Economic Local

Primarul din Pascani cauta angajati pentru institutie! Concursul are loc la finalul lunii

Publicat: 04 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 29 octombrie, Primaria municipiului Pascani organizeaza un concurs de recrutare pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba despre doua posturi de consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Patrimoniu si Contracte.

Candidatii trebuie sa aiba studii universitare de licenta, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, vechime de minimum 7 ani, în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.

"Dosarele de concurs se depun la sediul autoritatii sau institutiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atributiile prevazute în fisa postului, precum si alte date necesare desfasurarii concursului se afiseaza pe pagina de internet a autoritatii sau institutiei publice organizatoare, la sectiunea special creata în acest scop", se arata in anuntul publicat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), la finalul lunii trecute.

 

Adauga un comentariu