Local

Primarul Iasului intervine in conflictul de la Poli Iasi: „Din punctul meu de vedere este o mare prostie”

Publicat: 21 nov. 2018
1

Primarul Mihai Chirica a anuntat in cadrul conferintei de astazi ca va incerca sa rezolve conflictul iscat la nivelul conducerii clubului Politehnica Iasi.

Citeste si: Directorul Politehnicii Iasi, Horia Sabo, reactie in scandalul momentului: "Din respect pentru cetatenii Iasului…"

"Trebuie sa-mi asum un rol pe care si legea, si calitatea in general mi-o da, cel de a media aceasta situatie. Sa te duci cu piciorul in usa investitorului in incercarea de a-l determina sa plece, sau sa-l fortezi sa aduca nu stiu ce bani, nu este cea mai corecta atitudine. Sa te duci, pe partea cealalta, in vestiarul jucatorilor si sa zici ca 'voi de astazi nu mai sunteti platiti pentru ca asa vrea eu' este, din punctul meu de vedere, o mare prostie si imi asum acest cuvant. Fotbalul nu se joaca de bunavoie atunci cand este un fotbal profesionist. Voi incerca pana la sfarsitul saptamanii sa gasim o modalitate prin care sa ne creem o cale de comunicare intre ceea ce a fost, respectiv noi si clubul, si ceea ce este, respectiv ei si clubul, si ceea ce poate ramane din sport in general", a precizat edilul.

 

Adauga un comentariu