National

Primarul din Timisoara, audiat la DNA

Publicat: 04 mai 2016
1
Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, a  ajuns in aceasta dimineata dimineata  la sediul DNA Timisoara. Primarul Nicolae Robu a declarat ca a fost citat de procurorii DNA ca sa ofere informatii intr-un dosar privind un contract mai vechi al Primariei cu un operator de telefonie mobila.
„Am fost citat ca martor. In 2013 s-a facut un contract cu Vodafone, domnul Traian Stoia ( fost viceprimar ) s-a ocupat. Expirase contractul vechi si s-a facut unul nou, a fost o reducere considerabila, intr-adevar. A fost depusa o plangere la DNA si e normal ca procurorii sa se ocupe de caz”, a declarat Nicolae Robu.
In 2013, fost viceprimar Traian Stoia a renegociat contractul cu operatorul de telefonie mobila care furniza serviciile pentru angajatii Primariei Timisoara si pentru care se plateau peste 5.000 de euro lunar. Nicolae Robu, actualul primar al municipiului Timisoara, candideaza pentru un nou mandat, in cursa fiind inscrisi alti 10 candidati validati de Biroul Electoral Timis.Adauga un comentariu