Actualitate

Primarul mai vrea un mandat! Cum l-a executat pe seful CJ ca distractie la onomastica

Publicat: 23 apr. 2015
1

@ Primarul si-a lansat o noua candidatura la fotoliul de primar, la cererea cetatenilor, care l-au umplut de stilouri pentru viitoarele mandate @ De onomastica, primarul le-a amintit liberalilor ca in timp ce ei admira celulele din puscarie, el le pune in practica promisiunile

Edilul Gheorghe Nichita si-a facut de onomastica un cadou surprinzator. Gheorghe Nichita si-a anuntat intentia clara de a candida anul viitor pentru un nou mandat de primar, parand a adera la vechiul slogan: „Lucrurile importante au nevoie de timp”.

Dupa ce si-a inceput onomastica participand dimineata la slujba de Sfantul Gheorghe la Biserica Sfantul Antonie cel Mare, primarul a oficiat o casatorie, apoi a primit cateva vizite. Anul acesta perindarea vizitatorilor la Palatul Roznovanu a fost discreta, principalele cadouri avand un substrat politic. „Am incercat sa o fac un pic mai eleganta ziua aceasta, nu ca pe vremuri cu siruri intregi de… n-are sens. Am oficiat o casatorie la 11:45. Dupa serviciu voi iesi cu cativa prieteni la un pahar de vorba”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Edilul isi doreste libertate si un nou mandat

Pe langa icoane si flori, primarul si-a imbogatit colectia de stilouri – pentru mandatele viitoare, dupa cum a precizat. „Am intrebat de ce si mi s-a raspuns ca pentru mandatele care urmeaza, sa am cu ce sa semnez. In privinta candidaturii, da, sunt destul de hotarat pentru ca proiecte pe care ar trebui sa le finalizam anul acesta trebuie sa le continuam cu alte proiecte”, a declarat primarul, care a lamurit si o dezbatere cu privire la cea mai potrivita urare a zilelor noastre. „Acum urarea e sanatate si libertate. Discutam azi si nu stiam cu care se incepe. Am zis sa mergem pe libertate si sanatate. Poporul acesta face haz din orice, dar asta nu inseamna ca nu e si un dram de adevar in spusele poporului”, a opinat Gheorghe Nichita.

Nichita a dat cu liberalii de gratii

Lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar nu a trecut fara cateva ganduri adresate fostilor parteneri din PNL. „Liberalii ar trebui sa invete sa faca politica. Nu au proiecte, nu au strategii. Luati si vedeti ce au promis liberalii in ceilalti ani, cu Fenechiu candidat, cu Adomnitei candidat. Ce au promis dansii face Nichita. Nici asta nu este bine? Ei au furat tara, asta au facut. E ziua mea, nu vreau sa fiu asa, dar tara asta de ei a fost furata. Coruptia a crescut pe timpul lor, sunt in puscarii, foarte multi – si cei din Iasi – triada ministrilor din Iasi cu tot cu seful lor. Mai vor strategie? Strategia lor ar trebui sa fie cum sa nu mai fure si cum sa sustina locuitorii Iasului”, a transmis Gheorghe Nichita. Declarandu-se ca fiind mai blajin de ziua sa, chiar „baiat bun”, primarul a dezvaluit si faptul ca isi doreste cel mai mult „ca cei care vin sa ma felicite sa fie sinceri. Imi doresc cat mai multi prieteni adevarati, iar cand spun prieteni spun si prietene”.

Comentarii
  • Gigica, tata, las-o mai moale. Liberalii din puscarii meritau sa stea pe-acolo Insa nu este cazul sa te imbeti cu apa rece. Adomnitei este primul tau adversar real de cand te-a plantat Simirad primar. Daca ii dai apa la moara, mai ales cu autostrada care se tot promite dar nu mai incepe, la anul prin iunie vei fi ras, tuns si frezat si la nevasta acasa, cazat pe cuptior.

    Daca, din dorinta de prinde cai verzi pe pereti continui sa faci sluj fata de sefii PSD de la Bucuresti si accepti ca autostrada noastra sa nu fie in primele trei, ca prioritate, esti pierdut.

    Nu uita ca in 2014 in Iasi, oras ortodox, rural, cu taranoi cata frunza si iarba, Iohannis, un neamt mut si incet, a castigat. Si mai mari sunt sansele lui Adomnitei sa ia la anul Primaria. Asa ca pune-te in gura cu PSD-istii tai ca sa se termine actele autostrazii anul asta si sa inceapa lucrarile cel tarziu la anul. Altfel, ai pierdut Primaria. Pensionarii nu mai sunt de ajuns sa iei majoritatea, nici macar ne-absoluta…

  • bai gigi tiai facut plinu gata lasa pe altu vrei tu tot ai luat la firmele de transpot ai luat milioanele de euro de la ppalas ai luat dela dezvoltatori ai furat licitatiile cu puscasu iesenii nu te mai vor infractorule?

  • „Primarul si-a lansat o noua candidatura la fotoliul de primar, la cererea cetatenilor”…care cetateni?Cei care stau la coada si se imbrancesc pentru 70 de ron?E timpul sa te viziteze DNA-ul domnule primar!

Adauga un comentariu