Actualitate

Primarul Mihai Chirica a devenit preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi

Publicat: 08 aug. 2020
Primarul Mihai Chirica a devenit preşedintele PNL Iaşi
Primarul Mihai Chirica a devenit preşedintele PNL Iaşi

Primarul Mihai Chirica a devenit preşedintele PNL Iaşi. Sâmbătă, 8 august 2020, Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a decis ca organizaţia politică din Municipiul Iaşi să fie condusă de primarul Mihai Chirica.

Alături de o echipă de liberali dedicaţi activităţii politice şi administrative din Municipiul Iaşi, Mihai Chirica are ocazia să pună în aplicare proiectele asumate în fata ieşenilor.

Primarul Mihai Chirica a devenit preşedintele PNL Iaşi

„Am pus şi pun mai presus de orice dezvoltarea Iaşului şi transformarea într-unul dintre cele mai puternice judeţe din România. De aceea, am ales să fac echipă cu primarul Mihai Chirica şi împreună să deblocăm şi să aducem fonduri, obiective vitale pe care nicio administraţie CJ-primarie nu le-a realizat până în momentul de faţă.

Infrastructura rutieră, de utilităţi, educaţionala şi medicală a Iaşului şi a Moldovei au fost în ultimii 30 de ani doar o planşă frumos desenată doar în campaniile electorale. În timp ce alte judeţe au progresat şi au făcut din acestea un fapt firesc, Iaşul, cu cea mai consistentă expansiune demografică, a rămas în urmă.

Există atâtea atuuri – cea mai mare reţea de drumuri judeţene, obiective naturale şi de patrimoniu de anvergură, oportunităţi de infrastructură numeroase, cu o poziţie strategică deosebită (cel mai mare centru urban de la graniţa de est a Uniunii Europene) – care nu au fost fructificate din lipsă de voinţa politică, orgolii, lupte nesfârşite şi incompetenta. Acum există şi voinţa politică, există şi fonduri. Şi în patru ani putem construi împreună, uniţi nu dezbinaţi.

Preluarea organizaţiei municipale de către Mihai Chirica îmi dă convingerea că responsabilităţile administrative şi cele politice vor contribui la succesul Iaşului pe termen lung”, a declarat ministrul Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

Conducerea PNL Iaşi va prezenta în perioada următoare şi echipa de consilieri locali şi judeţeni

„Ieşenii ştiu că nu vânez funcţii politice. Nu m-au interesat niciodată. Important este să am alături de mine o echipă unită şi dedicată, alături de care să putem pune în practică programul nostru politic şi administrativ pentru Iaşi.

Am găsit în Partidul Naţional Liberal un partener de încredere, care, alături de preşedintele Klaus Iohannis, poate pune cu adevărat Iaşul pe poziţia de pol regional de dezvoltare a Moldovei.

Alături de ministrul Costel Alexe, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, putem arăta că se poate: se poate să începem Autostrada Unirii, se poate să accelerăm construirea Spitalului Regional de Urgenţă, se poate să edificăm un centru regional sportiv la Iaşi, se poate că Iaşul să conteze la Bucureşti”, a declarat primarul Mihai Chirica, noul preşedinte al Biroului Politic Local al PNL Iaşi.

În perioada imediat următoare, conducerea PNL Iaşi va prezenta şi echipa de consilieri locali şi judeţeni care vor forma noile majorităţi politice la nivelul Municipiului Iaşi, oraşelor şi comunelor din Judeţul Iaşi şi a Consiliului Judeţean Iaşi.

Comentarii
 • Da, mare minune si bucurie. Parca a ajuns primar din partea PSD. TRASEIST!!! In veci si pururi nu mai votam PNL eu si familia mea.

 • Păi nu trebuie alegeri în organizatie? Chiorul de alexe hotărăște ce și cum? Noi membrii PNL nu avem nici un cuvant?

 • Eu nu votez cu PNL, chirica sa nu spere la un alt mandat ca nu va fi reales! Alexe drujbarul la fel sa nu spere la fotoliu! Ar vrea Chirica sa fac partida buna in afaceri cu Alexe dar nu va fi asa! Iesenii nu vor distruge din nou Iasul!

 • Nu înțeleg de ce cu fiecare ocazie dl Chirica tine sa aduca osanale lui Iohannis. Sunt multumit de ce s a facut prin Iasi dar e un pic jenant sa te guduri chiar asa… Ce a facut mai exact Iohannis pentru Moldova de e asa un partener de încredere ?

 • Nu înțeleg de ce cu fiecare ocazie dl Chirica tine sa aduca osanale lui Iohannis. Sunt multumit de ce s a facut prin Iasi dar e un pic jenant sa te guduri chiar asa… Ce a facut mai exact Iohannis pentru Moldova de e asa un partener de încredere ?

 • Întreb și eu pentru un prieten, Chirica este o curva? Dar dacă nu lingea ghearele celor de la PNL nu primea aceeași atenție atât de la partide cât și de la votanții lui? Ca independent nu se putea? Care îți este scopul și interesul Chirica pentru ca pentru un oraș ca sa faci ceva dacă chiar vrei sa faci îți trebuie spate politic? Pigmeule vezi ca deși faci și lucruri bune străzi și cartiere nu înseamnă ca e lapte și miere! Ești o curva traseistă așa ca vei fi tratat precum ai ales! O plăcuță suedeza pentru Chirica și una pentru PNL 😂

 • Chirica,din comunist PSD convins a ajuns mare liberal…Rușine PNL ului pentru primirea în cadrul organizației unui om pentru care fuga după ciolan își face să-și schimbe opțiunile de comunist convins.Purta cravată roșie pe vremuri.Acum e mare liberal.Asta ne face să înțelegem cum recrutează resursa umană PNL ul

 • Nu știu ce tot îl luați în gură pe Chirica…
  O fi el traseist, dar curva cea mai mare este conducerea PNL, mai curva la Iași, curva mai micuța, la București. Ii place de scula lui Chirica, altfel i-ar fi dat la oute… Vina o are curva, că oricum curvarul f..te ce poate prinde!
  Deci curva PNL ! S-a schimbat sloganul, unii cu M…IE, alții CURVA, mai bine multe curve, că au suficiente ăștia de prin PNL, de ambele genuri!
  Să nu ne așteptam la CURVA PNL să facă altceva decât ce știe cel mai bine. SEX, in detrimentul românilor. Degeaba am avut satisfacție când le-am dat M..IE pesedistilor, că acum, CURVA asta de PNL s-ar putea sa ne îmbolnăvească de HIV sau alte boli venerice MORTALE, ceea ce este mult mai grav!
  Ar fi bine sa incercam, macar, să schimbăm regimul, ori cu VeRzii, ori cu albaștrii, cu oricine altcineva, dar sa terminăm cu ciuma roșie și holera galbena, sa ii retrogradam in divizia „morții masii”!

Adauga un comentariu