruncarea vinei pe altii(va reamintesc ca voi sunteti cei avizati de curtea de conturi si DNA si voi aveti probleme).Daca as fi in locul vostru eu m-as preocupa de rezolvarea problemei in principal si nu de "gura lumii". Va doresc "multe succesuri" si sper ca in sufletul vostru sa recunoasteti ca am avut dreptate.O zi buna!
byka  | #141044
sa va ieie dark care mai vorbiti nasol de primarul ivanuca sa va *** an gura de invidiosi ce suntetii dupa ce va facut sa nu mai mergetii prin glod acuma al acuzatii k fura mancamiati **** care mai vorbiti de el aiure orce ar fi toata lumea tine k el asaca sai sugeti ****
camelia  | #141718
Nu este o rusine să termini liceul la 40 ani, rusine este să faci facultatea pe spinarea olipicului.
ioana  | #141721
O grămadă de "fice ale satului" adică băştinaşe să înţeleg..... cu o grămadă de diplome...de studii obţinute la timp.
BOGDAN  | #141823
Nea Sandu nu este genul asta de om...a facut o gramada de lucruri utile pt. comuna si pentru locuitori acesteia
pitzu din trifesti  | #141907
Mai nu mai doriti nimanui raul ,l-ati votat,acuma suportati consecintele...nu va convine alegeti pe altul.
Cand vine cineva tot timpul il vorbiti de rau,pe Danaila l-ati mancat de viu...ce-mi spuneati!k ce-i trebuie lui sa se plimbe in Germania?pai oameni buni..omul asta a fost pentru sat,el si-a pus increderea in animalul ala de vasile mititelu ,care este un lingau..Danaila v-a adus apa curenta in sat,nu ivanuca,insa sunteti niste cretini toti ca va doriti raul unul- altuia.Untu a furat destul....ce spunea lumea dupa?AAA ...a furat ca a fost destept!!!!oameni tampiti ,cum puteti spune asa ceva?ganditi-va bine ...nu mai beti in halul asta,avveti copii de crescut nu i-ati facut pentru alocatie,sau da???
Nu mai doriti raul oamenilor chiar daca fura sau nu,nu stiti adevarul despre nimeni..MARCU GRIGORE a murit pentru VOI CRETINILOR(MAJORITATEA) DEGEABA,S-A LUPTAT PT CE?I-ATI ADUS VREUN OMAGIU?V-ATI MAI GANDIT LA EL?K S-A LUPTAT PT VOI ,A DAT PAMANT PT TINERI ..AM FOST DE FATA....NIMIC NU ATI FACUT SUNTETI NISTE OAMENI NERECUNOSCATORI..ALTII LUPTA SI MOARE SI VOI VA DISTRATI..NU MERITATI ONOAREA LOR..ALEGETI OAMENII CEI MAI BUNI PENTRU SAT,CEI CARE AU FACUT CEVA ...STIMA PENTRU CEI CARE SI-AU DAT VIATA PENTRU SAT SI PENTRU OAMENII SAI....MARCU GRIGORE,ROPOT...ETC
anonymus  | #141944
Daca nu stiti, dvs. cetateni din Trifesti, Dl. Danaila a facut administratie pina in ultima zi de campanie electorala in 2008 si nu a avut timp sa dezminta minciunile pe care le lansau in satele din comuna, postasul Ciornei actual viceprimar si postasul Cretu actual consiler PDL.
Ivanuca nu are mustrari de constiinta ca in momentul cind dl.Marcu Grigore a fost arestat pentru 3 luni de zile si era asociat cu el, a furat tot din magazinul deschis in centrul comunei, inclusiv televizorul color?
Ce mai comenteaza de Mititelu ca a fost un lingau, dimpotriva acesta si-a vazut de treaba lui si nu a respins si jignit cetatenii comunei, nici el nici dl Danaila.
Faceti o comparatie intre atmosfera din primarie inainte de instalarea lui Ivanuca primar si inainte cind primar era dl Danaila. Oricum este un porcovan si nevasta-sa o scroafa. Ea care este mare contabila de primarie a uitat ca a terminat facultatea prin prezenta altor persoane la examene in locul ei? Sa le fie rusine. Faptul ca a scos comuna din mocirla este o minciuna, nu vedeti ca nu se mai poate merge pe trotuarele din comuna? Mocirla care este acum, a facut-o el cu firma care a fost agreata de PDL, si nu firma care a castigat licitatia. Sa le fie rusine la amandoi pentru furaciunile pe care le-au facut si sa speram ca vor raspunde penal asa cum scrie legea.
vasile  | #142059
mai lume proasta,cei care comenteaza ,macar cunoasteti aceasta persoana?vorbiti ca niste inculti si habar nu aveti pe ce lume traiti.
Studiati mai intai persoana in cauza si apoi comentati taranilor!
vasile  | #142282
cine dracu va mai multumeste pe voi a fost vreun primar pe placul vostru nuuuuuu tarani ati fost tarani ramaneti sai pupati si picioarele....
eu  | #142439
va balacariti aici din cauza unui prost si fudul.Il cunosc foarte bine,asa a fost mereu un coate goale care tinea coada sus.Fiecare individ cand ajunge primar isi umple intai sacul sau dar asta s-ia umplut in scurt timp.poate ca a facut si ceva pt comuna dar nu din proiectele sale ci din proiectele ramase de la ceilalti.Fcultatea terminata la GHE ZANE,este egala cu 0.intrebatil ceva din materia urmata ca e varza.Va spun din surse sigure ca il paste un mare proces si pericol de parnaie.Tomasenschi si-a luat mana de pe el.A si spus ca nu se mai incurca cu asemenea oameni el isi apara familia lui si cariera.vorbele lui au fost"FACETI CE TREBUIE FACUT SI GATA .NU VREAU INFRACTORI IN ECHIPA"
CLAUDIU  | #142459
EU STIU O VB.......CAINELE MOARE DE DRUM LUNG IAR PROSTII DE GRIJA ALTORA..NU CRED CA 1%DIN CEI KRE LASA COMENTARII AU CUNOSTINTA DE CAUZA..LASATI CRETINILOR OMUL SA-SI FACA TREABA SHI VOR VB FAPTELE DE LA SFARSITUL MANDATULUI...SHI CHIAR DACA AR FI CUM SPUN CEI KRE IL INVINOVATESC LASATII PE CEI CAPABILI SA SE OCUPE DE ASTA.... BEFTA MULTA SANDULE NU DA SATISFACTIE CRETINILOR:-*
CLAUDIU  | #142474
shi totusi inteligentilor de ce nu va ganditi cum isi putea permite VASILE MITITELU ca sofer al primariei sa tina ambii copii la scoala in iasi iar IVANUCA,ca primar nu isi poate permite:)))
vasile  | #142560
bai ..EU..cred ca nu stii ce vorbesti nu a fost fudul si nici coate goale eu il cunosc f bine ca persoana si cred ca tu esti mult mai incult ca el tot ce are e din munca lui nu cred ca la vazut cineva baut prin bar sau stand acasa sa astepte ajutorul social a muncit de cand il stiu si putini din sat sant ca el la multi din sat le place bautura barfa si pleasca
veronica  | #142588
Cetateni ai comunei Trifesti daca nu va treziti la timp s-ar putea sa plangeti,nu va dati seama cat a furat acest dobitoc nu au furat ceilalti primari,nu va intrabati unde sunt rezervele de pamant ale comunei,din primele zile de mandat a inceput sa verifice rezervele de pamant care in prezent sunt detinute de el impreuna cu ciobanul de consilier Scumpu(ala care nici nu stie ce este un card) teren care este dat in prezent la asociatia d-lui Lungu si D-lui Burcus.(de unde a avut familia Ivanuca atat pamantNu va dati seama ca banii publici sunt cheltuiti in familie (daca contabil este nevasta sa) ,eu nu cred ca mai avem primarie in comuna,e jale in primarie numai betivani nici pe timpul d-lui Marcu d-zeu sa-l ierte nu era asa.Va place sa mergeti prin mocirla din comuna? ati vazut cum merg copii dvs. la scoala? Or sa plateasca toti consilierii PDL si Turcuman care voteaza din partea PSD desi este PDL-st pe hartii dar ei nu isi dau seama ,dar o sa fie prea tarziu nu s-au gandit ca au familii au fost manipulati in primul rand de sotia primarului Ivanuca(contabilul primariei) care le citea niste cifre care saraci consilieri habar nu aveau,au fost amenintati ca daca nu voteaza ce spun ei nu mai primesc indeminzatia de consilier. Spuneti-mi si mie va rog ce au facut acesti dobitoci de cand sunt la putere,au incercat numai sa fure banii publici,am mai vazut in comentarii ca sar lua de directoarea scolii,dar imi pun intrebarea nu erau ei cei mai apropiati,nu au pozat in campanie,nu au facut gratare in preuna la primar acasa,care e motivul?cred ca nu sa lasat corupta de catre contabila primariei prin a fura banii scolii,nu o cunosc prea bine dar am vazut cu ochii mei cand faceu poze in campania electorala.Nu prea cred ca acea femeie a venit sa fure scoala ea nu are nici un interes,dar nu ea e problema oameni buni, ci primarul si sotia lui,ar fi bine sa plece inainte de a fi dus langa fratele lui.
Bogdan  | #142589
Da decand este Cretu Ion viceprimar?
P ! M  | #142590
Ia lasati-l ba in pace pe d-nul Ivanuca....ce aveti toti cu el???

Fiecare om vrea sa isi castige paine !

Eu zic k este unul dintre cei mai intelepti oameni pe kre i-am vazut !

Mult Succes Domnule.
viva  | #142598
oameni buni de ce nu mergeti la primarie sai intrebati ce au facut cu banii publici?ziarele nu au cum sa minta pana nu au dovezi.
-unde sunt cei 2,5 miliarde care iau primit in anul 2010 pt inundatii ,inundatii care nu au fost pe raza comunei noastre,cat au primit la licitatia pt aductiunea de apa ?(1,5 miliarde),sa nu mai minta lumea,e si normal ca cu banii acestia care ia impartit cu prefectul sa-si ia masina,apartamente,sa-si renoveze casa,etc,consilierii pdl habar nu au ,am asistat si eu la o sedinta si am vazut.Oare nu vad ca d-zeu a inceput sa le arate,in primul rand cu fiica-sa,fiu-sul ce face ,dar o sa fie prea tarziu,el ca este bolnav de hepatita C care este transmisibila in lucuri publice.Prefectul nu o sa-l mai tinsa mult in brate ca are si el familie si nu o sa-i mai suporte mult golaniile lui,sa nu se mai ia de secretar ca si el este amenintat.Nu sar fi ajuns daca ar fi stiut sa conduca comuna ,in loc sa incerce sa dezbine mai ales sotia sa,de s-a instalat primar nu am auzit decat razbunare la el,a vrut sa conduca toate institutiile din comuna:spolitie,scoala,cabinete medicale,etc
eu  | #142667
cei care ii tin partea sunt rudele lui.asa ca oameni buni, nu are nimeni nimic cu el daca ar fi fost cinstit,dar cand vezi ca e si nesimtit si fudul si prost si analfabet te ia cu greata.Si bai vasile il cunosc pe acest flamand de multi ani asa ca taie din discursul tau .nu ii doresc raul acestui primaras cu aere de lider,dar frate sa te impui asa pe conturile statului si sa folosesti banii publici in interes personal in vazul tuturor si sa nu recunosti...POATE S-O FI IMBOBATIT DIN TUTUN SI NU STIM NOI.cine stie poate mai planteaza si acum.AI copii fraiere si nu-ti bate joc de ei s-a vazut ce vocabular adopta din ce au scris aici
7691  | #142758
Claudiu...Mititelu isi tinea copii la scoala si inainte sa lucreze la primarie si ii tine si acum cand nu mai lucreaza asa ca nu te freaca pe tine grija cu ce...cat a lucrat la primarie nu si a luat apartamente in oras sau mai stiu eu ce...si pitzu din trifesti retardat mai esti mai omule si lingau esti tu ca te dai bine pe langa ivanuca crezi ca o sa ti dea si tie ceva din ce fura el.asta e realitatea asa ca acceptati o si nu va mai mancati atata intre voi.vom vedea noi cine rade cand se termina ancheta
cineva  | #142759
nu-i frumos ca va legati de copii acestui om.indiferent de ce ilegalitati face el in serviciul lui nu trebuie amestecata familia cu totul.cu ce ii tine la scoala n-ar trebui sa fie treaba nimanui.voi ca cetateni ai comunei ar trebui sa va interesati ce se intampla cu banii publici si ce este de facut pentru a va fi mai bine nu cu ce isi poarta soferul sau mai stiu eu cine copii la scoala.sa va fie rusine ca implicati oameni care nu au nici o legatura in mizeria asta.
BOGDAN  | #142805
bai asta '7691' Ivanuca isi tine copii la iasi dintr'a 5a ...pe atunci navea nicio treaba cu primarie:|...ganditiva ce a facut el si ce au facut ceilanti de dinaintea lui
BOGDAN  | #142807
primaria *
7691  | #142824
"bai asta bogdan" sa si i tina in continuare doar nu i am spus eu sa nu i tina.doar ca nu s fondate comentariile care se fac.cand vor fi anchetati altii atunci sa comentati voi pe seama lor...pana atunci tineti va parerile pentru voi si nu va mai interesati din ce isi tin oamenii copii la scoala...si daca ai citi si tu toate comentariile ai vedea ca lumea se gandeste ce au facut altii si ce face asta
Selene  | #142852
Va lupatati cu morile de vant.Mai lasati barfa si treceti la fapte daca va tot laudati ca sunteti tari.Hotii si borfasii sunt la moda in Romania,asa ca de ce sa ramanem noi in urma celorlate comune conduse de pdl-isti?.....Daca s-a furat....dovediti prima data si pe urma spuneti ce vreti.Iar pentru domnul Sandu-indemnul presedintelui,la asta probabil s-a referit,"Sa traiti bine"dar nu prea mult ca vine DNA.
borfasU  | #142855
alooo..ei nu mai furati ma ..mai lasati si la altii..pai no sa mai candideze nimeni la postu de primar ...hohohohohohohhohohohoohhohoohohhohohohohohohohoh!!!!!!!
neutru  | #143049
pt cei care vorbesc de pe pereti va spun din sursa sigura ca,copiii d-lui primar stau in acelasi apartament inchiriat shi in aceleasi conditii in care stateau si acum 6 ani asa ca incercati sa nu mai stropiti cu noroi imaginea unui mare caracter cum este d-nu primar IVANUCA
neutru  | #143051
si ink ceva,probabil majoritatea nu cunosc un numar de leasing numarul masinii d-lui primar este un nr.de leasing un leasing care mil pot permite shi eu un simplu agent de vanzari nu vad de ce nu si-ar putea permite o masina in leasing d-nul primar......din pacate traim in Romania o tara in care majoritatea locuitorilor sunt interesati de ce are vecinul in curte nu de ce au ei......succes in continuare si stima dn-luiIvanuca
cristi  | #143128
De ce nu si-a permis leasing si inainte de a fi primar?
neutru  | #143152
inainte mandatului de primar si-a permis un automobil dacia pik-up nou care la acea vreme costa aproximativ jumatate din valoarea masinii la care are acum leasingul si din cate stiu eu a fost cu plata cash...nu mi se pare un lucru iesit din comun avand in vedere ca si dumnealui si doamna sunt salariati.
viva  | #143302
blestemati sa fie si treaca secunda cu secunda prin ce trec eu si ei si copii lor de cate ori ori duce mana la gura sa-si aduca aminte cat rau au facut sa-si aduca aminte daca mai bun simt in ei dar nu prea cred atat le doresc zi si noapte
vasile  | #143350
baiii dar santeti imposibili omul are rate la masina ce tot aveti cu masina omului si eu sant salariat adica doi salariati si miam permis masina de 25000 euro el de ce nu sio poate permite muriti de grija altuia tot respectul ptr ei
vasile  | #143351
baiii dar santeti imposibili omul are rate la masina ce tot aveti cu masina omului si eu sant salariat adica doi salariati si miam permis masina de 25000 euro el de ce nu sio poate permite muriti de grija altuia tot respectul ptr ei
alin  | #143363
vasile SUGl puIa
pitzu  | #143463
Am inteles ca am fost inteles gresit la trifesti,de asta scriu iara aici.
Sunt cam singurul care imi arat numele k eu nu vreau sa fiu o persoana invizibila in satul meu.
Cand am vb prima data ma refeream la oamenii din sat sa nu mai acuze pe nimeni indiferent cine e,in primul rand ca nu au dovezi si in al 2-lea rand ca ei au ales primarul si indiferent ca e bun,rau ei trebuie sa-si vada de ale lor pana la alegeri,iar atunci sa discute daca a facut sau nu ceva primarul.
Eu nu am acuzat primarul ci pe vasile,care si pe mine m-a mintit cu masina si intr-o zi am ramas in pana cu ea la probota(s-a rupt distributia) pentru ca vasile imi spusese k a schimbat-o el de curand.Eu l-am crezut,fiind mai tanar k el am avut incredere in el.
Acuma: chiar daca as acuza primarul stiind ca nu a facut ceva pentru sat am sa-i spun in fata asa cum i-am raspuns si lui UNTU ,de fata era si actualul vice-primar k el ne-a despartit k ne luam la tranta...k ma facuse prost ...ficiorsu desteptu...spart coduri la pentagon..nu credeti?intrebati copiii de la scoala ce spunea Untu copiilor.
Nu arunc cu noroi in nimeni,ci doar in populatia din trifesti care beau,care nu au grija de copiii lor,vin si cer de mancare saracii k nu-i ingrijeste nimeni.
Stiu ca la multi din sat le convenea pe timpu lu Untu k stateau acasa si primeau ajutor social degeaba,nici macar orele alea nu le faceau.rusine....nu stiu ei ce-i aia rusine.
Intrebati-l pe untu cat timp a stat papucul break in vama la Sculeni...o saptamana cu carti plina ....ala a furat ,nu danaila,nu marcu si sper ca nici sandu.Nu mai vb aiurea pana nu stiti sigur k intradevar a furat.
Hotul neprins ,negustor cinstit.
Sandu cand era la PSD era bun,acuma daca e la PD-L acu e in toate felurile.cati bani s-au furat pe timpul lui Untu?Cate acte de proprietate semnate cu decedati din 1927 sunt pe numele lui Untu ?stie careva?eu stiu si multi altii.sunt dovezi in primarie(cel putin erau).Nu tin nici cu Sandu nici cu nimeni ,insa vreau sa facem LA DRACU ODATA si la noi sa fie o comuna frumoasa si sa nu ne mai DUSMANIM intre noi.Intelegeti k oricine vine la primarie are o misiune grea...lasati oamenii sa-si faca treaba si luatii la intrebari dupa mandatul de 4 ani ....atunci vor trebui sa raspunda in fata comunei sau nu il veti mai alege indiferent cine o fi el.Multumesc si ajutatii pe cei care intradevar au nevoie ...copiii saraci nu cei mari ,k aia beau tot ce le dati..asa e la noi.La revedere
Radu Ciornei  | #143583
Oameni buni, nu va mai certati voi intre voi, ca ei nu mai pot de bine ,rad de voi , va folosesc doar in interesul lor, nu-i intereseaza decat afacerile din care au de castigat bani si viitoarele alegeri. Nu va dati seama ca daca nu mai iese primar la cat sunt de lacomi vor muri de ciuda si nu va vor mai baga in seama pe niciunul dintre voi?...Ascultati-ma ce va spun ca eu ii cunosc foarte bine!!!
Sandu Ivanuca  | #143587
Foaie verde mar si-o nuca
Eu sunt Sandu Ivanuca.
La Primarie am intrat
Si toti banii i-am furat.
Eu cu scumpa mea sotie
Fur bine,dar cu hartie,
Sa nu aiba nimenea
De noi doi ce comenta.
In doi ani de primarie,
Am furat cat intr-o mie.
Iaz,masina si o casa
Si v-am tras la toti o plasa…!
Cu Lucica am furat
Banii de la voi din sat.
Voi fura in continuare,
Ca nu mai aveti scapare.
Cat Basescu-i la putere ,
Eu va fur si-mi fac avere.
Foaie verde de cicoare,
Nu-mi place de directoare
De la scoala am furat
Peste mana ea mi-a dat.
Nu-i nimic,o dau afara,
Sa pot fura de la scoala!
Eu sunt madru si falos,
C-am ajuns un mare BOSS
Lucica m-a ajutat
Si primar eu am intrat,
Ca sa fim sot si sotie,
La furat din primarie.
Foaie verde toporas,
Am apartament la Iasi,
Unde stau copii mei
Si se drogheaza cat vrei.
A trecut si Mos Craciun,
Cu whisky si cu parfum .
La consilieri le-am dat,
Ei cu totii au votat.
Eu pe langa Mos Craciun,
Am mai dat un mare tun,
Gura lor le-am astupat,
Si-n buzunar bani am bagat.
Si va fur mai indesat,
Pan-la sfarsit de mandat,
Hai noroc si v-am pupat!
Mos Craciun  | #143608
Ho Ho Ho!!!!! Bravo pentru poezie. E chiar reusita. Ai un ou=)))
sandu ivanuca  | #143656
si tu doua...d-ameai cu barba in oua..(gura unde-ti vine mos craciune ?)
eu  | #143663
pe cat de prosti pe atat de penali sunteti, serios acum...
Ion  | #143666
Pai...ori suntem tarani, ori nu mai suntem=))))
7691  | #143801
pitzu asta e numele tau?tot sustii ca nu trebuie sa ne intereseze ce fac altii si sa nu ne mai dusmanim intre noi da fix asta faci tu.daca ai ceva cu Untu dute si spunei omului sau trimite-i o scrisoare...ai ceva si cu Vasile ca nu ti-a indreptat directia dute acum poate ti-o indreapta de tot...si mai uita-te odata in buletin si vezi cum te numesti ca sigur nu scrie "pitzu"
vasile  | #143822
multumesc la fel si tie bai prostule eu nu ma cobor la nivelul tau atata stii sa scrii atata esti in stare deja se vede ca esti un ******* fara educatie mori de ciuda ca tin partea lui sandu ivanuca il cunosc f bine de ani de zile si tot ce se scrie e doar rautate oamenilor santeti ca cainii va mancati intre voi oricum cuvintele nu-si au rostul ca voi tot jos ramaneti
pitzu  | #143826
Da bai asta e numele meu,eu mi-l scriu aici k stiu ce vb.daca nu crezi vino la tara si intreaba-ma cand ajung...eu vb de untu ca stiu ce magarii a facut cu rusii si mai ales cu masina aia rosie de cate ori a trecut prin vama la sculeni,acte false numai k nimeni nu l-a luat la intrebari k lumea e proasta si spunea '' a furat ca a fost destept'' inseamna ca si altii care fura sunt destepti numai ca cei care nu fura sunt prostii satului k nu stiu sa fure..de vasile m-am luat ca m-a mintit cu masina si multe neamuri din zaboloteni mi-au zis k il vorbea de rau pe Danaila ,iar Danaila avea incredere in el.Eu tin cu Danaila pentru ca stiu ce fel de OM a fost cu toata lumea si mai ales cu cei din primarie.
Haideti sa nu mai vb de primari care poate nu fura k nu aveti dovezi....tu ce dovezi ai k fura sau k nu fura Sandu???Lasati justitia sa hotarasca daca e sau nu hot,nu mai vb aiurea pt k nu aveti dovezi ..daca vrei sa vb ma gasesti acasa k asa te vad si eu la fata....pa
Radu Ciornei  | #143861
Bravo! Poezia e cea mai tare!!!! FELICITARI SANDULE,TE-AI CARACTERIZAT EXACT ASA CUM ESTI!!!Ai atins aproape toate "realizarile" tale!!!Imi place ca ti-ai laudat si nevasta care trebuie sa recunoastem ca ea face totul.Oricum mai ai multe "realizari",asteptam a doua poezie si cu restul,numai TE ROG nu ne lasa sa asteptam prea mult!...Mai discutam la primarie.
vasile  | #143876
bai EU nu uita ca ivanuca a fost si director la alfincol inainte de a fi primar si a avut tot timpul o situatie f buna masina a avut si inainte de a fi primar casa avea ce are in plus acum o masina in rate....va place sa barfiti sper ca legea sa faca dreptate si nu voi care nu stiti decat sa murdariti imaginea unei pers ca el
7691  | #143895
bai tu asta pitzu eu nu cunosc toti ratatii din satul ala dupa toate pseudonimele pe care si le insusesc asa ca scrie numele tau din buletin(nume, prenume) daca tot esti tu asa sincer si deschis si poate in momentul in care am sa te intalnesc am sa ti spun in fata ce cred despre tine
ion  | #143914
Bai asta utimu, cum poti sa ii spui cuiva ceva despre el daca nici macar nu il cunosti..taranule!!!! si Vasile...SUGl puIa
7691  | #143986
bai asta "ion" asa taran cum crezi tu ca sunt, nu te intrec la prostie...
vasile  | #144134
bai ION DE LA GHEBOAIA **** sa tio suga neamurile tale de idiot ******* taran coclit ce esti nici nu stii sa scrii da te inscrii la cuvant invata sa scrii si dupa aia mai vorbim analfabetule va supara ca altii au si voi tot in baruri ati ramas astaptand pomana statului rusineeeeee denigrati romania uscaturilor tie si celor care sant de teapa ta
dorel  | #145218
Cum dracu nu se sesiseaza prefectul Tomaseschi de ilegalitatile facute de ivanuca, avand in vedere ca este avocat deci jurist de profesie? Cum suspenda alti primari si pe el nu? Cand a fost Ivanuca director la Alfincool? pt ca eu din ce stiu a fost un sef de baza la Trifesti si cu alcoolul care il primea in fiecare luna drept "tain" a fost prin sate si a cumparat electoratul?
Oare nu se stie foarte clar ca pentru o masina Dacia este alt pret iar un WV Tiguan rata la leasing este destul de mare?
Trifestenilor, treziti-va ca vin alegerile si nu va lasati amagiti de acest hot ordinar impreuna cu nevasta-sa.
Mai revin cu comentarii.
vasile  | #145255
bai dorel fara modestie ivanuca de cand il stiu a muncit la coop a avut barul lui la baza cum zici tu nu cred ca a astaptat pomana nimanui si un om muncitor care munceste o viata atat el cat si nevastasa poate sa se uite in urma lui sa vada ce a realizat a lecat de jos si incet incet are cea ce are masina ar fi schimbato chiar daca nu era primar va agatati de o masina chiar nu vedeti ca sant aberatii de ce doi salariati nu isi pot permite o masina in leasingin rest avea tot si inainte oricum nu o sa va multumeasca nici un primar oricat ar face il cunosc pe acest domn si stiu ca e judecat gresit indiferent de ce ar face va fi intodeauna judecat asa ca vedetiva de casele voastre ca sant mult mai importante este lege ptr asta pacat ca spui tocmai tu ca sia cumparat voturile cu alcolce lume e asta care se vinde ptr bautura rusine
dan  | #145271
Bai Vasile....stiu f bine cine iesti....de acolo din Italia ta ,nu mai comenta in nestiinta de cauza.Nu spune nimeni ca Ivanuca nu a muncit,dar acum a furat frate,nu poti sa te ridici asa repede in 2 ani din salariu de bugetar .Un primar nu castiga asa de mult chiar si cu sotia incat sa-ti permiti rata chirie la apartament sau rata la apartament 2 copii la scoala si sa fim seriosi taxele sunt mari.Asa ca nu mai latra si sustine tu sub grad de rudenie nevinovatia lui.Sa fim realisti nu se poate din munca cinstita sa faci ce a facut el.Si oricare ar fi fost in locul lui tot si-ar fi lins degetele ,insa el a exagerat.Tu crezi ca suntem asa de naivi incat sa nu ne dam seama ca o instalatie pe gaz,si o butelie cum are el in curte,se face cu multi bani poate ca in rate dar bani tot trebuie sa ai ca sa le platesti si din salariu nu poti sa le achiti pe toate.Asa ca las-o moale frate se vede clar .Si daca a muncit bravo lui ,toti muncim si toti vrem sa avem masina ,apartament,casa cu conditii ,dar nu putem intr-un termen asa de scurt dintr-un salariu.Si excursiile in strainatate oare tot din salariu le-o fi platit?Ce spui tu nu contests nimeni numai ca e prea de tot
carp  | #145308

Mister Colbec  | #145328
bai "Vasile" ce sa mai zicem a muncit ,mai bine zi a inselat pe toti si si-a batut joc de toti.De dl Marcu si-a batut joc destul,pe cand erau asociati la bar.L-a furat si pe ala de l-a adus la faliment.S-o intrebi pe nevasta lui Bolohan,care i-a fost gestionara,pe cand avea barul lui la alimantara,daca i-a mai platit salariul pana in ziua de azi.Dar aleia ii este frica sa vorbeasca pentru ca imediat i-l da pe barbatu-su' afara;dar s-ar putea sa spuna si acum daca o intrebi.Stie o lume intreaga doar.Mai intreaba-i si slugile daca-i plateste corect si pe vremea cand era la baza sa-ti spuna angajatii de acolo cum le era frica de el ca fura masini de boabe si le vindea la Didi Gafton.Astia asa-s invatati,sa fura si sa se bata cu pumnu-n piept ca muncesc si au din munca cinstita.De cand sunt la primarie amandoi li se pare ca nu stie nimeni ce fac si cat fura.Dar nu-i nimic,totul va iesi la iveala intr-o buna zi.
ion  | #146726
ma prostalane de culbec ai uitat cand ai violat-o pe ganga nu mai rade de baba de la vladomira ca tu nu esti mai destept de cat el,vai de capul tau de prostalan impreuna cu scroafa de nevasta-ta lasa aroganta ca ai sa vezi ca eu iti fac campanie electorala ca nu sunt buni nici cei de la psd sau pnl ai sa mai esi tu primar cand s-a trezi tatatu,am multe sa ti le spun si sigur stii cine sunt dar mai scos din sarite alt prost de ciornei sa se duca la masa la roscani ca nu o sa mai pupe nici geanta de postas.mai revin mai tarziu cu mai multe sper sa citesti porcule aduti aminte cine tia zis asta in fata si iti dai seama cine a scris
sugetiipulaluivanuca  | #147101
ia mai dava la dracu...mai prostalanilor ivanuca are copii la iasi inca de cand ei aveau 12 si stau tot la acelasi apartament...si care biserica masa o zis ca fata lui se drogheza?fica lui este o fata de nota 10 ,nu ese nici macar la discoteca ,este bine crescuta si are bun simnt cea ce rar gasesti in ziua de azi, lafel si baiatul...si ce dracu tot ii dati cu masina ? chiar daca nu era primar tot si-o lua..ce vi se pare asa iesit din comun un tiguan in leasing tot ii dati in stanga si dreapta de parca ar fi OZN...acest om merita pe deplin acest post!!!opozitia a vazut ca a facut multe pt. sat si acum il ataca in speranta ca vor convinge oamenii sa nu-l mai voteze la alegerile vitoare,insa pt. el faptele vorbesc...si asta-i cel mai important.ASA CA CEI CARE IL CRITICA PE LA SPATE SUGETII ****!!!! aaaaaaaaaaaa si era sa uit Ivanuca a adus brad la scoala si lea dat cadouri copiilor...si inca odata Pt cei care il critica SUGETII ****!!!
bai asta care vorbesti urat  | #147150
bai desteptule crezi ca ivanuca a adus brad la scoala si a dat cadouri copiilor din placere? Departe de el asemenea placeri. si-a tras si de acolo suta de milioane si sarbatorile facute cu masa plina cu sampanie si toate bunatatile pe masa. Si ce tii apararea copiilor lui (probabil esti chiar tu,Sandule,ti-au murit laudatorii si te lauzi singur si iti faci sperante desarte),copii lui sunt mereu cu buzunarele pline,consuma intradevar droguri,drept dovada este internarea cu acest diagnostic a fiicei sale la clinica Arcadia din Iasi trimisa de doctorul de la Bivolari.Ce daca nu se duce la discoteca aici , se duce in cluburi in oras ca de e fata de primar !Ce fel de copii de nota 10 sunt,cand ei sunt corigenti la scoala si uita-te de curiozitate la notele pe care le are baiatul la Univ.Al.Ioan Cuza sau notele de la bacalureat si atunci sa spui ca-s de nota 10:pIn ceea ce te priveste pe tine esti un incult,de aici mi-am dat seama ca esti chiar tu,Sandule!Nici macar nu stii sa scrii corect,prostule!Si legat de masina,toata lumea si-a luat masini mai ieftine,pe vreme de criza,cu salariile micsorate cu doi doi copii la scoala,cu butelia de gaz in curte, cu rate la banca ,cu cheltuieli de milioane pe zi,.Sa facem un calcul simplu: Salarul tau 1700+Salarul primaresei 1000 de lei =2700 lei.Cheltuielile curente: 1700 Rata la masina, 800 lei rata la banca,200 lei factura la lumina=2700 .Acum ne intrebam de unde vin restul de bani ?CHELTUIALA CU COPIII LA IASI CEL PUTIN 1000 LEI PE LUNA asta fara imbracaminte(Numai haine de firma nu orice) si fara chefurile care le fac ei prin cluburi prin oras .Ne mai intrebam de unde bani pentru cheltuielile casei, motorina la masina, taxe la facultate pentru baiatul de nota 10 care are note de 1, de 2, de 3,5 s.a.m.d. si care i se cumpara examenele ca el nu e in stare sa le ia,.Ne mai intrebam de unde bani de cununii, de chefuri,de facut tot luxul prin casa, si de tot ce le pofteste inima?Cine e oare prost sa creada ca santeti asa de corecti? Asadar dragi consateni nu va lasati dusi in eruare de acesti mari ticalosi si mincinosi. Va puteti da seama din acest simplu calcul . Sa va dea explicatii de unde le vin atatia bani ,sa ne spuna si noua sursa... Aha , dar nu-i bai, o stim cu totii: DE LA PRIMARIE OAMENI BUNI ! ASTIA NE CONDUC COMUNA....
tampitilor  | #147311
Voi chiar credeti ca puteti invrabji si manipula niste oameni nu asemenea prostii? Ce legatura au copiii omului cu problemele comunei? Aveti grija copiilor vostri si nu a fiicei d-lui primar! Nu va e rusine sa inventati asemenea mizerii,cum ca se drogheaza? Nu va ganditi ca exiasta un Dumnezeu care, mai devreme sau mai tarziu, o sa aiba grija de fiecare? Nu mai faceti atatea presupuneri false, daca intradevar fura cat scrie aici numai era de mult in primarie. Chiar credeti ca se pot baga atatea sute de milioane in buzunar? Daca se intampla asta, acum nu mai erau drumurile pietruite, nu mai aveati proiectul cu apa si canalizarea si toate celelalte...!!!
omul din umbra  | #147342
Nu va mai laudati cu realizarile altora.PROIECTUL CU APA A FOST OBTINUT DE DANAILA. Piatra care e pusa pe unele drumuri nu acopera banii furati. Realizarile voastre sant: iazul de la intrarea in trifesti, casa noua de la sosea(nicidecum nu-i a surioarei tale), centrala cu butelia din curtea voastra,apartamenul de la iasi, super masina WW, luxul facut in locuinta. Piatra ar fi putut fi pusa pe toate drumurile daca n-ati fi vandut-o dupa cum a afirmat Pavel ca va ducea banii( Pavel stie multe). Nu toata lumea din satul asta e proasta cum credeti voi.
Radu Ciornei  | #147909
Oameni buni, in tot acest rahat in care e bagat primarul,ii bagat datorita primaresei. Haosul din primarie si toate furtisagurile sunt opera ei, pentru ca ea e cea care dirijeaza banii. Dupa cum spun baietii din primarie pe la colturi, daca nu ar fi ea ,alta ar fi atmosfera la serviciu, dar asa le e frica sa se duca la servici sa dea ochii cu primareasa .S-au saturat de intrebarile:"de ce ai vorbit cu ala?", "ce a zis ala?",etc. Tot noi suntem vinoveti si de articolele din ziare si de toate discutiile de prin sat. Ne termina psihic aceasta fiinta timpita.
omul din umbra  | #149123
Salutare! Ce faceti domnilor Ivanuca ,nu mai puneti comentarii cu alte nume ca sa va scoateti basma curata ? Sau va e frica sa nu se afle mai multe? Urmariti domnule ziarist ca au inceput sa faca din nou plati catre cei cu care fac afaceri profitabile pentru ei.
eu  | #151330
bai da inca nu ati terminat barfa ..de fapt e normal sa treaca timpul ca de altceva nu santeti in stare lasati copii omului in pace ca sant copii de nota 10 jigodiilor ati vrea voi copii ca a lor fata e o dulceata educata si cu bun simt cum putini dintre voi au si de droguri ce sa mai vorbim cred ca va uitati prea mult la filme voi stiti cat costa drogurile si cum arata un consumator de droguri ...nu nu stiti vorbiti doar din auzite si bagati omul in noroi sa va fie rusine de cea ce faceti nu aveti frica de d-zea aruncati intrun copil cu noroi ce oameni santeti. am inteles ca in politica totul e permis dar copii ....daca ivanuca nu era in politica nu era murdarit in felul asta dar asta e politica facetiva un calcul cand va termina mandatul sa vedeti ce a facut cea ce nu au facut altii in 10 ani chiar va roade invidia ca nu reusiti sa vedeti ce face ptr voi sa va scoata dn mocirla sau VA PLACE MOCIRLA am inteles bafta
NINEL  | #151721
Ce tot ii dai bai cu "copii omului", de ce nu raspunzi la chestiunile importante care se spun si care sant foarte adevarate? Da raspunsul domnule ivanuca la acuzele ce ti se aduc. Da de fapt ce poti sa spui ca nu ai cum sa justifici atatia bani furati cu nerusinare....RUSINE RUSINE, RUSINE! Da de fapt imi bat gura degeaba ca asa ceva nu exista la voi doi dobitoci inhamati la prostie. Cat de curand va va veni randul la DNA. Succes in continuare la furat bani acuma cat se mai poate ca dupa aia nu se stie...! FURATI TOT! NU IERTATI NIMIC !
ANONIM  | #157718
Incepatorul asta de primar nu isi mai vede de Lungu nasului distruge tot de la drumurile alea care sunt prin zona aia unde e el primar pana la toate legile prostesti care le are el in cap.Nu e problema k dak stau bine sa ma gandesc il pot cumpara cu tot cu fabrica lui de cartofi........si fatza care o are e emblema clara foarte bine k presa isi face treaba si arata lumii adevarul .
GIGI  | #158202
AM CITIT TOATE COMENTARILE CARE SUNT SI TRAG CONCLUZII CA PE VOI NU VA POATE MULTUMI NIMENI ORCE AR FACE ACEST OM.VOI STITI DOAR SA CRITICATI SI SA MURDARITI IMAGINEA ACESTUI OM.
ion  | #158756
ce imagine are acest om bai GIGI (adica Sandu) ? Acesta nu stie decat sa fie smecher sa fure bine si sa pozeze in omul care nu mai poate de binele comunei. Dar de fapt nu il intereseaza altceva decat ca familia lui sa traiasca bine si sa-si alimanteze bine familia cu bani furati.Asta bineinteles ca o face scroafa de nevastasa ca doar ea e cu banii...Ce stiti voi dragi consateni, nu stiti mai nimic din ce le poate capul la acesti mitocani. nu vedeti ca au bagat frica in toti? nu are nimeni curajul sa le spuna in fata nimic. Dar va veni vremea cand veti vota si atunci sa aveti grija ce faceti ,ca acesti nemernici vor umbla cu daruri ( ulei zahar orez bautura haine second hand )si va vor umple capul cu minciuni si cu invrajbiri. dar nu-i nimic pana atunci mai este si ei nu fac nimic altceca decat sa fure ,sa fure, si iar sa fure, nimic altceva decat banii comunei adica ai nostri ai trifestenilor. Nu ma intereseaza ce vei spune tu bai colbec cu tot cu prasta ta ca nu va bag in seama .Te-am rugat eu nu stiu de cate ori sa pui piatra si pe ulitele noastre si ti-am spus si tie si ciobanului de ciornei dar santeti prea ocupati de altele acuma. Cred ca o sa va aduceti aminte inainte de alegeri. Santeti oameni de nimic . Nu aveti demnitate. Santeti o adunatura de prosti toata familia. SA AVETI SPOR SA VA TERMINATI TOT PE LANGA CASA ACU CAT MAI AVETI PRIMARIA PE MAINILE VOASTRE. SA MANCATI BINE SA NU CUMVA SA SLABITI CA NU MAI APARETI ASA DE IMPUNATORI. RUSINE SA VA FIE SI NU UITATI CA O SA DATI SOCOTEALA LA ANAF DE UNDE ATATIA BANI..
vai de capu vostru:))  | #168354
ce a facut omul asta akolo , nu au facut altii zece ani.La ce a facut el in satul ala ar trebuii sai pupati picioarele . O furat miliarde ?:)) mai zic , cateva milioane akolo furate , da miliarde? :)):)).Lasati'o dracului de treba , faptele vor vorbi pt. el,si sunt ***% sigur ca tot el va iesi primar inca din primul tur , oricat lati ''murdari'' voi.Si chiar daca o fi furat , totii am faceo , insa el a facut ceva pentru comuna si nimeni nu poate sa nege lucrul acesta. BAFTA SANDULE!
gigi  | #169925
vai de capul vostru care aduceti afirmatii negative la persoana lui sandu pe voi nimeni nu va multumeste nimeni tot primarii din inaintea sa au fost buni ca nu au facut nimica si au furat tot.voua asa va place va este ciuda ca nu ati ajuns si nici nu o sa ajungeti acolo unde a ajuns el.BAFTA SANU
xxl  | #193636
de ce mancati aiurea ciuperci sa il scoate-ti pe ivanuca?ce credeti ca daca stam in trifesti hermeziu sa vladomira lumea nu mai stie de net???? ce a facut ivanuca?????un pic de piatra ,ajutoare sociale date la cei ce sunt instariti , masina noua ,casa terminata ,frumos nu?da scoala din hermeziu?geamuri fara manere?ce i frica dnului turcuman ca isi iau zboru copii pe geam ?copii care abia au *3* cm...scoala facuta|?cade vau de pe ea oameni buni...de caldura nici nu mai zic ca ii inghetau mainile surorii mele care in clasele primare ea invata pana la ora 6jumatate ca de !!dnul turcuman ii pune pe cei mari sa invete si dupa ore un pic la munca ca doar nu au nici un viitor nu??asa zicea acest domn la o sedinta...care acum cativa ani ii arata unei eleve cum este pozitia ptr a face sex...josnic ..ingrozitor niste parsivi
anonimus  | #193639
ce a facut ivanuca?trotuarele din trifesti si caminu cultural nici nu au fost licitate..ia cautati pe radu burlacu din hermeziu sa vedeti ce vila are...ajutandu-l si gh scumpu la carat apa cu tractorul ca na are si omu asta nevoie ca nici la asta nu ii mai ajunge nimic...a fost vorba sa faca o a 2a fantana ptr animale pe camp si s-a facut?????sigur ca nu da macar bine ca are gheorghe scumpu o a2a fantana in curte....numai gunoiae pe jos...avem containere si unde sunt???la dnul gheorghe scumpu incarcate cu porumb...nu mai tineti aiurea partea daca nu stiti nimic...sunt oamneni flamanzi ..dar flamnazi de bani
JOS IVANUCA  | #204010
CIT MAI FURA OMUL ASTA??? Oameni buni nu-l mai alegeti......nu vedeti ca n-a facut nimic in trifesti? Drumurile arata mai rau ca pe timpuri........i-si face legea....
SUCULIUC CRISTI  | #209427
CE TOT BARFITI ACEST OM,NU VA ESTE RUSINE.APROPO DOAMNELE DE LA SCOALA"va plangeaty de gard.domnul SANDU YVANUCA.va facut gard,va plangeaty iarna k e frig,va pus la dispozitie o centrala.Lucrurile astea nu le luati an considerare.Avand an vedere ca domnul Ivanuca a pietruit ulitile,care erau vay de steaua lor.a facut trotuare.PUNETI MANA LA MUNCA.SI ANCETATI CU BARFA.OMUL ASTA A FACUT SI O SA MAI FACA.
SUCULIUC CRISTI  | #209432
APROPO,,SUNTETY INVIDIOSI PE BURLACU RADU CA SI-A FACUT VILA.PAI A MUNCIT,NU A AVUT TIMP DE BARFA.PUNETI MANA LA MUNCA.SI LASATI BARFA.ADUNATURA.DE.HUTUPANI.SI.HUTUPANCE...........................
SUCULUIC CRISTI  | #209573
SI CE ATI VREA SA VA BAGE GHE SCUMPU BANI AN BUZUNARE""PUNETY MANA LA MUNCA,DACA ATI STI CAT STA OMUL ASTA IN SOARE SI MUNCESTE DE DIMINEATA PANA SEARA.NU ATI MAI VORBY.CINE VA DESZAPEZESTE ULITILE.OARE CINE.GHE SCUMPU.VOI AN LOC SA IY MULTUMITI,VOI AL BIRFITI.DATORYTA,VOUA E UN SAT DE INCULTI.PUNETI MANA LA MUNCA.ATY DESCOPERIT INTERNETUL,SI NU VA PUTETI DEZLIPI DE EL.NU MAI UMBLATI CU PAIELE IN CAP,CA PARAIE,SARACIA CU VOI.
maria  | #235444
ati descoperit si voi internetul si nu mai stati la coada vacii sau pe camp cum ati trait intotdeauna, mai bine l-ati folosi in scopuri educative.Pardon ,mai intai trebuiti educate voi cele care va faceti ca sunteti "educatoare"
taranul  | #240288
vai de sula voastra de PD-Listi!v-au murit laudatorii rau de tot!ce muncitori oameni are HERMEZIUL!SCUMPU GHEORGHE SI RADU BURLACU CU CURVA DE NEVASTASA !A DAT LUI SANDU MULTA ***** CUM I-A DAT SI LUI PAUL BURA de a primit fonduri pentru VILA!LUCICA DRAGA MEA ,vezi ca buhaiul de barbata-tau fute bine la mariana chiar daca ai dat tu afara femeile din primarie!UNFLATO!TOT A GASIT ***** CA EL E INVATAT. NU MAI MERGE LA Rama IN Zaboloteni ,acolo timite prostii de cosilieri cu icoanele sa jure tiganii ca-l voteaza!dar ma intorc la HARNICII DIN HERMEZIU .Scumpu ,de cand s-a vazut cu fondurile UE IN BUZUNARE BAGATE DE ,,DOMNUL IVANUCA,,NU STIE CE SA ISI MAI CUMPERE SARACUL ,LA CAT DE PROST ESTE ,CAND A PRIMIT *65.**0euro de cand e consilier a devenit si mai prost decat era !lasa GHEORGHITA CA AI SA AFLI LA PARNAIE CE TREBUIA SA FACI CU EI! ORICUM NU TREBUIA SA ITI CUMPERI ATATEA UTILAJE CA TI LE VA LUA PRUTUL SAU SECHESTRUL E MAI INDICAT!CE E DE HARAM DE HARAM SE DUCE!DAR TU N-AI DE UNDE SA STII!LA CATE CARTE STII!MICII DE DUMINICA 3IUNIE ERau din fonduri ue asa ca am fost si eu si am mancat si baut ,dar oricum mi-am bagat **** in gura lui ivanuca si a tuturor celor prezenti la jorj chiar atunci cand srigam IVANUCA,,.SUGETI **** TOTI PD-L.RADU BURLACU CU RENUMITA LUI FIRMA A SPALAT MULTE FONDURI DION BANII BUGETULUI LOCAL.DAR SPER CA DNA-UL SA NU DOARMA SI SA AJUNGA SI LA TRIFESTI!HOTILOR!
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3108 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028920 (s)