Actualitate

Primarul Mihai Chirica, apel la toti politicienii Municipiului Iasi

Publicat: 20 ian. 2017
1
Dezbaterea legii Bugetului de Stat pentru anul 2017 reprezinta o oportunitate importanta pentru ca proiectele Municipiului Iasi sa beneficieze de finantare guvernamentala. Prin prezenta adresa, va rog sa sustineti amendamente pentru includerea in Bugetul de Stat pentru anul 2017 a sumelor necesare pentru sustinerea proiectelor de care comunitatea ieseana are atata nevoie.
Mentionam ca am trimis adrese pentru sustinerea financiara a proiectelor Iasului si ministerelor de resort, respectiv Guvernului Romaniei, in atentia domnului Prim-Ministru Sorin Grindeanu.  
Mai jos, o descriere  a proiectelor Iasului care au nevoie de alocarea financiara de la Bugetul de Stat pentru anul 2017.
     1. Spitalul Regional de Urgenta Iasi
     2. Autostrada Ungheni – Iasi – Targu-Neamt – Targu-Mures
     3. Variantele ocolitoare ale municipiului Iasi
     4. Parc industrial la S.C. Fortus S.A.
     5. Continuarea programului ANL in municipiul Iasi
     6. Investitii in infrastructura de sanatate din municipiul Iasi
     7.  Surse de finantare pentru lucrari de consolidare, reabilitare si modernizare pentru cladiri monument istoric unde se desfasoara activitate didactica
     8.  Terenuri de sport
Mai multe detalii despre aceste proiecte in editia de maine a COTIDIANULUI BUNA ZIUA IASI. 
Comentarii
  • Ce debiteaza jegul ala acolo? Ia in p**a mea si fa niste locuri de parcare, mai asfalteaza strazile, lasa SF-urile. N-are nimeni neovie acum de terenuri de sport, echipa de fotbal si alte cacaturi. Sunt suficiente !

    In Tatarasi, cand mortii tai ai de gand sa asfaltezi strada Ciurchi? N-a mai vazut asfalt strada aia de pe vremea lui Ceausescu ! Bulevardul Primaverii? Soseaua Nationala? 2 Baieti – Dancu? Si alte 50 de strazi din Iasi unde-ti rupi masina in 10.

    Parcari? Can p**a mea faci niste parcari bai nene? Bine ca puneti borduri si dale prin toate cotloanele, ca de-acolo va iese parandarat.

Adauga un comentariu