Actualitate

Primarul Iasului face un apel public catre soferii ieseni! Ce trebuie sa faceti

Publicat: 12 ian. 2017
1
Intrucat, in pofida interventiilor sustinute ale utilajelor de deszapezire, pe arterele din municipiu s-au acumulat cantitati mari de zapada, primarul Mihai Chirica face un apel public catre conducatorii auto sa isi mute autovehiculele parcate pe strazile de categoria I, precum bd. si sos. Pacurari, sos. Nicolina, bd. Tudor Vladimirescu, str. Canta sau str. Vasile Lupu. Acest lucru este strict necesar pentru eficienta actiunilor de deszapezire organizate de municipalitate, curatirea completa a tramei stradale fiind, altfel, imposibila.
Apelul edilului-sef ii priveste atat pe conducatorii auto care si-au lasat masinile in zone semnalizate cu „Oprirea interzisa”, cat si in cele in care parcarea este regulamentara. Subliniem faptul ca acest demers nu are un scop coercitiv, insa, daca soferii nu vor colabora cu autoritatile locale astfel incat actiunile de deszapezire sa aiba finalitatea dorita, atunci Politia Locala si Politia Rutiera sunt pregatite sa aplice sanctiunile prevazute de lege.

Citeste si: Desfasurare de forte fara precedent pentru deszapezirea Iasului. Edilii au coordonat munca din teren – FOTO

Comandamentul de Iarna al Municipiului Iasi este activat inca de la inceputul sezonului rece si functioneaza 24 de ore din 24. In prezent, toate arterele din municipiul Iasi sunt deschise, iar circulatia sse desfasoara in conditii de iarna. Eventualele probleme legate de starea drumurilor din municipiu pot fi sesizate la numarul de telefon 0232.236.000.
Comentarii
  • Ar trebui ca Primaria sa stabileasca o zi si un interval orar, pentru portiuni din strazile mentionate, cand posesorii de auto sa elibereze locul. Ca sa-l elibereze, trebuie sa parcheze in alta parte. Unde? O alta solutie ar fi ca toti cei care au masinile parcate sa puna mana pe lopeti si sa ***ete spatiul de langa masina personala. Nu ar fi mare efort si toata zona ar fi relativ deszapezita. Ar fi usor daca nesimtirea nu ar fi mare! Dar este!

  • Sau sa faca parcari… Ca daca nu esti atent iti iei amenda de la polițiștii comunitari care te pandesc exact ca maidanezii de prin boscheti

Adauga un comentariu