Eveniment-Social

Primarul Gheorghe Nichita sustine ca Primaria Iasi are o „relatie fluctuanta” cu CNADNR – VIDEO

Publicat: 28 mart. 2011
1
Consilierul PNL Radu Botez a cerut, in plenul sedintei ordinare de Consiliu Local de astazi, clarificarea relatiei cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru a vedea in ce masura municipalitatea poate efectua lucrari pe o serie de artere.

„Sunt necesare clarificari pentru a vedea daca Primaria poate sa intervina pe aceste sectoare. Am constatat cu surprindere ca in zona CET se schimba borduri, se monteaza pavele, dar asfaltul e deficitar. Bordurile de pe Bucium sunt deja compromise dupa cum au fost montate”, a spus Botez.

Primarul Gheorghe Nichita sustine ca relatia este una fluctuanta. Acesta spune ca asteapta ca lucrarile realizate de Primarie la pasajul Bucium sa fie platite de cei de la Drumuri Nationale.

Comentarii
  • Consilierul botez o fi el constructor , dar la drumuri e paralel . Mai nenea consilierul , bordurile nu le face primaria , ele sunt achizitionate de la o firma specializata care da garantie , ce sa faci daca unii soferi indisciplinati ca dumneata ( sa iti mai aduc aminte gestul huliganic pe care acum 2 ani l-ai facut in curtea primariei Iasi fata de o doamna ? ) se suie pe trotuare , pun frane cu ajutorul bordurilor etc ? Ce sa faci daca in Romania nu se mai fabrica bitum si absolut toti constructorii de drumuri aduc bitum din Mol Ungaria iar acest produs este facut din reziduri petroliere si nu din petrol , ca un component petrolier ? Cu toate ca bitumul reprezinta 10 % din reteta , ei bine el nu leaga , nu aglomereaza bine agregatele , nu face priza suficienta . Aici e problema nenea consilierul . Nu niti mai da atata importanta ca zau rade lumea de matale ! Si inca ceva , dumneata ai abonament la locuri eligibile de CL ?

Adauga un comentariu