Local

Primarul Mihai Chirica a anunţat că va sesiza ANI pentru a verifica averea deputatului scandalagiu Cosette Chichirau

Publicat: 30 sept. 2020
Mihai Chirica
Primarul municipiului Iași Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica nu a rămas indiferent la atacurile lansate de deputatul Cosette Chichirău în cursul zilei de astăzi. După ce la prânz, edilul a ţinut să-i răspundă primului atac, Mihai Chirica a reacţionat şi la alt atac al parlamentarului. Chichirău continua să se victimizeze şi susţine că nu va face alianţa cu PNL în Consiliul Local Iași. Deputatul a urmărit doar să-şi crească notorietatea personală pentru un nou mandat în Parlamentul României.

„Știu că nu merită dar trebuie….

Sincer credeam ca pot discuta cu o persoană responsabilă, care știe să piardă, care acceptă rezultatul unui scrutin și care se poate detașa de ura viscerală demonstrată in campania electorală. Dragă doamnă deputat Cossette Paula Chichirău vreau să vă reamintesc că in cei patru ani in care eu am muncit pentru ieșeni , dumneavoastră ați cheltuit banii publici ai românilor in Parlament . Și asta pentru că nu ați făcut nimic, nimic pentru ieșeni și nimic pentru români. Mai mult ați votat și încă mai susțineți, că Moldovei nu-i trebuie autostradă, infrastructură, nu-i trebuie dezvoltare. Trebuie sa murim in sărăcie pe mâna unor parlamentari incompetenți.

Iașul a demonstrat că se poate și altfel, că se poate mișca in direcția corectă, și asta prin sacrificiu de sine. Dar, dacă tot veni vorba despre averea mea, vreau să vă comunic că tot ceea ce dețin este in declarația mea de avere. Că mințiți in continuare despre vilele mele , care nu există, otrăvită fiind de un neînsemnat jurnalist căruia nu i-am dat ce mi-a cerut. Și apropo, dacă tot ați afirmat acestea, o să vă cer in instanță sa-mi arătați unde este adevărul. Am suportat mizeriile dumneavoastră pentru că nu e corect să lovești intr-o doamnă. Dar dacă tot susținem că adevărul este o valoare suoremă a omenirii , haideți să-l susținem in instanță.
De ce acuzați un copil , noi părinții am decis pentru el. Și oare de ce?

Deocamdată nu înțelegeți, pentru că nu puteți înțelege ce înseamnă sa trăiești pentru altii, in speță pentru copiii tăi. Poate veți avea bucuria să va bucurați de această fericire. Citiți declarațiile de avere , scrie tot acolo, tot, și de aceea va Invit să nu mai mințiți. Dar voi , deontologii politicii românești, unde sunt banii voștri? De ce nu apar in declarațiile de avere? Ce faceți cu ei?
De ce conducerți mașini de lux , motociclete de lux( vezi deputatul Bodea) și nu apar in declarațiile de avere. Unde locuiți? Ce faceți cu banii ?

Ce fel de exemplu sunteți, când astea nu sunt foarte clare?

Voi acea grijă să le arăt asta, cât de curând, iesenilor și românilor.  Mai am o întrebare: de ce oare nu apare in declarația dumneavoastră de interese firma din Statele Unite? Vreți să vă arăt eu unde a apărut. De altfel mâine voi sesiza și Agenția Națională de Integritate. Gata, am tăcut prea mult, am vrut să arăt tuturor că pot să câștig și fără să mă cobor in mocirlă. Dar, după cum spuneam, adevărul trebuie spus întodeauna.

Toți cei care v-au votat vor rămâne in grija mea , ii voi respecta și voi avea grija lor ca și de ceilalți ieșeni . Eu sunt primarul tuturor ieșenilor , și prin dragoste, nu ură, am să mi-i apropii. Dumneavoastră nu-i respectați pe ai mei pentru că mă discreditați mințind.  Cred că am scris cam mult, m-am descărcat un pic, dar vă asigur stimată doamnă Chichirău că vă respect, nu voi jigni niciodată o doamnă, și voi continua să cred că diplomația in politică este apanajul unor oameni de calitate”, a declarat Mihai Chirica.

Comentarii
 • Da-i la gioale fraierei.
  Nu te face una ca asta pe tine.
  E incepatoare.
  Dar mai ales e toanta ca, dupa ce l-a luat pe Bodea, acum, dupa smetele in mutra luat la alegeri, nu a cazut la pace cu voi
  Desfiinteaz-o. Nu pierdem nimic. Da-i in trompa, ca are unde primi !

 • BRAVOOOOOOO! Nu numai Chichirau a intrecut orice limita a prostiei parazita care incaseaza sume uriase de la noi dar si Bodea traseistul o intrece in prostie si idiotenie si mincinosul trebuie sa raspunda in fata ANI pentru fals in toate declaratiile de avere din ultimii 5 ani. Bodea se combina bine cu Chichirau, 2 prosti, 2 idioti, 2 perversi, 2 scandalagii, 2 paraziti care ne mananca banii fara sa munceasca, 2 zerouri. Cumva ,,mascariciul,, scandalagiu, analfabet Timofciuc, purtatorul de geanta a puscariasului Bodea ar putea sa ajunga viceprimar ? Uite ce poate sa fac o proasta ca Chichirau, uite cine ne cere noua voturi si de ce, nulitatea asta de femeie vrea doar in Parlament, 200 mii lei minim lunar parazita. Iesenii nu trebuie sa dea niciun vot USR-PLUS la parlamentare , nu merita, rusine USR DISPARETI

 • BRAVOOOOOOO! Nu numai Chichirau a intrecut orice limita a prostiei parazita care incaseaza sume uriase de la noi dar si Bodea traseistul o intrece in prostie si idiotenie si mincinosul trebuie sa raspunda in fata ANI pentru fals in toate declaratiile de avere din ultimii 5 ani. Bodea se combina bine cu Chichirau, 2 prosti, 2 idioti, 2 perversi, 2 scandalagii, 2 paraziti care ne mananca banii fara sa munceasca, 2 zerouri. Cumva ,,mascariciul,, scandalagiu, analfabet Timofciuc, purtatorul de geanta a puscariasului Bodea ar putea sa ajunga viceprimar ? Uite ce poate sa fac o proasta ca Chichirau, uite cine ne cere noua voturi si de ce, nulitatea asta de femeie vrea doar in Parlament, 300 mii lei minim anual parazita. Iesenii nu trebuie sa dea niciun vot USR-PLUS la parlamentare , nu merita, rusine USR DISPARETI

 • O mahalagioaica “moderna”.
  Ea e pe genul cu “poporul”. Ea e “cool”.
  O femeie destul de penibila, usor isterica care inafara de a urla pe facebook si de a promite niste imbecilitati nerealizabile nu face absolut nimic.
  A ajuns in Parlament pentru ca s-a pliat ft bine pe stilul de debut al USR-ului si anume, cel cu filmatul gen “ selfie” si injuratul tuturor pe acolo. Jenant … eu nu vreau sa ma reprezinte aceasta doamna niciodata nicaieri. Nu aceasta doamna care spune ca noua nu ne trebuie autostrada si ca va da afara oameni din locurile lor de munca ! Doamna, oamenii au rate, au copii de crescut, case de intretinut … nu va jucati cu viata oamenilor dupa bufeurile dvs politice! Sper sa dispareti din politica locala si nationala cat de curand.

 • O fi buna la primarie, nu o fi buna la primarie (pe economie le are si cu engleza sta beton, comparativ cu fratii drujba, Mihaita si Alexe), dar macar i-a demascat averea lui Chirica, neamurile din primarie, combinatiile din primarie, iar pe Chirica il dispera cea mai tare faza ca el o vrea pe asta vice-primar si ea nu vrea neam. Bravo ei, are caracter, Chirica nu. Inca o data se vede cat de slab este Chirica si sa nu uite ceva, echipa lui CC are 9 membrii in noul CL Iasi.
  De azi inainte nu mai trece nici un PUZ, iar asta il supara de moarte pe Chirica.

 • Iesenii nu stiu cine e Piricha si ce combinatii are.? ..Totul trecut pe altii…el doarme in strada…a fost sponsorizat de Decathlon cu un cort…un necajit ca si tatucul dinaintea sa…toti au venit la spalat bani in constructiile din Iasi! Au construit peste casele altora…i au ingradit…se preta nu se preta…da i domnule..asta inseamna sa te dezvolti…un sarac …da mananca la cantina studentilor in Copou! Si a pus si asta plimbatori de foi prin birouri! Da va ajunge acolo unde este si Nikita!

 • INCEPETI PUCSARIASILOR BODEA SI CHICHIRAU CU ATACURI LA IMAGINE, MINCIUNI, MINCIUNI? Va este f bine ca deputat sigur,sume uriase, fara munca , distractii in hoteluri Bodea si Chichirau pe banii nostri, etc. cateva miliarde pe an, dar ce eticheta, ce munca, ce merite aveti voi doi pentru calitatea si meritul de deputat? 0 merit. Femeia asta nu vrea in Primarie pentru ca in Primarie se munceste ori ea nu a auzit de cuvantul munca, se castiga putin fata de malaiul gros din Parlament, in plus este foarte proasta si s-ar face de ras si nu este in stare de nimic. Fix ca Bodea.SECURISTILOR BODEA SI CHICHIRAU CARE DORITI SA LASATI IESENII FARA LOCURI DE MUNCA, CARE VA OPUNETI PROIECTELOR IASULUI, AUTOSTRADA , SPITATALUL REGIONAL SI ETC., SA FITI FI EXCLUSI DIN PARTIDUL USR ESTE UNICA SOLUTIE!!! Eu prostul votant am mers pe pandemie sa-mi dau votul pentru ce? Pentru scandalurile usr- plus ? De ce idioata Chichirau l-a pus pe lista candidatilor chiar pe Bodea puscariasul traseist? De ce ? USR NU A AVUT UN ALT CANDIDAT ? Vrem explicatii!!!!! Vrem sa stim ce se intampla in USR-PLUS Iasi, vrem adevarul ! Si de ce ,, mascariciul,, traseist Timofciuc din nou la scandal in CL Iasi? Lasati-i in pace, sa faca ceva pentru noi cei pe care i-am ales!!! Iesenii s-au saturat de scandalurI in CL Iasi si CJ. La munca, la puscarie Bodea, scandalagiilor, Chichirau marca securist Bodea, parazitilor, sa nu mai apareti pe listele de votare la Iasi.

 • Am trait sa o vedem si pe asta Mihai Chirica seful PSD acum 2 ani, acum seful PNL IASI, striga sus si tare ca altii sunt corupti dar el are o avere de 1 milion euro cu vile primite de la CONEST, mama pensionara l-a imprumutat cu sute de mii de euro iar fratele cu salariu mic are pensiuni si vile, probabil din meditatii ca presedintele Klaus Werner Iohannis.

 • bodea este foarte sarac,cel mai sarac dintre toti din declaratia de avere rezulta ca este un boschetar fara casa, fara bani, fara nimic, probabil doarme in masina Lexus sau la Chichirau sau cel mai sigur doarme in scaunul de deputat. mai bine sa spuna adevarul ca ceilalti cu declaratii de avere decat asemenea gogoase fripte ca bodea, prostul crede ca noi credem dar asa sunt prostii ca bodea, eticheta. ANI crede aceste falsuri? Sa fie anchetat si gata de ce atata minciuna inseamna ca se ascunde o avere colosala sub minciuna din bani murdari

Adauga un comentariu